- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi duvarklima
bana göre eşinizde eziklik.var.oturduğunuz ev sizinmiş,anladığım kadarıyla sert mizaçlı birisiniz.bu da eşinizi eziyor.üstelik evden de kovmuşsunuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kabul etmiyor kaç kez söyledim.
bu konudaki gözlemimi babam üzerinden anlatıcam, babamın 2 erkek kardeşi daha var babam ortanca, küçüklükten beri hep dışlanan daha az sevilen bi evlat olmuş bunu kendiside söylüyo, ayrıca annemlerle komşuymuşlar annemde söylüyo babannenin sesini tüm mahalle duyardı babanın arkasından gidişin olurda dönüşün olmaz inşallah diye beddua ediyomuş, dedemin fındıklığı var diğer oğlanlar arazi olurmuş fındık toplamazlarmış babam askerdeyken izin almış gelmiş o sıcakta hem toplamış hem çuval taşımış, fındık emekçileri bile bu işlerden ayrı ayrı para alır yani ya toplar ya çuval çeker, neyse yıllar sonra yalandan bi gelinlik kiralamışlar medine fukarası gibi evlenmiş bizimkiler, anneminde yeni gelinliği fındıklıkta geçmiş fındık satılınca kazanılan para hoooop büyük amcaya, ayrıca annem 10 sene yanlarında oturmuş,küçük amcam evlendiğinde bende hatırlıyorum upuzunn bi zincir taktılar bi dolu bilezik leydi diana gibi bi gelinliği vardı vs, gene yıllar sonra amcam karısından boşandı 2 çocuğunuda bunlar benden değil diye yengemede iftira ataraktan boşandı (10 sene niye baktın o zaman o çocuklara derler adama) babam o olaydan sonra tiksindi abisinden ama hatır belasına görüşüyodu bayramda seyranda, babannem ameliyat olucaktı takmış bi kadın peşine geldi imam nikahı yapmışlar güya hiç sevmediğimiz işler, ama o yapınca yanlış olmaz, babannemi hastaneye götürürdük amcam benzin parasını babamdan isterdi, bu arada küçük amcam eşi falan misafir gibi geldiler hastaneye misafir gibi gittiler babanneme gene annem baktı, annemin eline bakarken bile babannem amcamın imam nikahlı metresi için anneme diyoduki sen onun eline su dökemezsin, annem 10 sene yanlarında kalmış hizmet etmiş hasta yatağında yanında gene o var kadının dediğine bakın, arada daha bi dolu olay olduda es geçiyim şu an büyük amcam sefil halde iflas etti, tabi hayatına bi dolu kadın girdi çıktı babannem hepsinede ayıldı bayıldı, bi annem yaranamadı, küçük amcamlarda kendi havalarında, babannem kronik hasta ona alıştıkta dedemde hasta oldu gene ilgilenen sadece babam, babannem babamdan para istiyo has oğlu için, abin kötü durumda diye, ona vermiyo ama babam cemil cümle akrabasına parasal olarakta yardım etmiştir ırgatlıkta yapmıştır, halada devam ediyo, özetlersek benim tezim şu: Bi adam ailesinden ne kadar dışlanırsa ne kadar laf yerse ne kadar üstüne binilirse o kadar düşüyo anne babasına, inatla kendini sevdirmeye çalışıyo, bildikleri tek yolda para vermek hastaneye götürmek vs,belki eşindede bu var, para kazanıyorum erkek oldum paramıda paylaşırım hanım kimmiş, alemin kralı benim havası, eziklik başka bişey değil
Of kızlar sadece bu konu değil aslında 1 senedir aramız çok bozuk . Eşimin beni sevmediğini düşünüyorum. O kadar belli ediyor ki yapmacık hareketleri. Arada seviyormuş gibi davranmaları. Belki biraz seviyor ama değer vermediği kesin. Ben de çok soğudum artık katlanamıyorum. 6 aydır çocuktan dolayı da ayrı odalarda yatıyoruz, şimdi yanlış yapmışsın diyeceksiniz ama odaya geçen oydu. İşe giderken vs. zor oluyor derken artık yanıma gelsin istemiyorum. Aramızda tek tük de olsa hala cinsellik var ama ondan da soğudum.
Şu anda sırf çocuktan ayrı kalmamak için o da boşanmaya yanaşmıyor bence.
Çocuğumuz 1,5 yaşında, ileride ayrılmaya kalksam velayet sorunu olur mu bilen var mı ?
ne istiyor muş peki amacı neymiş
ne istiyorlar ya bunlar bizden kahretsin böyle görümceleride aileleride off sabahtan beri başım patlıyor en iyisi hepimiz boşanıp bi ev tutalım
amacını da bilmiyor tek bildiği kızımızdan ayrı kalmak istemediği. açıkçası bu da beni korkutuyor ileride boşanırsak kızımı almak isteyebilir mi diye. o yüzden olmayacak işi daha fazla sürdürmeden bitirsem mi diye düşünüyorum. sonumuzu göremiyorum çünkü. kendisine istediği zaman görebileceğini söyledim gerçekten de öyle olur. ben kötü olsam bile babası ile araları iyi olsun isterim her zaman.
eşim de boşanmak istiyor ama tek derdi düzeni kurmak evden çıkması gerekecek kızımızı daha az görecek bunlara üşeniyor belki de.
ne istiyorlar ya bunlar bizden kahretsin böyle görümceleride aileleride off sabahtan beri başım patlıyor en iyisi hepimiz boşanıp bi ev tutalım
o zaman başlığa şunu yazacaktın eşim benden boşanmaya can atıyor ah be güzelim madem sorun eşinle aranızdaki kopukluk ise görümceyi felan pARAYI pulu ne diye bahane ediyon kalbine sor ve o ne derse onu yap
canım dinimizce eşler birbirine danışmadan,kim olursa olsun isterse bu kardeş olsun dışarıya bir kap yemek bile veremezler
eşinin bu durumu hiç hoşuma gitmedi bunu ona açıklamalısın ben evli değilim ama evlilikte gizlilik olmaz iki taraf da mutlaka açık olmalıdırlar yoksa gelecekte çok büyük sorunlar yaşayabilirsiniz
eşiniz tek para konusunda değil ailesi konusunda da sizden pek çok şey saklıyor(görümcenizin işten ayrılması gibi) bunlara dikkat edin göz ününe alın
aileye yardım etmek tabi ki güzel bir şeydir;fakat hayat arkadaşından izin alındığı sürece sizden izin almazsa sizin ve çocuğunuzun hakkını yedirmiş olur
hem evlilikte senin paran benim param gibi bir durum olması gerçekten güzel bir durum değil
İnşallah Allah size de hayırlı bir kapı açar ve sorunlarınızdan kurtulursunuz küçük bir çocuğunuz varmış onun için dua edin mutlaka Allah o meleğiniz için size güzel bir kapı açar
canım daha önce o konuyu da açmıştım burda o nedenle yazmadım. esas sorun eşimle aramızda ama ailesi yüzünden. ailesinden çok etkilenen bir tip. ailesi de kıskanç ve beni sevmediklerini belli ediyorlar. eşim de etkileniyor. ailesi biz çok seviyoruz dese inan aramızda hiç sorun kalmayacak çünkü eşim de bana iyi olacak. eşim bana kötü olunca ben de kötü oluyorum ona karşı. ve ailesine karşı da kinleniyorum tabi ki.