• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemi bana kötüledi, konuşmuyorum dedi ama görüşüyorlarmış

bikahve95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.151
1.171
83
Herkese Merhaba,
Şuan büyük şok içindeyim. Kv ve görümcemle olanlarla ilgili konu açmıştım. Görümcem bana küfür etmişti. Ve görümcemle görüşmüyorum kavgalıyım diye kv de benimle görüşmeme kararı almıştı. Aslında o zamanlar üzülüyordum ama şuan tam isabet olduğunu düşünüyorum.
Ben yine de özet geçeyim. Görümce kişisi, tanıştığımdan beri ofsayttı aslında. Düğün günü sırf öne oturamadı diye arabanın önünü kesip kapıyı açıp terbiyesizler diye bağırdı. (not düşeyim öne benım kız kardeşim oturdu, kız kardeşimi öne oturtan erkek tarafıydı tuttular kardeşimi kolundan arabaya öne sen otur dediler.)
Sonra zaten estetik ameliyat oldu ben önce burda konu açtım sonra git dediler ben geçmiş olsuna gittim. Gittim gitmesine de kadın bana hoşgeldin dışında muhattap olmadı bile. İnstagramdan bana kendini prenses sanma kulkedisisin yazdı. Hızını alamayıp ilerleyen günlerde beni arayıp küfür etti. Sebebi kardeşini kandırıyormuşum güya, onların bana yaptıklarını anlatıp eşimi dolduruyormuşum. Hatta kv ile görümce yanyanayken aramışlar beni, sonra eşime benım söylemediğim asla söylemediğim şeyleri söyledi olarak anlatıp iftira atmışlar. Ben kurana el bastm söylemediğime dair. Resmen bana oyun oynamışlar çünkü kvyi ben aradım x abla bana küfür etti ben bunları hakedecek ne yaptım diye bağırdım kv ben bi arayayım konuşyım aaa olurmu öyle şey diye bana görümcemin yanında konuştu. Meğerse yanyanalarmış ya.
Üstüne eşim benım aıleme geldi diye gorumce eşimi heryerden engelledi kardeşliğini bitirdi (benı çoktan engellemişti zaten)
kv de eşime hadi sana mutluluklar diyip konuşmayı kesti birden. Sonra barıştılar.
Son olarak şok olduğum konu şu:
Ne hikmetse görümcemin telefon açıp bana küfür etmesinden birgün sonra eşimin teyzesi beni aradı. (kv ile konuşmuyordu) bana ben x ile küsüm konuşmuyorum onlar böyle biz zaten görmüştük senın dugununde şişinip şişinip durdular hatta senın ıcın uzulmuştuk falan dedi. Bende onlarla konuşmuyorum falan dedi. sen haklısın sana kufur edemez senın bir hatan yok diyerek eşimin teyzesi bana onları kötüledi.
Sonra daha şimdi bir baktım o tarihte görümcemın butun fotolarına yorum yapmış yok yerim ben seni çocuklarına çok tatlı öpücükler kalpler havada ucusuyormuş. bana konusmuyorum diyip ağzımdan laf alıp onlara mı anlattı acaba?
sonra kaç kez onlara gitmiş.. o tarihlerde hatta gorumcemın fotosunu paylaşmış. Beni neden arayıp onları kötüledi?
asıl mesele ben burda dun elbise için konu açmıştım işte bu teyzenın oğlunun dugunu var. Ben o dugunde hepsıyle aynı masada oturacağım. Hepsi kakara kikiri olup beni dışlayacaklar belli ki. Eşim yanımda olacak ama sonuçta onun ailesi. Ayrıca yeri geldi kv görümce bu teyzeyi ve bu teyzenın cocuklarının dedıkodusunu çok yaptı şimdi şu duruma bak..
Şuan tüm aileden deli gibi soğudum.. ben o dugunde ne yapacağım..
görümceye asla selam vermem sonuçta kadın bana kufur etti asla yuzune bakmam
kv bilmiyorum...

