O anlamda değil de bazen aklıma takılmıyor değil.Cidden oturup düşünüyor musunuzbaşka bir hayat gayeniz amacınız işiniz yok mu
Hem de gelinim ama görümcem bana böyle dese it dalaşına girmem. "Benim babam, senin babanı döver" muhabbeti gibi çocukça.Sevmeyip açık açık kıskandığı bariz yani anlamamak için bu kadar diretmeye gerek yok.sanirim konuşanlarin hepsi görümce bu yüzden fazla abartiyorlar
Eşim demek istediniz herhalde çünkü ben gelinim .Hem de gelinim ama görümcem bana böyle dese it dalaşına girmem. "Benim babam, senin babanı döver" muhabbeti gibi çocukça.
10 kere bu üslupla cevap vermek yerine bir kere sağlam cevap verin ve mesafe koyun. Ama sadece kendiniz mesafeli olun, ağabeyiniz değil.
Ee sana olmadiysa niye gorumceye veriyorsun git iade et mademBen çok defa sınır koydum.konuşmadim ama hep aynı aldığım bı elbiseyi bile kıskanır.hatta bı ara bı elbise almıştım daha denemedim bile. İnşallah sana olmaz ben giyerim dedi o elbise bana olmadı.
Ne demek istedin. Görümcen öyle dediği için mi elbise sana olmadı.Ben çok defa sınır koydum.konuşmadim ama hep aynı aldığım bı elbiseyi bile kıskanır.hatta bı ara bı elbise almıştım daha denemedim bile. İnşallah sana olmaz ben giyerim dedi o elbise bana olmadı.
İade ettim tabi ki de Kendisi gidip yine aynısını aldı.Ee sana olmadiysa niye gorumceye veriyorsun git iade et madem
Sen laf soktugunu saniyorsun ama pasifsin aslinda
"Bana olmazsa da sen giyemeyeceksin gidip iade edicem bi zahmet kendin gider satin alirsin" dedin mi mesela?
Şöyle ki ben ne zaman kendime bı parça bişi alsam sürekli aa yok bu sana olmaz . bana daha çok yakışırNe demek istedin. Görümcen öyle dediği için mi elbise sana olmadı.
Ne yaptın pekii,elbiseyi görümcene mi verdin?
Ama bak biliyormuş, elbise olmamışŞöyle ki ben ne zaman kendime bı parça bişi alsam sürekli aa yok bu sana olmaz . bana daha çok yakışır
Sizin amacınız ne?Ama bak biliyormuş, elbise olmamış
Sizin amacınız ne?
Hahaha çok komik
Tabiki seni kıskanıyor tıpkı görümcen gibi
Aman sakın laf felan sokma intihar eder mazallah
O goz devirmenin videosu var mi?Eşimle bı akrabasının düğününe gittik. Görümcem de bizimle geldi.Biz oynarken herhalde eşim bana bakmış ben pek fark etmedim.Düğünden çıktıktan sonra eşimin kuzeni yanıma gelerek şöyle bir şey söyledi.eşin gözlerini senden alamıyor oynarken sürekli sana bakıyor seni sevdiğini çok belli ediyor dedi. Görümcem hemen ordan atladı yok ya abim onun bı açığını hatasını görmek için bakiyordur dedi. Bende göz devirerek onla muhattap olmadım.
Niye benden ders mi almak istiyorsun ?O goz devirmenin videosu var mi?
Yok, benim 6 yasinda ki ufaklikta habire goz deviriyor da, onu yapinca ne kadar komik gozukuyor insan onu gostermek istedim.N
Niye benden ders mi almak istiyorsun ?
YaaaaYok, benim 6 yasinda ki ufaklikta habire goz deviriyor da, onu yapinca ne kadar komik gozukuyor insan onu gostermek istedim.
Ağabeyi yazdım klavye düzeltmişEşim demek istediniz herhalde çünkü ben gelinim .
Ay ne demezsin çok iyi anlaşırdık.Burda bı kaç kişinin okuduğunu anlamama kabiliyeti var.Bence tek sorun eşiniz. Eşinizle evlenmediğiniz paralel bir evrende görümcenizle çok iyi anlaşıp kanka olabilirmişsiniz. Çok uyumlusunuz maşallah. Sımmmsıkı olabilecek bir dostluk bir erkek yüzünden başlamadan bitmiş.
Çok üzücü gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?