görümcemin bebeğine biz bakacakmışız

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
görümcem hamile.............

sana bi tavsiye sakın laf söyleme daha uzun süre var çocuğun doğmasına eğer ki Allah korusun bişey olursa senden bilirler
kıskandı çekemedi derler
bu sefer biraz mantıklı davran hiç sesini çıkarma

üzgünüm ama arkadaşların gazına gelipte o ev benim benim istediğim olur tavrına bürünme çünkü öyle değil
sende en kısa sürede çalışma fırsatını bul o evden ayrıl
yoksa daha çok üzülürsün

yok canım biey demedim şok oldum falan dedim ama hala şoktayım ben başıma gelecekleri biliodum çünkü...
öyle değil canım evet nerden benim oluyor ki zaten...ve kaynatamda işten çıkıcak kaynanayla ikisi evde bakıcak bebeğe ..he bide kayınbaba sornu çıktı gündüz az rahat ediodum şimdi hem çocuk hem adam..bittim ben ya

Her konu açtığında sana acil işe girmek tek çözümün diyorum,ama sen kafaya birgün kaynana,birgün görümce takıyorsun.

Ayrı ev istiyorum diyorsun,ama kocanın kazandığı parayla imkansız,görümcenin bebeğine bakmıycam diyorusun,bütün gün evdesin,mutlaka sana da yapılacak iş düşer.

Kayınvaliden çocuk bakacaksa sendende yemek yapman beklenecektir.

Burda konu açıp,kayınvalidenin veya kocanın haksız olduğunu duymak seni bir adım öteye götürmez.

Kocanı çalışmaya ikna edemediğin sürece daha çok dert sahibi olursun malesef.

Senin annende kalmana bile izin vermeyen bir adamın karşısında biraz daha ayakların sağlam yere basar,eğer para kazanırsan.

Yaşın çok küçük,yazık değilmi sana bu kadar ezdiriyorsun kendini.

canım iş bulamıyorum diyorum ama buldğum işleride eşim istemio akşam 10 a kadar süren en erken 8buçukda kapatan işler buldum ama eşim benden çok önce evde olucağından istemiyor bunu...kariyer .net e üye oldum oralardan başvuru yapıcam

Ne yap et iş olayını tırmala, senin bu olaylardan kaçışın işe başlamakla çözümlenir.

Bebeğin doğmasına da çok var, şimdiden mevzusunu açma gün ola devran döne. Ama şunu da bil, işe giremezsen ayrı eve çıkman çok zor olur, ayrı eve çıkamazsan da bebek bakımı olmasa evin işleri senin başına kalır. Yani aynı evde kaldığın müddetçe bu durumdan kaçışın olmaz canım.

bencede canım ama iş yok işte olanların şartlarıda ağır evli birine..geç çıkış falan eşim kabul etmio bekar olsam farketmezdide

seversiniz ya,aynı evin içinde bebek çok keyifli oluyor...ben komşunun çocuklarına bile bakıyorum,çok tatlı oluyor bebekler

Şimdi burada bana kızacak bazıları, belki sizde kızacaksınız ama siz tam anlamıyla bir "köle"siniz.Kalan mesajları okumadığımı belirteyim ama buraya kadar olandan bu sonucu çıkarmak zor olmuyor. Yukarıda yazdıklarınıza bir bakın.Ayrı eve çıkmak için, bir işe girmek için hatta tek başınıza iş aramak için kocanızın ağzına bakıyorsunuz (hatta ailenizi görmek için de).Ev işlerini yapmaya mecbursunuz hem de boğaz tokluğuna.Sizin söz hakkınız var mı?Beni de sizin gibi Allah yarattı (büyük sözüme tövbe) ama kimsenin bana böyle davranmasına izin vermezdim. Belki sizle aile farkımız vardır, benim ailem de böyle şeylere izin vermez, allah onları başımdan eksik etmesin, belki cahildiniz ama siz birşeyleri değiştirmezseniz bu durum böyle gider.İnternette kariyer.net ve secretcv.com'a üye olup cvnizi bırakın hiç olmazsa.Çalışmazsanız, ev hayaliniz sonsuza kadar hayal kalacak.
Not:Sakın bu arada çocuk yapmayın, bu herşeyi daha da zorlaştırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…