Herkese Merhaba,
Şuan büyük şok içindeyim. Kv ve görümcemle olanlarla ilgili konu açmıştım. Görümcem bana küfür etmişti. Ve görümcemle görüşmüyorum kavgalıyım diye kv de benimle görüşmeme kararı almıştı. Aslında o zamanlar üzülüyordum ama şuan tam isabet olduğunu düşünüyorum.
Ben yine de özet geçeyim. Görümce kişisi, tanıştığımdan beri ofsayttı aslında. Düğün günü sırf öne oturamadı diye arabanın önünü kesip kapıyı açıp terbiyesizler diye bağırdı. (not düşeyim öne benım kız kardeşim oturdu, kız kardeşimi öne oturtan erkek tarafıydı tuttular kardeşimi kolundan arabaya öne sen otur dediler.)
Sonra zaten estetik ameliyat oldu ben önce burda konu açtım sonra git dediler ben geçmiş olsuna gittim. Gittim gitmesine de kadın bana hoşgeldin dışında muhattap olmadı bile. İnstagramdan bana kendini prenses sanma kulkedisisin yazdı. Hızını alamayıp ilerleyen günlerde beni arayıp küfür etti. Sebebi kardeşini kandırıyormuşum güya, onların bana yaptıklarını anlatıp eşimi dolduruyormuşum. Hatta kv ile görümce yanyanayken aramışlar beni, sonra eşime benım söylemediğim asla söylemediğim şeyleri söyledi olarak anlatıp iftira atmışlar. Ben kurana el bastm söylemediğime dair. Resmen bana oyun oynamışlar çünkü kvyi ben aradım x abla bana küfür etti ben bunları hakedecek ne yaptım diye bağırdım kv ben bi arayayım konuşyım aaa olurmu öyle şey diye bana görümcemin yanında konuştu. Meğerse yanyanalarmış ya.
Üstüne eşim benım aıleme geldi diye gorumce eşimi heryerden engelledi kardeşliğini bitirdi (benı çoktan engellemişti zaten)
kv de eşime hadi sana mutluluklar diyip konuşmayı kesti birden. Sonra barıştılar.
Son olarak şok olduğum konu şu:
Ne hikmetse görümcemin telefon açıp bana küfür etmesinden birgün sonra eşimin teyzesi beni aradı. (kv ile konuşmuyordu) bana ben x ile küsüm konuşmuyorum onlar böyle biz zaten görmüştük senın dugununde şişinip şişinip durdular hatta senın ıcın uzulmuştuk falan dedi. Bende onlarla konuşmuyorum falan dedi. sen haklısın sana kufur edemez senın bir hatan yok diyerek eşimin teyzesi bana onları kötüledi.
Sonra daha şimdi bir baktım o tarihte görümcemın butun fotolarına yorum yapmış yok yerim ben seni çocuklarına çok tatlı öpücükler kalpler havada ucusuyormuş. bana konusmuyorum diyip ağzımdan laf alıp onlara mı anlattı acaba?
sonra kaç kez onlara gitmiş.. o tarihlerde hatta gorumcemın fotosunu paylaşmış. Beni neden arayıp onları kötüledi?
asıl mesele ben burda dun elbise için konu açmıştım işte bu teyzenın oğlunun dugunu var. Ben o dugunde hepsıyle aynı masada oturacağım. Hepsi kakara kikiri olup beni dışlayacaklar belli ki. Eşim yanımda olacak ama sonuçta onun ailesi. Ayrıca yeri geldi kv görümce bu teyzeyi ve bu teyzenın cocuklarının dedıkodusunu çok yaptı şimdi şu duruma bak..
Şuan tüm aileden deli gibi soğudum.. ben o dugunde ne yapacağım..
görümceye asla selam vermem sonuçta kadın bana kufur etti asla yuzune bakmam
kv bilmiyorum...
neden o düğüne gidip onlarla görüşmek zorundasın ?

Agzinizdan laf almak için öyle demiş olabilir . Siz siz olun KV ve ailesi hakkında eşinizin ailesinden kimse ile konuşmayın . Onlar iyi olur , ama olan size olur .
İkincisi düğün e gidip oturmak zorunda da değilsiniz , geç gidip hediyenizi verip tebrik edin çıkın . Veya gitmek zorunda da değilsiniz , eşiniz gitsin
Esiniz istiyorsa otursun
Rahatsızdı desin .

