görümcemi arasam mı

evet kvmin suan oturdugu ev de onun olacak zaten suan nişanlımın üstüne gecen bişey yok
Anladım
İleride bu ev sizin olacak kv oturdugu ev onların olacak
Bu durumda görümceniz rahat etmek için kv nin hayatta olmamasını mı bekleyecek

Madem bir ev alınıyorsa snradan kiraya verilir ve iki cocuğa da eşit olarak kirası bölüştürülebilirdi

Görümceniz kirada mi

Anladım
İleride bu ev sizin olacak kv oturdugu ev onların olacak
Bu durumda görümceniz rahat etmek için kv nin hayatta olmamasını mı bekleyecek

Madem bir ev alınıyorsa snradan kiraya verilir ve iki cocuğa da eşit olarak kirası bölüştürülebilirdi

Görümceniz kirada mi
evet kirada ama o onların aile meseleleri beni ilgilendirmez verdikleri karar

Bence de görümcen haklı ve aramalısın. Daha evlenmeden laf etti diye ipleri koparan gelin olma bence. (Haksızken etmemiş çünkü)

Ben o kısma adil demedim zaten
Arasam mı dedi ara dedim
İftira nedir ne değildir bilmiyorum, büyük bişey olsa arasam mı demezdi sanırım. Yani ben demem, aramam çünkü kk dakiler ara bile dese..
Evet haklısın iftira dediği durum nedir bilmiyoruz.. eğer anladığım türden kırıcı aşağılayıcı bi durumsa nişanlıyı geç eşim yalvarsa yine aramam herhalde

Ama nişanlını ilgilendirir, ailesi adil değilse abi adil olmalı bari
Hır gür kavga ediyo bi de
Seni ilgilendirmiyorsa, arayıp geçmiş olsun demende de bi sakınca yok o zaman ?

Evet haklısın iftira dediği durum nedir bilmiyoruz.. eğer anladığım türden kırıcı aşağılayıcı bi durumsa nişanlıyı geç eşim yalvarsa yine aramam herhalde
Ama bence görümce ailesine kızmakta abisiyle tartışmakta haklı
Benim abimi kayırsalar bende rest çekerim
Yengemle işim olmaz da annem, babam ve abime yol veririm hakkımı vermezlerse
Söz konusu para değil ayrım yapmak çünkü burada

Bana hakaret eden isterse ölsün banane. Aramam. Ailesi ev aldıysa onunla ailesi arasındadır. Sana niye hakaret ediyo ki? Saçmalık.

hatırlıyorum; altınımı versem de ona da ev alsalar diyodun. O zaman da verme demiştim. Çünkü ev kv üstüne..

Sizi ilgilendırmez tabiki ama buraya konu acmıssınız biz de burda haklı oldugunu ve sizin aramanız gerektiğini soyluyoruz
o kirada iken siz bedavaya oturacaksınız
o ise Allah korusun hakkını alabılmek için kv ölmesini mi bekleyecek

aile burda ayrımcılık yapmıs

Kızlar ev hala kayınvalidenin üzerine diyosunuz da
Kiradan krediden yırtıyo abisi
Görümcenin başı kel mi
Ona da kirasız bi ev verilsin, tapu kimin olursa olsun madem
1 ev varsa kiraya verilir, yarısı bi evlada yarısı bi evlada verilir her ay
İşte o zaman kimse kendini üvey evlat gibi hissetmez, hırçınlaşmaz ve diğerleri de yastıklarına kafalarını rahat koyarlar

kızlar görümcemler baska bir ilde yasıyorlar nişanlım ve ailesi ise aynı ildeler.. sorun su nişanlımın annesi bulundugumuz ilden ev aldı ve haliyle biz orda oturacağız evlendiğimizde.. görümce ise baska bir ilde kirada oturuyor.. bu evden dolayı olaylar patladı görümcem cıldırdı kvle benim aramı bozmak için bisürü oyun oynadı aileme iftira attı sırf o evde biz kalacağımız için.. oysaki ev kv üzerine ve onun evi.. neyse bu olaylardan sonra yaklaşık beş aydır ablasıyla nişanlım konusmuyor ve ben de bana ettiği hakaretlerden dolayı konusmuyorum.. şimdi haftasonu bogazı şişmiş bayılmıs.. nişanlımda aramıs konusmuslar.. yani barışmış.. benimde gecmiş olsun die aramam gerekli mi.. yoksa hala yokmus gibi mi davranmalıyım..

Sen kendini ayri bir insan olarak goruyorsan kendi aklin fikrin dusunce ve fikir yurutme kabiliyetin varsa kendi istedigin gibi davranirsin. Sirf nisanli birine kus diye kusulmeyecegi gibi baristi diyede barisilmaz. Numaradan yapmadiklari ne belli annesiyle kizinin sirf barissinlar diye.

