görümcemin bebeğine biz bakacakmışız

Benim anladigimda işte buydu....
senin bulduklarin, senin icin en uygunlari iken, başka hangi iş kocan icin uygun olanidir? Sana ne kötülük gelebilirki? herhalde gidip bir islam derneginde calişsan yine onu tatmin etmeyecekdir. Yani bence sen bu iş sevdasini unut...

Bence hemen daha iyi bir kurtuluş fikri üretmelisin...

Cünkü iş ----> senin icin olanaksiz ve seni oyalayan bir fikir..
Ayri bir ev ----> ?
Bunlarin dişinda bir fikir ----> ? Belki bu sorumlulugu alamayacagini soylemek! durust ve cezaretli olamazsan herzaman ezilirsin!

valla o evde sen hariç herkes halinden memnun. kv iş yapmıyor işleri hep sana yüklüyor. kocan da memnun tabi anası yorulmuyor. resti çekmek zorundasın böyle devam edemezsin arkadaşların dediği gibi kesinlikle işe girmelisin. kocana niye bırakıyorsun ki iş bulma konusunu. kendin araştır. çalıştırmam derse de ya ayrı ev yada iş de sende. bu ne yaa. gelin misin köle mi

~Bence kötü bir fiiikirdi

canım sen iş konusunu kocana bırakırsan daha çok oyalar seni. sen çık bir iş ara, bulursan başla. Emrivaki yapmadan hiçbirşey yaptıramazsın çünkü böyle tiplere.

canım sen iş konusunu kocana bırakırsan daha çok oyalar seni. sen çık bir iş ara, bulursan başla. Emrivaki yapmadan hiçbirşey yaptıramazsın çünkü böyle tiplere.

kesinlikle katılıyorum..konu sahibine;

iş bul diyoruz,eşim çalıştırmaz diyor

ayrı eve çıkın diyoruz, eşim iyi bir ev almak istiyor çıkmaz diyor

peki çözüm ne olacak? o zaman ya bu deveyi güdeceksin ya buu diyardan gideceksin.ben anladım ama iş eş'te bitiyor.

konu sahibi k.validene yönelttiğin bütün dikkatini ve enerjini eşine yönelt ve ikna yoluna bak.tek kurtuluşun bu.

eninde sonunda bu evlilik bitecek bari geç olmadan resti çek de bitecekse şimdi bitsin
senin kocan hiç bir şey yapmaz
sen de başına gelen her şeyi çekeceksin elin mahkum
çünkü lafın geçmiyor
çünkü adam yerine konmuyorsun
bunu eşin yapmazsa kimse yapmaz
ya bir ömür çekecek ya da her şeyi göze alıp bi rest operasyonu yapacaksın

ama haketmediğin de söylenemez sen de farkındasın

Son düzenleme:
bir de çok merak ediyorum lise mezunu nasıl bir bulacakmış
üniversite mezunları işsiz sen girsen girsen sekreterlik tezgahtarlık kasa gibi bir yere gireceksin
adam seni iş aramaya göndermiyor işe gönderecek
gündüz rüyası bu
sadece oyalanıyorsun ayak üstünde

aslında '' bırakırım bakarsınız'' derken senı kızdırmak için söylemiş bence.
o çocuğu sana değil, annesine emanet edecek
fazla takma kafana...kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil

''ben nıye bakıyor muşum?'' demek o kadar zor mu , sence?
çok takıyorsun kafana çook.biri bişi dese, ciddiye alıyorsun
sorun edıyorsun, mecbur hissedıyorsun kendını.

çocuk bir doğsun , annesıne bıle bırakırken gözü arkada kalır, olmayan şeyleri vaad etmek
söylemek kolaydır.

imalı bir şekılde bıle olsa cevap verebılırdın, ama sen içinde tutuyorsun, bişi diyemıyorsun
olan sana oluyor ve olur.

''ben nıye bakıyor muşum'' dersen eğer, biri sana bir şey mi der?
eşin , '' neden böyle dedın ?'' mi, der

sonuçta mecbur değilsin, içine atacağına dısına at
her şeyi değil! söylenılmesı gerekenlerı söyle yeter.

kızlar çok büyük bi gelişme var lütfen dua edin olsun
babam aradı ben dün akşam anneme telde bizim üst katın satılık olduğundan bahsetmiştim babamda parasımı varda ev alcak diye bağırıştı bana
azn önce babam aradı sen nerden ev buldun dedi bizim üst kat satılıyo ondan bahsettiydim babama anneme dedim netten hemen açtı baktı tarif ettim emlakçıyı aradı adam bişeyler yaparız önce ev sahibiyle görüşelim demiş babamın nosunu almış babamda bende haber beklioruz o evi alcam sana dedi babacım yardım etcem kocanda kredi çeker dedi lütfen dua edin bişeyler olsun güzel şeyler ama şöle bişe var hemen kredi çekemio i eşim 1500 kredi kartı borcumuz var........
şuan çok garibim bu evden kurtulcam gibi bi his var içimde
eşimin haberi yok baba şimdilik kimseye söleme dedi bakalım haber bekliorum nolurr dua edin kızlar nolrrrrrrrrrrrrrr

eşinin bilmesi gerekmiyor mu sence?

Sanki kayınvalide bakacak onun bakmayacağını herkes az buçuk tahmin eder.Konu sahibine durduk yere fazla yüklenmişsiniz.

Konu sahibine de sözüm bence bir an evvel ayrı eve çıkın, çalışma imkanınız varsa çalışın bu hem size de çok iyi gelir hem de böyle durumlarla uğraşmazsınız hem de ayrı eve çıkma çabanız olur Size bol sabır ve şans diliyorum

ayrı eve çıkacaksın başka çaren yok...annesi bebeğini kabul ettikten sonra size pek laf düşmüyor bu durumda,evet bebeğe siz bakacaksınız belki ama o bebeğini annesine bıraktım düşüncesiyle sizi pek takmıycak...

çok sevindimde bu sizin üst kat olmasaydı. başka yerden ev baksanız daha iyi değilmi. yine alta inip iş yaptırırlarsa size...

İnş çıkarsın ayrı eve, işe girmeye de çalış bence. Hem kafanı kaynana, görümce olaylarına çok takmazsın hem de kazancın, gelirin olur.

hadi bakalım hayırlısıyla olur inşallah

hamile oldugunda görümcenede kaynananada çocuk bakamıcagını bildir ve yapta bunu cocuk dogdugunda kaynanan şunu getr şunu yap derse yapma canım kimene mecburmusun ben bakamıcagımı söylemiştim de cehalet ne kötü nasıl sessi kalıyosunuz takdir ediyorum valla edeptendir sessizlik bazen ama kendimizi ezdirmeden dimi gerçi edeptende anlamaz bunlar

bu satın almayı planladıgınız ev kayınvalidenizin üst katında mı:26: eger öyleyse daha kötüde olsa başka yerden ev bulun derin aynı apartmanda bi şeyi degiştirmiyo cok fazla okudugum kadaryla hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…