- 14 Kasım 2014
- 2.556
- 4.285
- 333
- Konu Sahibi nefertiti00
-
Sizlik bir durum yok ki ortada. Neden kendinizi, sizin mevzu olmadığınız bir ilişkinin içinde konumlandırıyorsunuz. Aslında değerinizi onlar değil, bizzat siz kendinize biçiyorsunuz. Sizin değeriniz onların sizi övmesiyle mi artıyor veya azalıyorSelamlar yeni farkettiğim ve rahatsız olduğum bi durum oldu gelin olduğum aile tarafından sevildiğimi düşünürdüm yani abartılı derecede olmasada. Aileye yeni bir gelin daha geldi elti değil kaynım yok. Ben de tanıstım normal iyi bir kız sıcak kanlı sevdim de ama gelin görün ki küçük görümcem akrabaların içinde öve öve bitiremiyor işte....... Abla şunu yaptı şunu getirdi çok güzel yiyin bi kek yapmıştı normal bir kekti ortamda o kadar anlattı yedirtmeye calıştı ki millete bi kaldı öyle o derece bi abartma gördükleride iki ya da üç keredir belki.benim bugüne kadar yaptıgım bir şey için övülmedim. Ev ziyaretine büyük görümcem işte o gelinin evine ev hediyesi bakıyo bana attı bütçelrrine göre oldukça pahalı bir hediyeydi ben de dedim abla bu biraz pahalı onun kayınvalidesi de iki tabak getirmişti banna öyle bi şey alıcam dedim yani kıskanmak değil alınsın yapılsın övülsün ama benimde bi zararım lafım sözüm olmamış isteyene yapıldı da bana niye yapılmadı burda kendi drgerimi sorguladım konu o gelin de değil başka gelin gelsede onun üstünden yine bi şekilde dokundurma olcak diye hissediyorum çünkü ailelerin içinde bile kıyasları çok fazla bu da bana yabancı bir durum eşime demeden önce görümcemle konusmayı düşünüyorum derdin ne varsa söyle gibisinden haksız mıyım ya da ne yapmalıyım
İyi de burda had bildirilecek bir şey yok ki. Görümce belki gerçekten çok seviyor, belki o kızdan bi menfaati var onun yolunu yapıyor ya da hadi diyelim konu sahibini gıcık etmeye çalışıyor. Alenen bir şey demediği sürece kimse kimseye had bildiremez. Övgünün dozunu siz mi belirliyorsunuz? Bu kadarı yeterli, şu kadarı abartılı. Belki görümceye az bile geldi dedikleri.Kadın gorumcenin hareketinde art niyet aramış kendincede haklı.mesafe koy bilerek yapiyirsa kendisi haddini bildireyimmi demis gerekirse bildirin manasında yazdım.bir ortamda eğer abartıya kaçacak derecede biri ovuluyorsa kasıt vardir haddide bildirilir kavga demek değildir her zmaan had bildirmek
Öf Allah için eşinize ne diyeceksiniz? Görümcenize de yeni gelini çok sevdin ona pahalı hediye aldın benimle derdin ne varsa söyle mi diyeceksiniz? Göz dağı vereceğim falan yazmışsınız bir de hey Allahım. Şu tepkileriniz neden o kadar sevilmediğinizi açıklıyor sanki. Kıskanç ve kötü niyetlisinizSelamlar yeni farkettiğim ve rahatsız olduğum bi durum oldu gelin olduğum aile tarafından sevildiğimi düşünürdüm yani abartılı derecede olmasada. Aileye yeni bir gelin daha geldi elti değil kaynım yok. Ben de tanıstım normal iyi bir kız sıcak kanlı sevdim de ama gelin görün ki küçük görümcem akrabaların içinde öve öve bitiremiyor işte....... Abla şunu yaptı şunu getirdi çok güzel yiyin bi kek yapmıştı normal bir kekti ortamda o kadar anlattı yedirtmeye calıştı