Ama bence görümce ailesine kızmakta abisiyle tartışmakta haklı
Benim abimi kayırsalar bende rest çekerim
Yengemle işim olmaz da annem, babam ve abime yol veririm hakkımı vermezlerse
Söz konusu para değil ayrım yapmak çünkü burada
O konuda tamam haklı ama gelini işin içine katmıycaktı bence.. kendi ailesiyle ister görüşsün ister küssün isterse kavga etsin ama geline tavır yapması çok yanlış... ama burda gelinin yerinde ben olsaydım abla bu konu sizin mevzunuz ben mal mülk işlerine karışmam zaten bana laf düşmez.. evi alın diyen de ben değildim.. güzel güzel görüşelim dersen beni bu olaydan soyutla yok ısrarla üstüme gelmeye devam edersen aramızda bi bağ kalmıycak çünkü çok kırıyosun beni falan derdim baştan belli ederdim tavrımı.. bana onca laf edip kin besleyen bi insanı aramak istemezdim.. çünkü illa ki sonra burnundan getiriyorlar nasılsa onca lafa hakarete yüzsüz yüzsüz arıyo nasılsa diye

kızlar görümcemler baska bir ilde yasıyorlar nişanlım ve ailesi ise aynı ildeler.. sorun su nişanlımın annesi bulundugumuz ilden ev aldı ve haliyle biz orda oturacağız evlendiğimizde.. görümce ise baska bir ilde kirada oturuyor.. bu evden dolayı olaylar patladı görümcem cıldırdı kvle benim aramı bozmak için bisürü oyun oynadı aileme iftira attı sırf o evde biz kalacağımız için.. oysaki ev kv üzerine ve onun evi.. neyse bu olaylardan sonra yaklaşık beş aydır ablasıyla nişanlım konusmuyor ve ben de bana ettiği hakaretlerden dolayı konusmuyorum.. şimdi haftasonu bogazı şişmiş bayılmıs.. nişanlımda aramıs konusmuslar.. yani barışmış.. benimde gecmiş olsun die aramam gerekli mi.. yoksa hala yokmus gibi mi davranmalıyım..
Sen daha nişanlısın.Ev meselesini çözecek kişi nişanlın.Bana hakaret eden,ailemi olaya karıştırıp aileme iftira atan biri özür dilemeyip telafi etmediği sürece aramam.Görürsemde merhaba merhaba o kadar.Nişanlın barışabilir kardeşidir.Boğazı şişince yaptıkları geçiyor mu ya da o değişti mi?

• Beğen
Reactions: anu
Onlar kardeş çabuk barışır

Ne bileyim ağır bir hastalık kaza vs değil

Ben olsam aramazdım belki karşılaşırsak konuşurdum ama dün X barıştı bugün de ben barışayım modu bana göre değil

Bu arada gorumcen orda kirada oturuyor siz muhtemelen kira vermeden oturacaksiniz o evde kadin kiskanip gicik olmus olabilir haklida ama bu iftira atip cirkeflik yapmasini hakli cikarmaz. Valla aslinda senlik bir durum yok aile kendi arasinda halletsin dicemde belliki erkek evlat birinci gelir kiz evlat elindir diyerekten kiza zirnik koklatmiyorlar kizda dogal olarak kiziyor yanliz sana saldiriyor olmasini anlamadim ben.
Sende keske gel tasin sen otur deseydin canina minnet kv ile ayni sehirde yasamak zorunda kalmazdin sizde giderdiniz.

O konuda tamam haklı ama gelini işin içine katmıycaktı bence.. kendi ailesiyle ister görüşsün ister küssün isterse kavga etsin ama geline tavır yapması çok yanlış... ama burda gelinin yerinde ben olsaydım abla bu konu sizin mevzunuz ben mal mülk işlerine karışmam zaten bana laf düşmez.. evi alın diyen de ben değildim.. güzel güzel görüşelim dersen beni bu olaydan soyutla yok ısrarla üstüme gelmeye devam edersen aramızda bi bağ kalmıycak çünkü çok kırıyosun beni falan derdim baştan belli ederdim tavrımı.. bana onca laf edip kin besleyen bi insanı aramak istemezdim.. çünkü illa ki sonra burnundan getiriyorlar nasılsa onca lafa hakarete yüzsüz yüzsüz arıyo nasılsa diye
Zaten ben olsam 'yengemle işim olmaz ama aileme rest çekerim ' dedim
Yengelik bi durum yok ama nişanlısı küsünce konu sahibi de küsmemeli bence
Dediklerini demiş mi net olmuş mu sanmıyorum ?
O evde sonradan gelen yenge bile oturuyoken öz babamın evinde benim hakkım nasıl olmaz diye cırlarım ben abime
Yenge de hak hukuk biliyosa nişanlısına orta yolu teklif edebilir bence
Ben ederim şahsen, bi yenge olarak.

Grip olmuş alt tarafı, hepimiz oluyoruz amaann..

Aramayın, sizin de barışmanız gereken başka bir durum ortaya çıkar bir gün, onu bekleyin, hiç gerek yok.

Her haltı yesin, sonra grip olsun barışalım, yok yaa ben çok katılaştım, ben aramam

Bence arama..senin bir suçun yokken sana iftira atılmış hakaretler edilmiş birde kalkıp aramanı beklemesinler bir zahmet.
Ailesi ile çözmesi gereken bir meseleye ne diye sana da bulastirmislar anlamadım. Sen hiç bu konu yüzünden gorumce ne birşey demis miydin öncesinde acaba?

• Beğen
Reactions: anu
Back
X