- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
ben onlar için hizmetçiyim canım bunu anladım
bulduklarımıda beyfendi beğenmiyor evet dese hemen yarın başlicam işler var satış elemanı gibi ama oyalıyor işte belli bende bişey yapamıorum bu durumda eşime onuda dedim cnm hep tartışma he yıpranma sonu
ayrı ev benim cennete düşmem demek zaten
ama lanet olsun ki şuanda öle bi şansım yok aslında var da eşim yüzünden yok
b.......k var anasıyla babasının dizinin dibinde yaşamaya çok meraklı
bunu dün birkez daha anladım
ben onlar için hizmetçiyim canım bunu anladım
bulduklarımıda beyfendi beğenmiyor evet dese hemen yarın başlicam işler var satış elemanı gibi ama oyalıyor işte belli bende bişey yapamıorum bu durumda eşime onuda dedim cnm hep tartışma he yıpranma sonu
bir çözüm düşündüm. ama yanlışta olabilir. sonu kötüde olur ama belkide iyide olabilir.
babanızın evine dönseniz ve kiraya çıkana kadar burdayım,çıkarsan dönerim deseniz acaba sizi kaybetmemek adına bunu yaparmı. bu ültimatomu yapsanız. ne bileyim çözüm bulmaya çalışıyorumda başka bir şey bulamadım. ama riskli tabii. evi terketti dermi bilemem.
canım sen iş konusunu kocana bırakırsan daha çok oyalar seni. sen çık bir iş ara, bulursan başla. Emrivaki yapmadan hiçbirşey yaptıramazsın çünkü böyle tiplere.
bence başka çare yok
kızlar çok büyük bi gelişme var lütfen dua edin olsun
babam aradı ben dün akşam anneme telde bizim üst katın satılık olduğundan bahsetmiştim babamda parasımı varda ev alcak diye bağırıştı bana
azn önce babam aradı sen nerden ev buldun dedi bizim üst kat satılıyo ondan bahsettiydim babama anneme dedim netten hemen açtı baktı tarif ettim emlakçıyı aradı adam bişeyler yaparız önce ev sahibiyle görüşelim demiş babamın nosunu almış babamda bende haber beklioruz o evi alcam sana dedi babacım yardım etcem kocanda kredi çeker dedi lütfen dua edin bişeyler olsun güzel şeyler ama şöle bişe var hemen kredi çekemio i eşim 1500 kredi kartı borcumuz var........
şuan çok garibim bu evden kurtulcam gibi bi his var içimde
eşimin haberi yok baba şimdilik kimseye söleme dedi bakalım haber bekliorum nolurr dua edin kızlar nolrrrrrrrrrrrrrr
Görümceniz çocuğu olunca annesinin bakmasını istiyor..Annesi varken bakıcıyamı verecek..Anneside razıysa size laf düşmez..Aynı evde oturuyorsunuz diye sırf sizin rahatınız bozulmasın diye küçücük bebeğe bakıcılarmı bakacak..
Aynı evde yaşamaktan rahatsızsanız ilk baştan ayrı ev isteyecektiniz..Kadın senin yüzünden torununa bakamıyacakmı?
babam aradı ben dün akşam anneme telde bizim üst katın satılık olduğundan bahsetmiştim babamda parasımı varda ev alcak diye bağırıştı bana
azn önce babam aradı sen nerden ev buldun dedi bizim üst kat satılıyo ondan bahsettiydim babama anneme dedim netten hemen açtı baktı tarif ettim emlakçıyı aradı adam bişeyler yaparız önce ev sahibiyle görüşelim demiş babamın nosunu almış babamda bende haber beklioruz o evi alcam sana dedi babacım yardım etcem kocanda kredi çeker dedi lütfen dua edin bişeyler olsun güzel şeyler ama şöle bişe var hemen kredi çekemio i eşim 1500 kredi kartı borcumuz var........
eşimin haberi yok baba şimdilik kimseye söleme dedi bakalım haber bekliorum nolurr dua edin kızlar nolrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?