- 7 Nisan 2018
- 16
- 1
- 1
- 39
- Konu Sahibi Selinsezgin
arkadaşlar herkese merhaba.durumum biraz karışık ama özetlemeye çalışacağım.istanbulda öğretmen olarak çalışırken eşimle bazı sorunlar yaşadık.bunu aileme yansıttım ve sorunlar büyüdü.ben ailemin yanına tayin aldım.7ay ayrı kaldık.ara ara yine görüşüyorduk ama.akıllanır sandım ama daha kötü oldu ilişkimiz.bi sebepten ben o sinirle boşanma davası açtım.eşim de bu beni boşayacak çocuğu da alamıcam hepten ilişkimiz kopacak diye en azından anlaşmalı boşanmayı istedi çocuğu alabileyim de kopmayalım tamamen diye.aslında eşimin beni ısrarla zorla adliyeye çağırma sebebi 7günlük çocuğu alabilme hakkıydı.ben de babam ve arkadaşlarıyla gittiğim için imza atamamazlık yapamadım.ikimiz de ağlayarak imza attık.ama eşimin kafasına dank etmişti.kıymetini şimdi anladım filan anlayacağınız kıvama gelmişti.ama biz imza attıktan 10 gün içinde görümcem eşime benden 7 yaş küçük hamarat mı hamarat çalışan bir kız bulmuş bir de kız çok güzel.ama bunu eşim bana nasıl olduysa duyurdu.engel oldum barıştım eşimle o kıza da mesaj attım.eşimi tayin aldığım ile getirdim ama eşim sanki o kızla olmadığı için pişmanlık yaşadı.o kadar kavgalarımız yoğunlaştı ki teyzeme kadar olay gitti.ve şu an cezaevinde eşim.görümcemin yaptığı bu olayın etkisini hala yaşamaktayım.her gün ah ediyorum ona.o kızı kıskanıyorum hep face den takip ediyorum.delireceğim.bir yol gösterinnnnnn