Ağzınızdan laf almak için yapmış. Konuşmuyorum da dese kimsenin yakınıyla o kişinin dedikodusunu yapmamayı öğrenmiş olursunuz böylece. Düğüne de gitmeyin dışlanacak olduğunuz ortam da ne işiniz var

Ağzınızdan laf almak için yapmış. Konuşmuyorum da dese kimsenin yakınıyla o kişinin dedikodusunu yapmamayı öğrenmiş olursunuz böylece. Düğüne de gitmeyin dışlanacak olduğunuz ortam da ne işiniz var
eşim gelmemii istiyor beni yalnız bırakma diyor

eşinin ailesine taktın sen de. istiyosun ki sen birine karşı nasılsan herkes öyle olsun. ama öyle bi dünya yok. otur kendi evinin içine bak yeter.

dedikodu yapmadım ki.
bana konuşmuyorum dedi bende konuşmuyorum dedim.
neden dedi. bende anlattım.. hiçkimsenın hakkında bu böyle şu şöyle diye de yorum yapmadım.
sadece olanı anlattım.
o kötüledi onları bana.

dedikodu yapmadım ki.
bana konuşmuyorum dedi bende konuşmuyorum dedim.
neden dedi. bende anlattım.. hiçkimsenın hakkında bu böyle şu şöyle diye de yorum yapmadım.
sadece olanı anlattım.
o kötüledi onları bana.

Anlatmamaliydin iste agiz aramak icin aradigi cok belli degil mi?
Esin teyzesi sonucta kardesini atip seni tutacak hali yok.

Aileye bak anam hepsi birbirinden beter.
Instagram çıktı mertlik bozuldu iki beğeni almak için canım bebeğim böceğim arkalarından edilmeyen laf kalmasın. Yemişim böyle akrabaları be hayatta görüşmem.
Gerçi görümceyi bitirmek için bir şeyler yapmayı denerdim de neyse :)

Aileye bak anam hepsi birbirinden beter.
Instagram çıktı mertlik bozuldu iki beğeni almak için canım bebeğim böceğim arkalarından edilmeyen laf kalmasın. Yemişim böyle akrabaları be hayatta görüşmem.
Gerçi görümceyi bitirmek için bir şeyler yapmayı denerdim de neyse :)
mesela :)

Anlatmamaliydin iste agiz aramak icin aradigi cok belli degil mi?
Esin teyzesi sonucta kardesini atip seni tutacak hali yok.
hiç belli değildi aslında.
çünkü ben konuşmadıklarını duymuştum belki barıştılar sonra benı aradı kadın bilemem

Çok yüz göz olunmuş. Bana kufretti deyip kızını annesine şikayet etmeler falanlar ne gerek var küfür mü etti iade et sonra da engelle esin savundu mu ona da et. O düğüne gitme. Esin yalnız kalmak istemiyormuş madem seni bu kadar saçmalığın ortasında birakmayacakti. Kardeşine ağzının payını verecekti. Seni böyle darlayamayacaklardi. Rahatsız olacağın ortama gitme eşine de ağzının payını ver.

Telefonla ses kaydı alınabilir mi acaba ya gerçi arayıp küfür etmiş o ara o küfrü kaydedip kendisini mahkemeye verirdim ya da tehdit ederdim. Her insanın açığı vardır ararsan bulursun belki habire tehdit etmek hoş oluyor :D çünkü böyle insanlar bunu hak ediyor

Hayatta o düğüne gitmem eşimi de göndermem. Çirkef olacaksınız arkadaşım. Böylelerinin ağzının payını vermek lazım.

Hı anladım canım kocam ne derse o olayı. O zaman sığıntı gibi durun masada yapacak bişey yok
kocam ne derse olayı değil bu hanımefendi.
dünyanın en kötü ailesi bile olsa ben eşimin yanında asil bir şekilde durmak istiyorum çünkü ben onu yalnız bırakırım o benı yalnız bırakır ve gidersem mutlu olacağına eminim
hepsine inat eşimin elini sımsıkı tutup herşeye rağmen hepinizden iyiyiz demek ve dik durmak istiyorum

Telefonla ses kaydı alınabilir mi acaba ya gerçi arayıp küfür etmiş o ara o küfrü kaydedip kendisini mahkemeye verirdim ya da tehdit ederdim. Her insanın açığı vardır ararsan bulursun belki habire tehdit etmek hoş oluyor :KK70: çünkü böyle insanlar bunu hak ediyor
hayatımda 3 kere gördüm ben bu insanı
ve hakkına hiçbirşey bile bilmiyorum kadının

Back
X