görümceme göre kp sülalede bayan bırakmamış!!!!

e ya sana anlatırken şeytan tarafı devreye girdiyse normal biri değil baksana senin başını yakacak bu demedi deme

yok, onun ve anasının bütün kurnazlılarını, fitnelerini biliriz.Ben eşim,amcalar,halalar,akarablar,dünürler v.s...pek işlemez bize...(yani inşallah:)) )

Siz bu sır diye ortaya attığı şeyi tutacak misiniz diye olcuyor anladigim. Böyle bir şey olsa eve gelip kalmaz.

Ben görümcenin psikolojik rahatsız olduğunu düşündüm, yani babam beni taciz etti diye millete anlatmış sonra konunun üstü kapanmış? O da yetmemiş sülalede bütün kadınları taciz etmiş yengesiyle birlikte olmuş bunlar ortalıkta konuşuluyor fakat kimse çıtını çıkarmıyor?
Ben olsam eşime anlatırdım, kardeşin böyle böyle anlattı konduramadım babama doğruluk payı var mı? Yoksa bana neden böyle şeyler anlattı? Diye sorardım.

yok, onun ve anasının bütün kurnazlılarını, fitnelerini biliriz.Ben eşim,amcalar,halalar,akarablar,dünürler v.s...pek işlemez bize...(yani inşallah:)) )
hmm madem öyle sen bunu eşine anlatmakta çekinme o zaman eşin bilir yapacağını allah bunların şerrinden korusun ya bu ne böyle

Ben görümcenin psikolojik rahatsız olduğunu düşündüm, yani babam beni taciz etti diye millete anlatmış sonra konunun üstü kapanmış? O da yetmemiş sülalede bütün kadınları taciz etmiş yengesiyle birlikte olmuş bunlar ortalıkta konuşuluyor fakat kimse çıtını çıkarmıyor?
Ben olsam eşime anlatırdım, kardeşin böyle böyle anlattı konduramadım babama doğruluk payı var mı? Yoksa bana neden böyle şeyler anlattı? Diye sorardım.

doğru...
yengesiyle değl canım, damadının yengesiyle

Anneme sordum.Annem hiçbir şeye karışmayan bir insan.Bu konuyu da büyütmedi ve uzak durun onlardan dedi o kadar...zaten genel olarka bu gibi kv,görümce mevzusuyla hiç ilgilenmez.Annem ve ablamla konuşmuyorum.buraya yazıyorum sadece

Bence gorumcene bu konuyu bi daha ac ve telin ses kayıt yerini aç ne olur ne olmaz eşine dinlet

Kurnaz kadındır.Biriyle görüşünce kayıt alıyor.Babannemizle görüşmelerini bana dinletmişti.Başka ortamlarda da bunu yapmış....dikkatli konuşur, geçiştirir bence

bunları korkmadan herkese anlatiyorsa gayet de doğrudur. Doğru olmasaydı senin kp neler ederdi kıza değil mi? Böyle bir iftira atabilecek kadının deli cesareti olması lazım başka açıklaması yok. Kısacası bence herşey doğru. Kimse karşı cikmadigina göre.

Kurnaz kadındır.Biriyle görüşünce kayıt alıyor.Babannemizle görüşmelerini bana dinletmişti.Başka ortamlarda da bunu yapmış....dikkatli konuşur, geçiştirir bence
O zaman duymamış gibi davran o kadar kurnazsa seni yalancılıkla suçlayacaktır yoksa sana ne sebeple anlatsin bunlari seni deniyo da olabilir

Bencede Karışma!
Bu iş senin başına kalır benden demesi

konu başka yere gidiyor.onun babasıyla olan mevzusuyla ilgilenmiyorum....eşime söylesem, onu uyarsam diyorum...ona da atılabilir bu iftira.zira aile ikiye bölünük ve eşim de babasının tarafında....

son mesajlara bakıp herkes sanki görümcem ile kp arasını ben bulacak yada bozacakmışım gibi anlıyor, anlayacak.mevzu o değil

sise zarf atmış yemin ettirip olmayacak şeyi söylemiş sizin bunu eşinize söyleyeceğinizi tahmin ediyordur ya da yayacağınızı böylece siz iftira atan taraf olacaksınız.

o görümceden uzak durun.

Görümceniz yalan söylüyor, hiçbir şeye karışmayın. Bırakın kendi yalanında boğulsun. Sanki sizin üstünüzden iş çevirecek gibi.

Back
X