- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
İyi güzelde, banada biraz yanlış gelsede, o kızın yaptığıda sorumsuzca!Görümceniz çocuğu olunca annesinin bakmasını istiyor..Annesi varken bakıcıyamı verecek..Anneside razıysa size laf düşmez..Aynı evde oturuyorsunuz diye sırf sizin rahatınız bozulmasın diye küçücük bebeğe bakıcılarmı bakacak..
Aynı evde yaşamaktan rahatsızsanız ilk baştan ayrı ev isteyecektiniz..Kadın senin yüzünden torununa bakamıyacakmı?
iş konusu
canım çok istiyorum okadar çok istiyoru ki anlatamam
ama benim eşim önüme duruyor tamam çalış dedi ama hala bana iş bulcak sözde buluyorum biyerler beğenmior olmaz diyor kaç kere kavga ettik bende yoruldum artık bekliorum bakalım güvenli iş bakıyor bana sözde..benide yollamıyor tek başıma iş aramaya
bilmiorum napıcamı
İyi güzelde, banada biraz yanlış gelsede, o kızın yaptığıda sorumsuzca!
İyi yani, herkez cocuk yapsın, annesinin kucağına atsın! İnsan önce bur sorar, bakmak istermisiniz diye..
Annem hasta bile demiyor, bu durumda kimin bakacağına belli.
Ben bebek delisiyim, seve seve bakarım ama, fikrimi sormadan böyle bir sorumluluk verseler benimse hiç hoşuma gitmez.
Zaten ayrı bir ev, gercek bir aile istiyor. Benim gözümde ise, aile karı koca ve kendi cocuklarıdir.
Konu sayibi bir is bulamazsa, asıl ozaman ne olcak? Hemen bir işde bulunamiyorki..:)
Ohoo,öncelikle o senin eşin mi velin mi bunu bi kararlaştırın..
Kavga etmeden güzellikle konuşun ama..İnada bindirmeden... Ne iş yapabilirsin,seçeneklerini çıkart,düzgün,güvenilir iş yerlerini ayır,al eşini karşına ben karar verdim kesin çalışacağım bunlardan birini de seçelim de.. sen benim velim değil eşimsin destek bekliyorum senden diye güzelce konuş
neden kiraya çıkmıyor. her evlenenin evimi var.canım ayrı eve çıkmam konusunda konum bile var sebelerinin her ayrıntısı orda yazıyor
ben baştan kabul ettim cahillikle şimdide ona sığınıp çıkmıor maddi yönden de biraz sorun var tabi bekle para biriktircm dior kiraya da asla çıkmam diyor
neden kiraya çıkmıyor. her evlenenin evimi var.
çıkın uygun bir kiraya,nohut oda bakla sofa olsun ama yeterki sizin olsun..
aynen öyle canım
çok moralim bozuk
şimdi görümcem geldi annesiyle koyun koyuna yatıyorlar ben sabahtan beri temzili ütü yemek canım çıktı
İyi güzelde, banada biraz yanlış gelsede, o kızın yaptığıda sorumsuzca!
İyi yani, herkez cocuk yapsın, annesinin kucağına atsın! İnsan önce bur sorar, bakmak istermisiniz diye..
Annem hasta bile demiyor, bu durumda kimin bakacağına belli.
Ben bebek delisiyim, seve seve bakarım ama, fikrimi sormadan böyle bir sorumluluk verseler benimse hiç hoşuma gitmez.
Zaten ayrı bir ev, gercek bir aile istiyor. Benim gözümde ise, aile karı koca ve kendi cocuklarıdir.
Konu sayibi bir is bulamazsa, asıl ozaman ne olcak? Hemen bir işde bulunamiyorki..:)
Yazıklar olsun onlara! Sen onlar için neysin?
Hangi çağda yaşıyoruz? Bunları hala duymak, yaşamak ne çirkin!
Canim sen işde bulamazsın sana söyleyeyim!
İnce okadar işsizlik sıkıntı derken küçük bir umut diye düşünürken, dayeni eşin çalısmana karşı olduğunu farkettim. O sana iş bakdigini söylüyor, ancak oyalıyor..
kendin cocuk yap desem bu yabanı ve cahilce bir fikir!
eşine cocuk istediğini, ancak bunuda kendine ayit bir evde yaşamak istediğini söylesen? Bir şsekilde ikna etmelisin şu ayrı ev konunda. Ama nasıl?
o zaman anneyi düşünüyorsak ,oğlanda anneyi düşünüp evlenip ,ayrılacaktı. o kadnda kendi evinde rahat olayım ister. oğlunun eşinin eve gelmesi onun açısındanda belki rahat değil. kayınpeder için bile. adamda rahat rahat evinde dolaşamayacak mesela. ne olursa olsun evde bir genç kadın daha var. ama oğlu için buna evet demiş. kız içinde demesi normal oluyor o zaman.kızda bebeğe annem bakar diyorsa ,ağabeyim eşiyle buradaysa onlara ve bu ayrıcallık yaplmışsa bende bunu istiyorum diyecektir işte.
o yüzden diyorum evlenecek kim olursa olsun ayrı ev açmalı.[/QUOTEyok kayınv ile kp okadar rahatlarki sen ben yokmuşum gibi zaten onlar beni yanlarına alana kadar öldüler bende kandım...şimdi ise ayrı evi unut diyolar...niye çünkü hizmetleri yapılıo ..şuan ky ile görümce koyun koyuna yatıyolar ben yemek ütü temizlik....
anlayışsız işte kanser etcek beniAncak çalışmaya başlayarak kurtulursun o evden..
Eşinde neden bu kadar anlayışsız anlam veremedim.
Ne kiraya çıkıyor, ne de çalışman konusunda yardımcı oluyor.
İşin zor, Allah sabır versin..
o zaman anneyi düşünüyorsak ,oğlanda anneyi düşünüp evlenip ,ayrılacaktı. o kadnda kendi evinde rahat olayım ister. oğlunun eşinin eve gelmesi onun açısındanda belki rahat değil. kayınpeder için bile. adamda rahat rahat evinde dolaşamayacak mesela. ne olursa olsun evde bir genç kadın daha var. ama oğlu için buna evet demiş. kız içinde demesi normal oluyor o zaman.kızda bebeğe annem bakar diyorsa ,ağabeyim eşiyle buradaysa onlara ve bu ayrıcallık yaplmışsa bende bunu istiyorum diyecektir işte.
o yüzden diyorum evlenecek kim olursa olsun ayrı ev açmalı.
yok kayınv ile kp okadar rahatlarki sen ben yokmuşum gibi zaten onlar beni yanlarına alana kadar öldüler bende kandım...şimdi ise ayrı evi unut diyolar...niye çünkü hizmetleri yapılıo ..şuan ky ile görümce koyun koyuna yatıyolar ben yemek ütü temizlik....
yapmıyorum bazen ozamanda kaynana söylenio sonra ben kriz geçiriommesaj tekrarı.........
yok kayınv ile kp okadar rahatlarki sen ben yokmuşum gibi zaten onlar beni yanlarına alana kadar öldüler bende kandım...şimdi ise ayrı evi unut diyolar...niye çünkü hizmetleri yapılıo ..şuan ky ile görümce koyun koyuna yatıyolar ben yemek ütü temizlik....
o yüzden diyorum evlenecek kim olursa olsun ayrı ev açmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?