Görümcemin basit planı kendi başında patladı.

Ahahahahaha o an onu yapmak aklınıza gelmişya helal size valla ne diyimm
Ve ayrıca görümcenizin kocası o kızdan her şeyi öğrendikten sonra karısının ağzına iki tane çakamamış mı?
Ben tepkisiz kalmasına şaşırdım.. Ve aynı zamanda eşinizinden öyle.. Oda gerekeni yapmalıydı bence, burası biraz tuhaff!!!

sizce kızda haketmemişmi ? olayın aslı astarını ögrenmeden sazan gibi atlamış hemen. ayy bir boşansada hemen atlasam mı diye bekliyodu ? buda çok ilginç

Görümcemle tüm bağları kopardık eşimde çok sinirlendi onu detayli yazmadim uzun olmasinçok diye ama merak edenlere söyliyim eşim ablasına çok kızdı zor tuttum gidip olay cikaricakti ama çocuklar var diye gitmesini istemedim eşim bana hak veriyo.

Bitti yani artık görüşmeyeceksiniz öyle mii

Hak verecek tabiiki , ne insanlar var yarabbim.. gerci ben o gorumceyi kesjn doverdim kimse tutamazdi beni..
Eski sevgilide ne sazanmis yaaa , yani hazirda herzaman birisi varmis bak sana. Eski sevgiliyide gicik oldum.

sizce kızda haketmemişmi ? olayın aslı astarını ögrenmeden sazan gibi atlamış hemen. ayy bir boşansada hemen atlasam mı diye bekliyodu ? buda çok ilginç

Arkadaşım yorumun için Sağol burdaki bazi arkadaşlar konuya nasıl bakiyo bilmem kendi kocalarina aynisi yapilsa naparlardi acaba kizi aradim Özür diledim ki oda bana hak verdi millet ne bulsak.da eleştirsek diye bakiyo resmen abartiyo kocamda sonrada çok sinirlendi tepki verdi ama konu uzamasın diye yazmadım bunu bile farkli yerlere cekiyolar.

Haketmemis, ne munasebet!
Bosanmis biliyormus adami. Eski sevgilisiymis, unutamamis olmasi cok mu olaganustu? Karsilikli olarak birbirlerine hala sicak bakiyorlarmis, kizi oyle kandirmislar hanimefendi. Kiz evli herifin pesine dusmemis yani. Boyle birseyi hakettigi yok. Gercekten bosanmis mi diye nufus cuzdani soracak degil herhalde, neyin asli astarindan bahsediyorsunuz? Bosanmis bir adamla gorusup gorusmemesi de onun tercihi, yanlis birsey yok. O sevgilinin bu olaylarda tek bir sucu yok hatta. Kizin tercihi sizin tarziniz degil diye mal gibi ordan oraya savrulmasi, duygularinin somurulmesi mi gerekiyordu? Hayret birsey.

Eh kız biraz saftirikmiş evet. Ama yine de 1 kez zaten işletilmiş, keşke konu sahibi, kızdan ses kaydı falan alıp, eşine dinletseydi. Yani intikam için bu yaptığı şart değildi. Ona onun gibi karşılık verince maalesef ondan farkı kalmamış oluyor. Yani şimdi bir yandan da ben olsam napardım diyorum. Mesela çok yönlü ya. Zaten eğri başlamış bir gelin görümce ilişkisi, nereden bakarsan bak yamuk işte. Doğal olarak doğru olan bir şey yapamıyorsun.

Enistenin naptigini bilemem ama eşime sinirden eve gitmedim demiş eşim aradi agzina geleni saydi annesiyle babasinida aradı onun oldugu yere beni çağırmayin yuvami yikivak dedi eşimi zor tuttum tutma sebebimde görumcemin çocuklarini düşünmem herseyi yazmadım konu uzamasin diye.

Kendi kocama aynisi yapilsa o gorumceyle hallederdim sorunumu. Ne diye milleti kullanayim? O kiza en fazla "oyle birsey yok" diye kizip telefonu kapatabilirdim. Sizin gibi baska numara verip de elalemle oyun oynamazdim. Bu kadar fesatliga bir de kilif uyduruyorsunuz. Ama haksizsiniz. Bunun kocaniza yapilmislikla alakasi yok. Sizin baskalarina verdiginiz zararla alakasi var.

Bak iste esin sana hak vermez. Senin yaptiginda normal degil cunku... Burayi atliyorsun.

Elestirmedim ben. Elestirmek ayri konunun gercekligine inanmamak ayri.

ya olayda bir tuhaflık var görmuyormusunuz ? şimdi empati yapalım bana eski sevgilimin ablası mesaj atsa boşandı senı unutamamış dese kendi neden söylemiyor aramıyor derdim ? herkeste öyle der ? ama kız direk adamı aramış ablan benı aradı işte sen benı hala unutamamışsın falan direk konuya girmiş, ilginç yani

Yaptığınız hareket bence hiç bravo denebilecek, alkışlanacak bir hareket değil. Bir önce ki olayda haklıydınız. Burada haksız değilsiniz ama birbirine denk düşmansınız.

Şu an görümcenizin seviyesine inmiş onunla sidik yarışına tutuşmuşsunuz.
Böyle bir ailede olmak istemezdim. Allah korumuş.

Ne diyosun sen arkadaşım bu kız eşimle sevgiliyken aldatmis eşimi hiç düşünememis mi bu beni nasıl unutmadı beni zaten o terketti iki kere aldattim ben onu öğrendi bu çocuk beni nasıl sever diye bırak ya birazda kafanı calistiricaksin

Size istedigi kadar garip gelebilir. Ama sonuc su: Hic bir sey o kisinin bu muameleyi hakettigi anlamina gelmez.
Ne kadar empati yoksunu bir toplumuz hakkatten.

H
Müthişsiniz sahiden. Kimisi bir de kıza sarar sanki saflığından başka hatası varmış gibi.
Ne diyim öyle soruya böyle kapak.
Umarım bir üçüncüyü yaşamazsınız...
Bu arada belki yazdınız ama görmedim eşiniz ne yaptı...

Cok iyi yapmissin. Gorumcen de tam bir manyak. Ruh hastasi resmen diger konuyuda biliyorum. Kesinlikle evine sokma o hasta kadini. Kendi yuvasi yikilsin insallah seninle ugrasirken beyinsizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…