görümcemin bebeğine biz bakacakmışız

İyi güzelde, banada biraz yanlış gelsede, o kızın yaptığıda sorumsuzca!
İyi yani, herkez cocuk yapsın, annesinin kucağına atsın! İnsan önce bur sorar, bakmak istermisiniz diye..
Annem hasta bile demiyor, bu durumda kimin bakacağına belli.
Ben bebek delisiyim, seve seve bakarım ama, fikrimi sormadan böyle bir sorumluluk verseler benimse hiç hoşuma gitmez.
Zaten ayrı bir ev, gercek bir aile istiyor. Benim gözümde ise, aile karı koca ve kendi cocuklarıdir.

Konu sayibi bir is bulamazsa, asıl ozaman ne olcak? Hemen bir işde bulunamiyorki..:)

Ohoo,öncelikle o senin eşin mi velin mi bunu bi kararlaştırın..

Kavga etmeden güzellikle konuşun ama..İnada bindirmeden... Ne iş yapabilirsin,seçeneklerini çıkart,düzgün,güvenilir iş yerlerini ayır,al eşini karşına ben karar verdim kesin çalışacağım bunlardan birini de seçelim de.. sen benim velim değil eşimsin destek bekliyorum senden diye güzelce konuş

aynen öyle canım
çok moralim bozuk
şimdi görümcem geldi annesiyle koyun koyuna yatıyorlar ben sabahtan beri temzili ütü yemek canım çıktı

canım satış elemanı da olurum ben her işi yaparım okadar bunaldım yeterki bu evde olmim
pek iş de yok zaten oyüzden bekliorum hala
eşime kalsa iç biyerde çalışmamı istemiyor ama sinir krizi geçirmiştim ondan sonra tamam dedi güvenli iş şartıyla
üzelcde konuşsam anlamıyor
kursa gitsem diyorum ki zaman kaybı paraya ihtiyaç var boşu boşuna gidip gelmek istemiorum nakışa dikişe
kuaförlük var onda da para yok öle hemen yüksek meblalar alamam bana en az 400-500lük iş lazım

kira yerine kredi ödesin eşin daha mantıklı..
ama diğer türlü evi direkt almak biraz zor bu devirde

işte herşey evlenene kadar.evlendikten sonra büyük işlere kalkışamıyorlar beyefendiler

neden kiraya çıkmıyor. her evlenenin evimi var.
çıkın uygun bir kiraya,nohut oda bakla sofa olsun ama yeterki sizin olsun..

neden kiraya çıkmıyor. her evlenenin evimi var.
çıkın uygun bir kiraya,nohut oda bakla sofa olsun ama yeterki sizin olsun..

dilimde tüy bitti zaten eşşeğe binmeden ata binme istiyor
sen kimsinde diyorum kiraya çıkmazsın
kim hemen ev sahibi olmuş diyorm baban bile bu evi 5 sene önce almış diyorum sen hemen ev almasan nolur diorum
diyorumda diyorum kira diyince krize giriyor allahım yaa
ev almak sanki çk kolay bide iyisini alma peşinde he yok öle küçük alça ev uyuz şey

aynen öyle canım
çok moralim bozuk
şimdi görümcem geldi annesiyle koyun koyuna yatıyorlar ben sabahtan beri temzili ütü yemek canım çıktı
Yazıklar olsun onlara! Sen onlar için neysin?
Hangi çağda yaşıyoruz? Bunları hala duymak, yaşamak ne çirkin!

Canim sen işde bulamazsın sana söyleyeyim!
İnce okadar işsizlik sıkıntı derken küçük bir umut diye düşünürken, dayeni eşin çalısmana karşı olduğunu farkettim. O sana iş bakdigini söylüyor, ancak oyalıyor..

kendin cocuk yap desem bu yabanı ve cahilce bir fikir!
eşine cocuk istediğini, ancak bunuda kendine ayit bir evde yaşamak istediğini söylesen? Bir şsekilde ikna etmelisin şu ayrı ev konunda. Ama nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:

o zaman anneyi düşünüyorsak ,oğlanda anneyi düşünüp evlenip ,ayrılacaktı. o kadnda kendi evinde rahat olayım ister. oğlunun eşinin eve gelmesi onun açısındanda belki rahat değil. kayınpeder için bile. adamda rahat rahat evinde dolaşamayacak mesela. ne olursa olsun evde bir genç kadın daha var. ama oğlu için buna evet demiş. kız içinde demesi normal oluyor o zaman.kızda bebeğe annem bakar diyorsa ,ağabeyim eşiyle buradaysa onlara ve bu ayrıcallık yaplmışsa bende bunu istiyorum diyecektir işte.
o yüzden diyorum evlenecek kim olursa olsun ayrı ev açmalı.

Ancak çalışmaya başlayarak kurtulursun o evden..

Eşinde neden bu kadar anlayışsız anlam veremedim.

Ne kiraya çıkıyor, ne de çalışman konusunda yardımcı oluyor.

İşin zor, Allah sabır versin..

ben onlar için hizmetçiyim canım bunu anladım
bulduklarımıda beyfendi beğenmiyor evet dese hemen yarın başlicam işler var satış elemanı gibi ama oyalıyor işte belli bende bişey yapamıorum bu durumda eşime onuda dedim cnm hep tartışma he yıpranma sonu

yok kayınv ile kp okadar rahatlarki sen ben yokmuşum gibi zaten onlar beni yanlarına alana kadar öldüler bende kandım...şimdi ise ayrı evi unut diyolar...niye çünkü hizmetleri yapılıo ..şuan ky ile görümce koyun koyuna yatıyolar ben yemek ütü temizlik....

yapmayın sizde.. biraz çekin kendinizi.. siz yapmazsanız onlar yapacak eninde sonunda..

hayır canım bence sen de internet keyfi

şaka bir yana daha ortada bebek yok,bakalım olacak mı?ayrıca şak diye yarın doğmayacak dokuz ay az bir zaman değil.olursa o süreçte bastırırsın zaten.bence eve çıkma konuşmaları sırasında eşine bu "görümce bebeği"lafını hiç etme.çünkü onun da yeğeni olacak ve yine sen sorun çıkaran pozisyonuna düşeceksin.diğer konularını bildiğim için söylüyorum seninn orada çıkman çok zor.çünkü eşin,kv ve kp bu durumdan son derece memnun.

siz hepiniz arkadaşsınız galiba yada benim yazdıklarım görünmüyor:)
yazdıklarıma 1 cevap gelmedi ilginççç:)
neyse size iyi sohbetler.

Kezinlikle katiliyorum! bende herzaman ayri evden yanayim. Yanliz kayin baba ile kaynananin rahatsiz olmazsina bir turlu inanamakdayim. 100%'de 99%'su kendi rahatligi icin sessiz kaliyorlar bu duruma, yani gayet hayatlarindan memnunlar.
Ama, dedigin gibi 100'de biri kendi evlerinde rahat edemeye bilirler.

bir çözüm düşündüm. ama yanlışta olabilir. sonu kötüde olur ama belkide iyide olabilir.
babanızın evine dönseniz ve kiraya çıkana kadar burdayım,çıkarsan dönerim deseniz acaba sizi kaybetmemek adına bunu yaparmı. bu ültimatomu yapsanız. ne bileyim çözüm bulmaya çalışıyorumda başka bir şey bulamadım. ama riskli tabii. evi terketti dermi bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…