Görümcemin bana laf sokma çabaları

Sevmeyip açık açık kıskandığı bariz yani anlamamak için bu kadar diretmeye gerek yok.sanirim konuşanlarin hepsi görümce bu yüzden fazla abartiyorlar
Hem de gelinim ama görümcem bana böyle dese it dalaşına girmem. "Benim babam, senin babanı döver" muhabbeti gibi çocukça.

10 kere bu üslupla cevap vermek yerine bir kere sağlam cevap verin ve mesafe koyun. Ama sadece kendiniz mesafeli olun, ağabeyiniz değil.

Eşim demek istediniz herhalde çünkü ben gelinim .

Ee sana olmadiysa niye gorumceye veriyorsun git iade et madem
Sen laf soktugunu saniyorsun ama pasifsin aslinda
"Bana olmazsa da sen giyemeyeceksin gidip iade edicem bi zahmet kendin gider satin alirsin" dedin mi mesela?

Ne demek istedin. Görümcen öyle dediği için mi elbise sana olmadı.
Ne yaptın pekii,elbiseyi görümcene mi verdin?

Ee sana olmadiysa niye gorumceye veriyorsun git iade et madem
Sen laf soktugunu saniyorsun ama pasifsin aslinda
"Bana olmazsa da sen giyemeyeceksin gidip iade edicem bi zahmet kendin gider satin alirsin" dedin mi mesela?
İade ettim tabi ki de Kendisi gidip yine aynısını aldı.

Ne demek istedin. Görümcen öyle dediği için mi elbise sana olmadı.
Ne yaptın pekii,elbiseyi görümcene mi verdin?
Şöyle ki ben ne zaman kendime bı parça bişi alsam sürekli aa yok bu sana olmaz . bana daha çok yakışır

Bana elbiseyi kendisi sipariş verdi.ben 38 beden giyiyorum ama şansa bak ki elbise 40 beden geldi.

O goz devirmenin videosu var mi?

Bence tek sorun eşiniz. Eşinizle evlenmediğiniz paralel bir evrende görümcenizle çok iyi anlaşıp kanka olabilirmişsiniz. Çok uyumlusunuz maşallah. Sımmmsıkı olabilecek bir dostluk bir erkek yüzünden başlamadan bitmiş.
Çok üzücü gerçekten.

Ay ne demezsin çok iyi anlaşırdık.Burda bı kaç kişinin okuduğunu anlamama kabiliyeti var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…