görümceme beddua ettim tuttu

Akşam güneşinle evleneli 3 yılı geçmiş, sen hala aynı kalabalıkla beraber yaşıyosun
Ben olsam bunla ilgilenirdim en çok

Hangi bedduam ne kadar tutmuştan ziyade..

Allah'în kelamını okuduğu icin değil günahsız insanlara beddua ettiği icin kızıyoruz biz. Konuyu tamamen carpıtıyorsunuz.

Allah'în kelamını okuduğu icin değil günahsız insanlara beddua ettiği icin kızıyoruz biz. Konuyu tamamen carpıtıyorsunuz.

beddua ettim demiş ama bu beddua degil bana göre, o nedenle abarttığınızı düşünüyorum..
benim çektiklerimi çekki, anlayasın ne yaşadığımı tarzında yakınmış sadece.çünkü gerçekten bazı
insanlar için bir müsibet bin nasihatten iyidir..iyi günler diliyorum

Annem hep " Kimse kimsenin iyiliği istemez kızım, yüzüne isi sürerler de bi de eline ayna verirler bak diye." derdi de bazen yüzüne söylemesemde tuhaf bulurdum.Ama şimdi anladım zorda kalana sevinmek böyle oluyormuş.Görümcenize beddua etmenizi anlayamam da iflas edip borçları yüzünden boşanma noktasına gelen insan için nasılda seviniyorsunuz ben en çokta buna üzüldüm

iki yaşlı ve hiç susmayan kayınvalide nin oldugu evde yaşamayı size kim zorladı? görümce mi...
bilerek attığınız bir adımın faturasını görümceye yüklemişsin
;Allah insana akıl fikir vermiş bir dk sonrasını bilemeyiz ama bizi nelerin beklediğini az cok tahmin ederiz demi!!

Yok bence bariz beddua amaçlı yapılan bir şey.
İlk mesaja bir bakar mısın? Yasinimi okudum diye başlıyor. Yani Yasin okuyarak daha mı güçleneceğini düşünüyor acaba bedduasının?

Madem şıp diye her dediğin kabul oluyo
Kendine dua et, 3,5 yıldır hala neden burdayım ayrı bi eve çıkamadım Allah'ım diye

Yok bence bariz beddua amaçlı yapılan bir şey.
İlk mesaja bir bakar mısın? Yasinimi okudum diye başlıyor. Yani Yasin okuyarak daha mı güçleneceğini düşünüyor acaba bedduasının?

Kalp ve niyet onunla Allah arasındadır. kalbin de kötülükle, fesatlıkla, yok yere çirkinlikle yapıldıysa onu ben bilemem. kalbi gerçek niyeti okuyan Allahdır.
kalbini göremem, bilemem. ben nacizene düşüncemi aktardım.

bukadar olayın üzerine beddua edip bukadar acı olayları yaşadıklarını görüp sevinebiliyorsan bence bir oturup düşün yasin okuduktan sonra beddua etmmek nedir tövbe allahım ya

görümcen abisiyle seni tanıştırdı sende sevdin evlendin dimi.. yoksa büyükleri sakladılar mı senin göremeyeceğin bir yere kaldırmış olmalılar ki evlendikten sonra onları ortalıkta görünce baya sinirlenmişsin görümcene. yoksa görümcen abisinin koynuna seni zorla mı soktu? nedir bu beddualarının sebebi neden beddua ettin ki görümcene sen ortamı bilmiyor muydun? senin bedduan için değil allah sevdiği için sınıyor onları yoksa haşa allah senin bedduanla mı hareket edecekte görümceni lanetliyecek hangi hayal aleminde yaşıyorsun. ya da şöyle diyelim görümcenin başına gelenler senin sınavın allah seni acaba sevinecek mi yoksa yardım mı edecek diye seni sınıyor sen yaptıklarını burda ya da başklarına anlatarak bu sınavdan kalıyorsun belki şimdi değilse bile ilerde aynı şeyler sizinde başınıza gelebilir bence korkun ve tövbe edin hem bedduanız için hemde kötü düşünceleriniz için...

Konu başlığı bile beddua ile alakalı. Kendi öyle başlamış tek pozitif cümle yok zaten. Ben de iyi yönden bakabilir miyim diye yeniden okudum da yok yani başka yöne çekilmiyor zorlasan da.
Kaldı ki Allah kulun kalbindekini bilmez mi en güzeli havale etmek değil mi onun adaletine. O yüzden sizin baktığınız yönden bakamıyorum.

konu şu şekilde açılsaydı insanlar sizi anlayabilirlerdi.
şu durumları yaşadım ve görümceme beddua ettim.şuan da da durumları bu şekilde.bedduam tutmuş olabilir mi?kendimi bu konuda biraz sorumlu gibi hissediyorum.

ama sizin yazdıklarınızla benim yazdığım arasında dağlar kadar fark var.o yüzden bu kadar şey söylendi size.
yazdıklarınızda üzüntü göremedi hiç kimse.oh çok iyi oldu der gibi , vicdan rahatlatmak adına manasız bir konu açılmış gibi görünüyor maalesef.

işte bu sebepten kimseye sebep olmak istemem araları iyi olur tanıştıranın lafı edilmez kendileri anlaşıyordur ama araları kötü olsun hemen sebep olan denir herkes kendi kısmetini kendi bulsun bu yüzden kimseye sebep olmaya gelmiyor

iyide seni erkek kardeşine tanıştırdıysa evlenmenize sebep olduysa aklın nerdeydi nereye kaçmıştı sana zor mu kullandı silah mı dayadı başına evde büyüklerin olduğunu ve beraber yaşayacağını bile bile kabul ettiysen kusura bakma kızın günahı yok
bu arada kimsenin derdine sevinme ona veren rabbim sana daha beterini verir
bişey diyeceğim belkide banlanacağım ama olsun bedduan tutmamıştır kendini kandırma
k.......... Duası kabul olsa gökten kemik yağarmış misali

farkında mısın bilmiyorum ama aslında sen o bedduayı kendine etmişsin.... görümcen seni zorla o eve sokmadı, kendi bilincin ve iradenle girdin o eve ve o eve girmeye sebep kendinsin... bu durumda bedduan dönüp dolaşıp seni bulur maalesef. ha, bir de her insanın hayatında kötü dönemleri olur bu yaşanan kötü dönemler birileri ona beddua etti de ondan başına bela geldi diye düşünülüyorsa çok gülerim buna... sen de bi gün kötü bir dönem yaşarsan biri sana beddua mı etmiş olacak değiştirin bu kafaları.

Ne kadar kotu niyetli, fesat bir insansiniz.
Konuya baktim ele avuca gelir bir zarar goremedim.
Kabul etmeseydiniz birlikte oturmayi, kimse bunun kolay oldugunu savunmuyor.
Kadinin size bir kotulugu dokunmamis, birseyinize kastetmemis. Olsaydi, belki hakli bulurdum. Beddua etmem, ama birilerinin eziyetini gormus insanlar ne yasamis da beddua eder, anlamaya calisirim.

Yememis icmemis, bir de dini de alet edip elaleme haybeye beddua etmissiniz.
Onlarin durumu sizin bedduaniz sonucu olmayabilir zira, orasi ayri.
O bedduaniz sizi de bulur yakinda merak etmeyin.
Allah iyileri sizin gibi insanlarla karsilastirmasin insallah. Kendi basinizi yiyin. Baskasinin mutsuzluguyla, duskunluguyle beslenenler sizin gibiler, kendi icinizin cirkinliginde sadece kendiniz bogulun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…