- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
- Konu Sahibi environmentaleng
Bi de bi şey diyim mi babamın 2 katlı bi yerde evi var başka bi yerde de kendi oturduğu ev var bi katı ona ait sadece ve bi erkek kardeşim var... inan ki evinde kiracı gibi oturdum ev aldığımızda son 6 ay kira almamıştı sadece ve evin bi katını bana verin kv nin yüzünden yaşadığım sorunları biliyosunuz onunla dipdibe oturmak istemiyorum demiştim yine de vermediler.. neymiş erkek kardeşim oturcakmış.. altta da kiracı olcakmış.. şimdi kardeşim de istemiyo orda oturmak ev kiracılara kaldı.. kırıldım evet ama bi şey demedim sadece kendimden başkasına güvenmiyorum bir de eşimden başka elimden daha sıkı başka birinin tutacağına asla inanmıyorum.. ev dert değil ama o ayrımcılık üzüyo insanı gerçekten sadece kendi kendime Allah büyük dedim babama da evler senin çok zorluklarla yapmışsın ister sat ister bağışla istersen hepsini kardeşime ver ben malında değilim zor zamanımda elimden tutmadığın için gücendim sadece dedim.. kardeşim de şimdi ev alıcak babama destek olması için kiraları ona ver sıkıntı çekmesinler dedim.. ailem bir de evliliğimin ilk yıllarında eşimin bi takım terbiyesizliklerini görünce evi vermek istemediklerini de söylemişlerdi.. ama onun üstünden zaman geçti kocam pişman oldu değişti artık dedim yine de yanaşmadılar.. şimdi de 2 3 ayda bi görüyoruz sizi diye ağlıyolar.. yine de mal mülk için kimsenin kalbini kırmaya gerek yok ben buna inananlardanım...Ama bence görümce ailesine kızmakta abisiyle tartışmakta haklı
Benim abimi kayırsalar bende rest çekerim
Yengemle işim olmaz da annem, babam ve abime yol veririm hakkımı vermezlerse
Söz konusu para değil ayrım yapmak çünkü burada