- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.710
- 798
- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
orası öyle arkadaşlar elbbette toruna bakıcak ama ben eziliyorum işte kimseye derdimi anlatamıyorum kaynanam sürekli hastalanan biri gördüğüm kadarıyla 1saatte bir çocuk idare edemiyor hemen migrei tutuyor bunalıyor ee sora nolcak ben az yatayım sen bak olucak işler başka işte arada ezilen be oluyorum napıcam ben yaa
kızlar yine çok sinirim bozuk gün geçmiyorki yeni bişe olmasın biliyosunuz aynı evin içinde yaşıyoruz eşimin ailesiyle görümcem evlendi
dün bize geldi "hemen çocuk yapıcam" dedi konusu açılınca.....bende çalışıyosun ama kim bakca biraz geçsin bence hemen yapma dedim cevap
"annem bakıcak buraya bırakıcam işe giderken siz bakarsnız"....başıma kaynar sular döküldü hiç cevap vermedim...kaynanam da bi sevindiki ama ben nolucammmmmmm
zaten ayrı ev diye diye kanser olup gidicem bide görümcemin bebeği eklenecek bu eve..görümcemden hamileyim haberi gelcek diye ödüm kopuyor midesi bulanıyomuş tahlil vermiş bende kara kara sonucu bekliorum .allahım milletin çocuğu olur derdi bana kalır ...hemen yapmasam da seneye yaparım annem bakar da dedi..yani eninde sonunda bu kız doğuracağı bebğini bize bırakacak bende kafayı yicem..nolur bana yol gösterin...işe girince belki b,raz hafifler sıkıntım ama yinede ben rasız oluyorum..hatta ayrı eve çıkma sürem uzarsa ve bebek büyürse yaramazlıkda yapar..sonra hoopp kaderiminoyunu çocuğun peşini topla.....allahım kurtarrr artık herşeyi düşünür oldum panik halindeyim sürekli..ben şimdi napayım
kızlar hala babam aramadı :44:
bende aramadım olumsuz bişey duyarım diye
ama çok da umudum yok bilmiyorum
fazlada kendimi kaptırak istemiyorum
eşime hala söylemedim çünkü illai bişey düşünür red etmek için
bugün amcasına diyoki amca bizim üstkat satılık sana bakalım orayı diyor
bende hemen kaş göz yaptım eşime hayır diye falan kapattı konuyu bakmadı
eve giderken dedim neden amcana söylüyorsun belki biz alırız belli mi olur dedim ses etmedi o evin bişeyi vardır illa dedi yeni almışlardı da hemen satılığa çıkardılar içindeler bide...:44: çatı kat olduğu için akar falan diyor aslında haklı benimde pek içime sinmio bide uzak olmak istiyorum ..eşimi kandırmak için ev alalım yeme içme bir olur dediydim oyüzden ev alma süresini kıslattı yoksa 5 sene durucaktık bende bunu teklif ederek kısalttım bu süreyi çaresiizlikten ...şimdide yakın alırız yoksa nasıl gidip gelcez dior...ee bunada boyun eğmek zorundayım kızlar yeterki kendi düzenim olsun akşam da olsa evime gidebileyim zaten zamanla kendimi çekerim allahın izniyle
ama haber yok henüz demekki babamı aramadılar
Yeme içme bir olayının aynı evde kalmaktan tek farkı yatağınızın artık başka bir evde olmasıdır. Onun dışında pek bir farkı yok. Hatta bunu yaparak ömür boyu kayınvalidenize hizmetçilik sözü vermiş olacaksınız. Bir şey olduğunda "ayrı ev oldu daha ne istiyorsun" denip söz hakkı kalmayacak. Size tavsiyem, ya hep ya hiç deyip öyle kabul edin. Yeme içme birken kaynananın yie işi yapılacak görümcenin çocuğuna yine bakılacak. Hatta "bugün annem hasta sana getiriverdim" olacak. Eşinizin niyeti zaten annesinden ayrılmamak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?