- 11 Kasım 2024
- 2.274
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.634
- 78
- Konu Sahibi nefertiti00
-
Size yapılan saygısızlık yok hanımefendiciğim biri sizi övmedi diye saygısızlık yapmış olmuyor belki de övülecek bir tarafınız yoktur :) Buradan bakınca öyle anlaşılıyor da.Konuşmayı şöyle düşündüm ben de sizin yanıanızda başka görünce leri kaynanaları öveyim ne hissedersin gibisinden saygısını takınsın sevip sevmemesi umrumda değil ama saygı denen bir şey var evet yüzüme bi şey denmedi ama her zaman yüze söyleniyormu ki hanımefendibazısı kaçak dövüşür cesareti yoktur
Hayır bu şekilde değil benle derdin varsa söyle gibiMesela nasıl bir göz dağı vereceksiniz?
Bir daha onun kekini översen seninle küserim?
Niye ona pahalı hediye aldım bana daha pahalı olanı al filan mı?
Yaptıklarım bana kalsın Allah biliyor o yeter :)Size yapılan saygısızlık yok hanımefendiciğim biri sizi övmedi diye saygısızlık yapmış olmuyor belki de övülecek bir tarafınız yoktur :) Buradan bakınca öyle anlaşılıyor da.
Sürdürürse gözdağı veririm falan demişsiniz bir de, içim daraldı okurken Allah iyi insanlarla karşılaştırsın cidden.
İşte seninle bir derdi yok ki görümcenin yok sen bunu idrak edemiyorsunHayır bu şekilde değil benle derdin varsa söyle gibi
Kadın gorumcenin hareketinde art niyet aramış kendincede haklı.mesafe koy bilerek yapiyirsa kendisi haddini bildireyimmi demis gerekirse bildirin manasında yazdım.bir ortamda eğer abartıya kaçacak derecede biri ovuluyorsa kasıt vardir haddide bildirilir kavga demek değildir her zmaan had bildirmekİyi de hanımefendi eşine söyleyecek bi mevzu yok ortada had bildirecek bi durum da yok durup dururken de vay efendim ona yaptın bana yapmadın demekte doğru değil
Durup dururken gelinimiz gelse bana böyle yapsa kim kime had bildiriyor derim o zamn ortalık yok yere karışır insanlara yanlış yönlendirme yapmayın ya yok eşine söyle yok bilmem ne diye
Aynen öyle iki iki daha dört yaniGörümcenizle ne konuşacakasiniz size bir saygısızlık yapmamiş bir şey dememiş. O gelini neden övdün mü diyeceksiniz? Kimi öveceğimi beğeneceğimi sana mi sorcam dese ne cevap vereceksiniz? Kendinize güldürmeyin durup dururken.
Farz edelim ki görümceniz kötü niyetli sizi kıskandırmak için yapıyor ee düşmeyin o zaman tuzağına.
Konunun sizin yaptıklarınızla ilgisi yok ki zaten, siz neden başkasıyla alakalı konuyu üzerinize çekmeye çalışıyorsunuz?Yaptıklarım bana kalsın Allah biliyor o yeter :)
Size bulaşan yok ki, neyin gözdağını verip konuşacaksınız?Ama sürekli devam ederse nolacak ben de benim içimde kalacağına söyliyim göz dagı verıyım onun içinde kalsın bana bulaşmasın diye düşünüyorum
Çünkü nikahımın ilk günü yemeğe çıktık ve bu kız ağladı daha tanımıyoruz etmiyoruz ağladı masadan kalktı ablasıda abisi elden gidiyo ondan agladı dedi gülerek yani baştan beni kabullenememiş olabilir şuanki hareketini ona bağlıyorum ve 10 yıldır ben de görümceyim yengemle aramız çok iyidir yani aynı kulvardayızKonunun sizin yaptıklarınızla ilgisi yok ki zaten, siz neden başkasıyla alakalı konuyu üzerinize çekmeye çalışıyorsunuz?
Ya bakın sizin gözdağı gibi cümleleriniz falan hiç hoş değil hiç iyi niyetlide değil . Size suan bi zararı varmı yok sırf başkasını övdüler pahalı hediye aldılar die kendı kendınıze ortaya çıkacaksınız halbuki ortada bisey yook deli derler adamaSizin dediğiniz gibi de düşündüm aslında baktılar benden tık yok keserler belki böyle olursa keserler mi sizce
He he sakın olunKiskanc ve fesatsin hemde..
Begenmis övmüstür seni neden ilgilendiriyor, ne hediye aldiklari seni neden ilgilendiriyor?
Evli misiniz bilmiyorum ama böyle bi konuyla ben eşimin karşısına geçsem eşim bana direk derkiBence görümce ile konuşmak olmaz.ben olsam eşime biraz bahsederdim rahatsız olduğum konuları.gorumceye de mesafe koyun.
Abla muhtemelen başka bir şeyden dolayı ağlayan kardeşinin yaptığı bu hareketi yumuşatmak için öyle demiş siz de gerçek sanmışsınız, sizi kabullenemese sizi kırar saygısızlık yapar, o da yok diyorsunuz,Çünkü nikahımın ilk günü yemeğe çıktık ve bu kız ağladı daha tanımıyoruz etmiyoruz ağladı masadan kalktı ablasıda abisi elden gidiyo ondan agladı dedi gülerek yani baştan beni kabullenememiş olabilir şuanki hareketini ona bağlıyorum ve 10 yıldır ben de görümceyim yengemle aramız çok iyidir yani aynı kulvardayız
Abisine saygısından dolayı çekinir varı yoğu zaten bi abisi var o anlamda dedim bi noktada el kızıyım bana alenen saygısız bir şey dese altta kalmayacsgımı bilir kimse altta kalmaz o yüzden acık secıkte söyleyemez yascada küçükYa bakın sizin gözdağı gibi cümleleriniz falan hiç hoş değil hiç iyi niyetlide değil . Size suan bi zararı varmı yok sırf başkasını övdüler pahalı hediye aldılar die kendı kendınıze ortaya çıkacaksınız halbuki ortada bisey yook deli derler adama
size göre yapıyor size karşı oynuyor olabilirler belki doğru düşünüyorsunuzdur ama ortaya çıksanız eliniz boş kalırsınız durduk yerde yıllarca unutulmaz artık lafı sözü. Bide konu başında aileyle bi sorunumuz yok sevilen bir gelinim yazmışsınız heycan aramayın kendınıze yani ne geçecek elinize aileyle aranızı açınca koca bir hiç , kiiii böyle ortada bisey yokken dikkat edin o çok korkulan eş size sıçramasın
ayrıca eşimden benden korkarlar falan bunlar çok itici kimse kimseden korkmaz herkes kendı ekmegını kazanıp yiyorsa böyle ağam paşam laflara gerek yok .
Abisi ne diyecek kardeşine, benim karımın yanında kimseyi övmeyin mi?Abisine saygısından dolayı çekinir varı yoğu zaten bi abisi var o anlamda dedim bi noktada el kızıyım bana alenen saygısız bir şey dese altta kalmayacsgımı bilir kimse altta kalmaz o yüzden acık secıkte söyleyemez yascada küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?