- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
eşim seneye yazın çıkıcaz diyor nekadar doğru bilmiorum yada bir aksilik olmazza...o zamana kadar ayrı eve çıkma şansınız yok mu...
orası öyle arkadaşlar elbbette toruna bakıcak ama ben eziliyorum işte kimseye derdimi anlatamıyorum kaynanam sürekli hastalanan biri gördüğüm kadarıyla 1saatte bir çocuk idare edemiyor hemen migrei tutuyor bunalıyor ee sora nolcak ben az yatayım sen bak olucak işler başka işte arada ezilen be oluyorum napıcam ben yaa
saol cnm seninde durumun zormuş...hala aynı evdemisin çıkma ihtimain varmı....bakmıcam zaten çok olay olcak ama bana mı sormuşlar çocuğu bırakırken...kaynanam herişi bana yıkcak çocuk bahanesiyle...
yok canım ayrıldım ben 3 ay oldu evime çıkalı. sana diyebilirim ki hayatımın en berbat 2 buçuk senesiydi. şimdiki rahatlığı huzuru mutluluğu anlatamam sana. inşallah en kısa zamanda ev alır çıkarsan anlıycaksın. yorucu ve zorlu bir işten sonra emekli olup tatil yapmak gibi bişey
canım nasıl çıktınız peki ev mi aldnız off nolur bende çıkayım
buarada çok iyi yorumlamışsın gerçekten emekli olmak gibi yada tatile çıkmak
kavgalımı ayrıldın nasıl oldu nasıl ikna ettin
aslında eşimin güzel bir mesleği vardı. görücü usulü evlendim zaten. kendi kendime dedim ki bu adam dayanamaz evin içinde. iş arkadaşlarından utanır ailemle kalıyorum diyemez ve çabuk çıkmaya çalışır. zaman geçtikçe eşimin rahatı bozuldu. kendi evimiz olsaydı şöyle rahat ederdim böyle rahat ederdim falan diye söylenmeye başladı. tabi ben de duygu sömürüsü falan yapıyordum. yoruluyorum kendimize zaman ayıramıyoruz falan diyordum. kendi evimizde olsaydık şöyle yapardık böyle rahat ederdik gibisinden hayaller kuruyordum yanında. sonra kaynım nişanlandı mecbur biz çıktık. borç harç ev aldık. sağolsun kaynanamlar altınlarıma hiç dokunmadılar. hatta ev aldığımızda kaynanam kendi altınlarını da verdi. inanıyorum ki eşin de istiyordur ayrılmayı ama maddi durumu müsait değildir belki. eğer durumu var da ayrılmıyorsa evde rahatını boz. eşini yalnız yaşayan evli çiftlerin evine götür. görsün bakalım kendi evinde olmak nasıl bişey. ben öyle yaptım. her seferinde eşim keşke biz de böyle olsaydık diyordu. eşinle ilgilen avucuna al her istediğini yaptırırsın. ev alabilecek durumunuz var mı yoksa kiraya mı çıkacaksınız?
siz umarım bakıcıya bırakırsınız yavrunuzu
yoksa bu şekilde konuşan bi anneden çok fazla şey öğrenemeyeceği kesin
kusura bakmayın hanfendi eger bır bebek yapmak ıstersem once cocuguma bı hayat sunmak zorundayım bu hayatı ona hazırladıktan sonra işimi bırakır yavruma ben bakarım ne enneme bu yuku yuklemeye nede gelınımıze bu yuku yuklemem ve bakıcıya gerek duymadan kendım tedbırımı alır cocuguma ben bakabılecek zaman da dunyaya getırmeyı tercıh ederım. Bebegımızı başkalarının elınde buyutsun dıye doguracak ınsanlardan değilim bizim bebegımız ve bızım elımızde buyusun ne anladım o cocuktan ben o zaman
kusura bakmayın hanfendi eger bır bebek yapmak ıstersem once cocuguma bı hayat sunmak zorundayım bu hayatı ona hazırladıktan sonra işimi bırakır yavruma ben bakarım ne enneme bu yuku yuklemeye nede gelınımıze bu yuku yuklemem ve bakıcıya gerek duymadan kendım tedbırımı alır cocuguma ben bakabılecek zaman da dunyaya getırmeyı tercıh ederım. Bebegımızı başkalarının elınde buyutsun dıye doguracak ınsanlardan değilim bizim bebegımız ve bızım elımızde buyusun ne anladım o cocuktan ben o zaman
biz ne anlıyorsak sizde onu anlarsınız. bizde çocuğumuza bir hayat sunmak için çalışıyoruz nasıl olucak.hayatta hiçbirşey planladığın gibi gitmiyor.umarım sizin planlarınız tutar bu zamana kadar ben bu şekilde planlı programlı bir hayat yaşayan görmedim.
biz ne anlıyorsak sizde onu anlarsınız. bizde çocuğumuza bir hayat sunmak için çalışıyoruz nasıl olucak.hayatta hiçbirşey planladığın gibi gitmiyor.umarım sizin planlarınız tutar bu zamana kadar ben bu şekilde planlı programlı bir hayat yaşayan görmedim.
nasıl yahu? çocuk anneannesinde büyüdüğünde siz birşey anlamayacakmısınız? Ne anlamanız gerekiyor ki zaten :) bayılıyorum böyle gereksiz özgüvenli, büyük konuşmaya bayılan insanlara..
Olmadı bak şimdi, sen ne hakla çocuğuna rahat bir hayat sunarsın, bunu önceden düşünecektin :) boşver arkadaşım takma, o hep öyle yazılır, "hele bir olsun da gör" diye okunur
iLLAKİ ÖYLEDİR AMA O EVDE BI GELIN VAR GÖRUMCENIN YAPTIGI HİÇ DOĞRU DEĞİL EVLENIP EVLENMEZ COCUK YAPACAGIM SİZ BAKACAKSINIZ DIYE KIMSEYI GÖRMEZDEN GELIP ZORAKI BAKICILIK YAPTIRILMAZ.BU NE HAKKA NE HUKUKA UYMAZ SİZ YARDIM EDERSINIZ BERABER BUYUTURUZ DESE GELINLERIYLE DÜZGUNCE KONUŞSA EMINIM BU KADIN BURALARDA DERDINI YAKINMAZ...
ewt canım akşamdan akşama gorup o bebegın annesı annendır o zaman kı zamanlada annennesıne babannesıne anne dıyenlerıde goruyoruz benım kaynnanam gorumcem bı bebek olsun bız bakalım sen calış dıyorlar ama onlara bu yuku yuklemek hiç doğru değil annelerınıze yazık bu kadının annesı yazık lafta anne bakıyor olacak kadın hastalıklarla ugraşırken ona kalacak aaa o zaman ne oldu gelın baktı olamayacak ama her yük o kızın ustunde yazıktır yazık annelerınıze baktıran hanımlar :-(( o gelınınde halını gorsenız cok güzel olacak tek taraflı düşünmeyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?