Görümcemin basit planı kendi başında patladı.

Sevgililerken ne olduysa olmus. Bunun simdiyle ne alakasi var? Kendinizi hakli cikarmak icin cok zorluyorsunuz. E madem yanlis birsey yapmadiniz, ne diye arayip ozur dileyip, helallik aldiniz? Gurur duyaydiniz ya kendinizle. Gorumcenin onune gecmissiniz yine, tebrikler. Onumuzdeki maclarinizi da bekliyoruz. Sizinkisi salt sidik yarisi olmus artik. Elalemi de eze eze kendi kavganizi yapiyorsunuz. Ama gorumcenizin de sizin de basitlik akiyor hareketlerinizden, taktiklerinizden. Evet, kafayi calistirmak konusunda katiliyorum.

sizce kızda haketmemişmi ? olayın aslı astarını ögrenmeden sazan gibi atlamış hemen. ayy bir boşansada hemen atlasam mı diye bekliyodu ? buda çok ilginç

Niye hak etsin? Ablası kardeşinin ağzından 'seni unutamadım, eşimi sevmiyorum.' diye mesaj atsa kız da atlasa tamam hak etmiş derim. Ama kız adamı boşanmış zannediyor, boşanmış adamlara ilgi duymak çok mu yanlış bi şey?

Gorumcen kendini de kizcagizi da rezil etmis. Saflar ya. Size kimse bisey yapmaz korkmayin. Dusmanlariniz cok aptal :)

Ben olsam,eşime iletir,bu konuyu kendisinin çözüme ulaştırmasını isterdim.Hiç girmem bu tarz şeylere.

Benim kendimi hakli cikarma gibi derdim yok çünkü haklıyim ne yorum yaparsaniz yapin enufak dokunmuyo ben ne yazıyorum siz ne diyosunuz komiksiniz.:)

Sogukkanliligini korumussun valla helal olsun hahha cok iyiymis

Gerizekalimisin nesin sen ya basit sensin cani sıkılan yorum yapiyo ya.

Gerizekalimisin nesin sen ya basit sensin cani sıkılan yorum yapiyo ya.

Cok hakli bir yorum yapmisim.
Heh simdi oldu. Gercek karaktere gel. Kendinizi iyice kanitlayip beni de hakli cikardiniz. Neyse, savini dogru duzgun veremeyip hakarete varan sahsinizi kotu icerik yaptim.

iyide niye ablası arıyorda boşanan adam arayıpta seni unutamadım diyemiyor ? kızın önce bunu düşünmesi lazımdı ? böyle kolay oltaya gelene ben sazan derim olay boşanan adamı sevmesi değil

Ya size soyle soyliyeyim kiz esinizi unutamamis eainizde ahhhh benii unutamamis demesin sizden gizli gizli kizla gorusmesinde....
Sonuc ; oyun sizin ve gorumcenizin basina patlamasin eainizi kaybetmeyinde

bu kadın tehlikeli görünüyo muhatap olmayın derim eşinize de anlatın görüşmeyi kesin ailecek yanı nedir bu saçmalık..

Offff resmen Dallas .... Ama bence bazen sana kötülük yapana aynı derecede karşılık vereceksin sürekli Allah'a havale ediyoruzda noluyo valla şişiyorum ben şahsen sadece kızı iyi kandırmış görümcen ben olsam aynısını yapmak isterdim ama senin kadar soğuk kanlı olamazdım sanırım elime yüzüme bulaştırırdım umarım bu artık görümcene ders olur vede senden uzak durur tüm ailede ne olduğunu öğrendi artık ohh rezil oldu iyi oldu

şaka gibi nu nedir yahuuu

görümce görmeyim ömrümcee

benim görümceler melek ya la yani inşallah hep böyle olurlar

ama kıza yazık olmuş arada

Konu niye sahte olsun ki konu sahibinin üzerine fazla gidiliyo bence ee kendini savununca da hakaret ettin şu bu oluyo. Hiç bir şeye olmaz demiyeceksin bu hayatta eğer konu sahibi böyle yapmasaydı ne biliyim sessiz kalsaydı görümce daha beter olurdu. görümcenin yaptığı az bişeymi şeytanın aklına gelmez. hem konu sahıbı kızı arayıp özür bile dilemiş kızda kabul etmiş o konu kapanmış. görümcede ettiğini bulmuş kardeşini basit oyunlar yüzünden kaybetmiş başına gelenleride haketmiş bi insanı sevmiyosun diye yuvasını yıkamazsın sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…