- Konu Sahibi kucukelma30
-
canım ben o şehri hiç görmedim buradaki amaç gelin yatın bizde değil zaten.gelin bir haftasonu beraber olalım görüşelim zaman geçirelim manasında..hayatimda kimseyi yatiya davet etmedim hele ki 2 saatlik mesafede yasayan kimseyi cagirmam
kardesimi cok severim hemen hemen hergun konusurum ama al karini gel bizde yat demem
ne alaka yani
canım ben o şehri hiç görmedim buradaki amaç gelin yatın bizde değil zaten.gelin bir haftasonu beraber olalım görüşelim zaman geçirelim manasında..
yani mevzu yatmak kalmak değil hiç davet etmemeleri...
kv ve kb bizim nişanlılık ve evlilik sürecimizde 2-3 yıl içerisinde 6 kez falan gitmiştir. geçenlerde yine oradalardı hatta gidince 1 hafta kalıyor dönüyorlar genelde. bizim bebeğimiz yok henüz.onların ilkokula giden çocukları var.zaten bende yatılı bir yere gitmeyi veya bana gelmelerini sevmem.benimde annem bile daha 2 kez filan kalmıştır bizde.burada mevzu kalmak değil aslında herkes o kısma takıldı ama..Peki annesini davet ediyor mu
Şimdi muhtemelen sizden yaşça büyüğümdür
Bugüne kadar evime yatıya gelen insan sayısı 4 -5 kadardır
Anben babam geldi iki üç kere başka şehirde yaşıyorlar 12 yıl içinde 2-3 kere
Bir iki arkadaş kaldı tek gecelik
Bir de görümcem diğer görümceme gelip de o olmayınca emrivaki ile bizde kaldı annesinin evi de var ama uzaktı
Neyse benim evinde bu aşamada yatacak tek kişilik yer var kimseyi yatıya çağırmam görümceniz de böyledir belki
Geçen babam yatacak yer alın da size gelelim dedi ooo sen gel otel çok dedim güldük
Görümceniz anladığım kadarı ile annesine gelince görüşülüyor ama size özel gelmiyor sizi de davet etmiyor
Siz ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum yani Bebek sizden önce mi olmuştu
Yani Bebek doğunca gidilir de başka gitmeye gerek yok sanki
Bir de bu iş akışkanlık meselesi
Herkes yerinde Mutlu olsun
kv ve kb bizim nişanlılık ve evlilik sürecimizde 2-3 yıl içerisinde 6 kez falan gitmiştir. geçenlerde yine oradalardı hatta gidince 1 hafta kalıyor dönüyorlar genelde. bizim bebeğimiz yok henüz.onların ilkokula giden çocukları var.zaten bende yatılı bir yere gitmeyi veya bana gelmelerini sevmem.benimde annem bile daha 2 kez filan kalmıştır bizde.burada mevzu kalmak değil aslında herkes o kısma takıldı ama..
malesef böyle birşey mümkünn değil.eşim asla böyle birşey yapmaz.ya şehri gezmekte değil ne bilim ya o daha önce eşime ağlamıştı beni bir çağırmadınız evinizi görmedim diye evlendikten sonra ama niçin kendisi bizi hiç çağırmıyor anlayamıyorum.Ben Bebek derken görünceninkini kastetmiştim o sizden önce imiş
Anladım sizi ama davet işi eskilerde kaldı artık çok takılmayın
Şehri gezmek istiyorsanız organizasyon yapın dışarıda bir kahve içer sizinle de o arada görüşürüz diye onlara da haber verin oldu bitti
hangi olayları?hayır ilk kez yazıyorum ben benzer bir konu daha mı var merak ettim2. üyelik misiniz.olayları biliyorum daha önce açılmıştı.
Ne bileyim ya bi konu okudum çok fena dağıldım :/yatılı olayına takılmayın ya:) lafın gelişi söyledim onu ne bilim kalkıp burdan gidicez kırk yılda bir tamam hadi görüşürüz deyip göndermezler diye düşündüm yani usulen öyle davet edilir gibisinden
15-20 gün önce eşime gidelim mi dedim o da olabilir önümüzdeki ay dedi.sen mi davet etmelerini bekliyorsun yoksa dedim yoo bir hafta önceden sorarız müsaitler mi diye dedi.tamam sen hallet o zmn dedim.şimdi hiç konusu olmuyor nedense.hiç öyle bir plan yok.1 hafta önce 3 saat gidip gelmeye üşendiğini söyledi.çok saçma geldi bana.ne alaka nerelere gittik üşenmedin 3 saate mi üşeniyorsun saçma dedim öyle kaldı konu.bana o da davet etmelerini bekliyor çekiniyor gibi geldi.
eşimede şöyle kızıyorum o bana sitem etmişti çağırmadık bir tane kardeşim var demişti o ağladığında ama şimdi onun bizi çağırmamasını hiç sorgulamaması adil değil gibi geliyor...
15-20 gün önce eşime gidelim mi dedim o da olabilir önümüzdeki ay dedi.sen mi davet etmelerini bekliyorsun yoksa dedim yoo bir hafta önceden sorarız müsaitler mi diye dedi.tamam sen hallet o zmn dedim.şimdi hiç konusu olmuyor nedense.hiç öyle bir plan yok.1 hafta önce 3 saat gidip gelmeye üşendiğini söyledi.çok saçma geldi bana.ne alaka nerelere gittik üşenmedin 3 saate mi üşeniyorsun saçma dedim öyle kaldı konu.bana o da davet etmelerini bekliyor çekiniyor gibi geldi.
eşimede şöyle kızıyorum o bana sitem etmişti çağırmadık bir tane kardeşim var demişti o ağladığında ama şimdi onun bizi çağırmamasını hiç sorgulamaması adil değil gibi geliyor...
kalmak şart değil tabiiki:) lafın gelişi söyledim o kısmı ama gitmişsekte eşek değillerdir zaten derler diye düşündüm herhalde:)
konuyu merak ettim link atabilir misin?canım benim için gidip gitmemek mesele değil aslında ama haksızlık gibi geldi bu durum ya.eşim beni suçlamıştı çağırmadık etmedik diye ve sonra her geldiklerinde ara çağır diyor bana.kardeşini saydırıyor bana ama niçin aynı durum bizim için geçerli olmuyor?Ne bileyim ya bi konu okudum çok fena dağıldım :/
Dünyalık meseleler boşver takma .. o da habire abisini arayıp dert yanmasın ,sıkıntı kalmaz .. isteyen istediğine usulüne uygun gitsin gelsin .. ay o konu beni mahvetti :/
Ölüm var ,unutma ,unutmayalım ..
kalmak değil mesele ya anlatamadım ben bir türlü..davet edilmemek şu mesafede.neden kalmadık değil yani neden hiç çağırılmadıkyoo 2,5 saatlik mesafe için kalın demeleri gerekmez. ist da işe gitmek için geçen süre alt tarafı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?