Görümcemin azizliğine uğradım!!!!

Selinsezgin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2018
16
1
1
39
arkadaşlar herkese merhaba.durumum biraz karışık ama özetlemeye çalışacağım.istanbulda öğretmen olarak çalışırken eşimle bazı sorunlar yaşadık.bunu aileme yansıttım ve sorunlar büyüdü.ben ailemin yanına tayin aldım.7ay ayrı kaldık.ara ara yine görüşüyorduk ama.akıllanır sandım ama daha kötü oldu ilişkimiz.bi sebepten ben o sinirle boşanma davası açtım.eşim de bu beni boşayacak çocuğu da alamıcam hepten ilişkimiz kopacak diye en azından anlaşmalı boşanmayı istedi çocuğu alabileyim de kopmayalım tamamen diye.aslında eşimin beni ısrarla zorla adliyeye çağırma sebebi 7günlük çocuğu alabilme hakkıydı.ben de babam ve arkadaşlarıyla gittiğim için imza atamamazlık yapamadım.ikimiz de ağlayarak imza attık.ama eşimin kafasına dank etmişti.kıymetini şimdi anladım filan anlayacağınız kıvama gelmişti.ama biz imza attıktan 10 gün içinde görümcem eşime benden 7 yaş küçük hamarat mı hamarat çalışan bir kız bulmuş bir de kız çok güzel.ama bunu eşim bana nasıl olduysa duyurdu.engel oldum barıştım eşimle o kıza da mesaj attım.eşimi tayin aldığım ile getirdim ama eşim sanki o kızla olmadığı için pişmanlık yaşadı.o kadar kavgalarımız yoğunlaştı ki teyzeme kadar olay gitti.ve şu an cezaevinde eşim.görümcemin yaptığı bu olayın etkisini hala yaşamaktayım.her gün ah ediyorum ona.o kızı kıskanıyorum hep face den takip ediyorum.delireceğim.bir yol gösterinnnnnn

Kızı takip etmeyi bırak
Adam zaten ceza evinde
Madem engel olup barıştın geçmişi unut
Görümceyle görüşme
Evladına sağlıklı anne lazım artık önüne bak

Yemin ederim doğru.hani bana oyun oynadılar desem değil.emin oldum iyice.eltimle arkadaş face de.eşimle konuşmaya başladıktan 2 gün sonra sen benim geç kalmış duamsın çok şükür seni bana verene yazmış.delircem gerçekten delircem

Nasıl sorun yaşadınız da eşinizi bırakma noktasına geldiniz ? Bu kadar sorun büyükse sonra niye barışmak istediniz sonuçta bırakıp giden siz değil mısınız bu pişmanlık niye . Gorumcenizin yaptığı hata elbette ama bulabilir kardeşine uygun bir eş . Ayrıca eşinizin akli kaldiysa size sandığınız kadar aşık değilmiş gibi görünüyor

Kocanı seviyorsun ama evi terkediyorsun, boşanma davası açıyorsun, nerdeyse boşanacakken bir kız için geri dönüyorsun. Olaydaki en masum insan görümce bence. Çivi çiviyi söker mi acaba demiş, kocanda söker demiş. Kadına neden bileniyorsun?

Nasıl sorun yaşadınız da eşinizi bırakma noktasına geldiniz ? Bu kadar sorun büyükse sonra niye barışmak istediniz sonuçta bırakıp giden siz değil mısınız bu pişmanlık niye . Gorumcenizin yaptığı hata elbette ama bulabilir kardeşine uygun bir eş . Ayrıca eşinizin akli kaldiysa size sandığınız kadar aşık değilmiş gibi görünüyor[/QUOTE

Tam kurtulmuşken,
yolunuza bakmanız gerekirken,
kıskançlıktan tekrardan aynı hataya kapılmanıza şaşırdım doğrusu...

Benim aileme her olayımı yansıtmam sebep.hata yaptım kabul ediyorum bunu.çocuğumun kreş i yüzünden tayin almıştım.o daha ucuz ben daha özellikli bir kreş istemiştim.burdan kavga büyüdü bu noktaya geldi.görüşüne gittim o kız ve ablan yüzünden buradasın dedim.o kızın adı neydi diye ciddi ciddi sordu.istanbulu bırakmam evimi bırakmam Zonguldak'ta iş bulamamam beni mahvetti.o kızla alakalı değil olsa gider onla olurdum dedi

Kocanı seviyorsun ama evi terkediyorsun, boşanma davası açıyorsun, nerdeyse boşanacakken bir kız için geri dönüyorsun. Olaydaki en masum insan görümce bence. Çivi çiviyi söker mi acaba demiş, kocanda söker demiş. Kadına neden bileniyorsun?
Olaylar çok farklı ilerledi.benim biraz çocuğuma hassaslığım eşimle böyle bir sorun yaşamama sebep oldu.10 günde bir kız buluyorsa eşimin aklını çelmeye çalışıyorsa bence hiç masum değilllll

Olaylar çok farklı ilerledi.benim biraz çocuğuma hassaslığım eşimle böyle bir sorun yaşamama sebep oldu.10 günde bir kız buluyorsa eşimin aklını çelmeye çalışıyorsa bence hiç masum değilllll

Bence 10 gün içinde eski eşiniz , başka bir bayana yönelebiliyorsa bu onun masum olmaması:işsiz:

Çalışırsa çalışsın canım. Kocaman adam yok dese zaten kimse ikinciyi getiremez. Dil ucuyla reddedip, milletin kabul olmuş duası olursa tabi bulurlar kız.

Bence 10 gün içinde eski eşiniz , başka bir bayana yönelebiliyorsa bu onun masum olmaması:işsiz:
Eltimle konuştuk.onun asıl amacı o kızla sana ders verip senin yanına geleceğini bildiğinden ders vermek istedi yani sen o kızın haberini alınca yanına gidecektin o da kübraya buraya kadarmış diyecekti diyor

Back
X