- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
görümcem hamile.............
sana bi tavsiye sakın laf söyleme daha uzun süre var çocuğun doğmasına eğer ki Allah korusun bişey olursa senden bilirler
kıskandı çekemedi derler
bu sefer biraz mantıklı davran hiç sesini çıkarma
üzgünüm ama arkadaşların gazına gelipte o ev benim benim istediğim olur tavrına bürünme çünkü öyle değil
sende en kısa sürede çalışma fırsatını bul o evden ayrıl
yoksa daha çok üzülürsün
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
görümcem hamile.............
Gözünüz aydın yengesi
Allah analı babalı büyütsün
yok canım biey demedim şok oldum falan dedim ama hala şoktayım ben başıma gelecekleri biliodum çünkü...
öyle değil canım evet nerden benim oluyor ki zaten...ve kaynatamda işten çıkıcak kaynanayla ikisi evde bakıcak bebeğe ..he bide kayınbaba sornu çıktı gündüz az rahat ediodum şimdi hem çocuk hem adam..bittim ben ya
AMİN ALLAH ANALI BÜYÜTSÜN hem sevindim hem başka durumlardan dolayı üzüldüm
Her konu açtığında sana acil işe girmek tek çözümün diyorum,ama sen kafaya birgün kaynana,birgün görümce takıyorsun.
Ayrı ev istiyorum diyorsun,ama kocanın kazandığı parayla imkansız,görümcenin bebeğine bakmıycam diyorusun,bütün gün evdesin,mutlaka sana da yapılacak iş düşer.
Kayınvaliden çocuk bakacaksa sendende yemek yapman beklenecektir.
Burda konu açıp,kayınvalidenin veya kocanın haksız olduğunu duymak seni bir adım öteye götürmez.
Kocanı çalışmaya ikna edemediğin sürece daha çok dert sahibi olursun malesef.
Senin annende kalmana bile izin vermeyen bir adamın karşısında biraz daha ayakların sağlam yere basar,eğer para kazanırsan.
Yaşın çok küçük,yazık değilmi sana bu kadar ezdiriyorsun kendini.
iş arıyorum işte ama eşimin istediği şartlarda bulamıyorum
Başka durumlar dediğine defalarca sundum çözümü
Oturup üzülmekle bir yere varamazsın maalesef
Kalk çalış düzenini kur, yeğene de kim bakarsa baksın o zaman umrunda olmaz
bencede canım ama iş yok işte olanların şartlarıda ağır evli birine..geç çıkış falan eşim kabul etmio bekar olsam farketmezdideNe yap et iş olayını tırmala, senin bu olaylardan kaçışın işe başlamakla çözümlenir.
Bebeğin doğmasına da çok var, şimdiden mevzusunu açma gün ola devran döne. Ama şunu da bil, işe giremezsen ayrı eve çıkman çok zor olur, ayrı eve çıkamazsan da bebek bakımı olmasa evin işleri senin başına kalır. Yani aynı evde kaldığın müddetçe bu durumdan kaçışın olmaz canım.
iş konusu
canım çok istiyorum okadar çok istiyoru ki anlatamam
ama benim eşim önüme duruyor tamam çalış dedi ama hala bana iş bulcak sözde buluyorum biyerler beğenmior olmaz diyor kaç kere kavga ettik bende yoruldum artık bekliorum bakalım güvenli iş bakıyor bana sözde..benide yollamıyor tek başıma iş aramaya
bilmiorum napıcamı
iş arıyorum işte ama eşimin istediği şartlarda bulamıyorum
iş sorunu halloldu canım bulduk bi iş arıyacaklar bekliyoruzEşinin derdi şartlar değil, senin çalışman.Bunu anla önce.Onun istediği şartlarda iş bulsan yine de bir kusur bulacaktır.Yaşın epey küçük galiba, hayat tecrüben az.
Gözünüz aydın yengesi
Allah analı babalı büyütsün
hala aramadılar bugün eşim gitmiş o işyerine patron 2 gündür yokmuş o gelince konuşcam demişumarım bi an önce çalışmaya başlarsın yoksa işin zor
anlamadım?....................................................................bi de yengeli =))
anlamadım?....................................................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?