ki millete bi kaldı öyle o derece bi abartma gördükleride iki ya da üç keredir belki.benim bugüne kadar yaptıgım bir şey için övülmedim. Ev ziyaretine büyük görümcem işte o gelinin evine ev hediyesi bakıyo bana attı bütçelrrine göre oldukça pahalı bir hediyeydi ben de dedim abla bu biraz pahalı onun kayınvalidesi de iki tabak getirmişti banna öyle bi şey alıcam dedim yani kıskanmak değil alınsın yapılsın övülsün ama benimde bi zararım lafım sözüm olmamış isteyene yapıldı da bana niye yapılmadı burda kendi drgerimi sorguladım konu o gelin de değil başka gelin gelsede onun üstünden yine bi şekilde dokundurma olcak diye hissediyorum çünkü ailelerin içinde bile kıyasları çok fazla bu da bana yabancı bir durum eşime demeden önce görümcemle konusmayı düşünüyorum derdin ne varsa söyle gibisinden haksız mıyım ya da ne yapmalıyım
Ya hayırdır siz kendinizi çok zekimi saniyursunuz kendinize gelin.körmüsünüz altta doğum günlüğüm var siz evlilik dışı dogurdursaniz bilemem.beni alintilamayin gidin egonuzu başka bir üye ile tatmin edin herkes kafayı yemiş yaEvli misiniz bilmiyorum ama böyle bi konuyla ben eşimin karşısına geçsem eşim bana direk derki
Sen bu akılla bu yaşa nasıl geldin , ben nasıl birim ki senin bu akılsızlığını göremedim
Asla eşiniz dışında kimseyle konuşmayın. Hemen kıskandığınız belli olur kıskanmadım deseniz bile imajınız o olur.Selamlar yeni farkettiğim ve rahatsız olduğum bi durum oldu gelin olduğum aile tarafından sevildiğimi düşünürdüm yani abartılı derecede olmasada. Aileye yeni bir gelin daha geldi elti değil kaynım yok. Ben de tanıstım normal iyi bir kız sıcak kanlı sevdim de ama gelin görün ki küçük görümcem akrabaların içinde öve öve bitiremiyor işte....... Abla şunu yaptı şunu getirdi çok güzel yiyin bi kek yapmıştı normal bir kekti ortamda o kadar anlattı yedirtmeye calıştı ki millete bi kaldı öyle o derece bi abartma gördükleride iki ya da üç keredir belki.benim bugüne kadar yaptıgım bir şey için övülmedim. Ev ziyaretine büyük görümcem işte o gelinin evine ev hediyesi bakıyo bana attı bütçelrrine göre oldukça pahalı bir hediyeydi ben de dedim abla bu biraz pahalı onun kayınvalidesi de iki tabak getirmişti banna öyle bi şey alıcam dedim yani kıskanmak değil alınsın yapılsın övülsün ama benimde bi zararım lafım sözüm olmamış isteyene yapıldı da bana niye yapılmadı burda kendi drgerimi sorguladım konu o gelin de değil başka gelin gelsede onun üstünden yine bi şekilde dokundurma olcak diye hissediyorum çünkü ailelerin içinde bile kıyasları çok fazla bu da bana yabancı bir durum eşime demeden önce görümcemle konusmayı düşünüyorum derdin ne varsa söyle gibisinden haksız mıyım ya da ne yapmalıyım
Ne alaka evlilik dışı doğurmakla?Ya hayırdır siz kendinizi çok zekimi saniyursunuz kendinize gelin.körmüsünüz altta doğum günlüğüm var siz evlilik dışı dogurdursaniz bilemem.beni alintilamayin gidin egonuzu başka bir üye ile tatmin edin herkes kafayı yemiş ya
O benim ne demek istediğimi anladıNe alaka evlilik dışı doğurmakla?
Üye onunla alakalı bir şey dememiş ki
Hayır anlamadı çünkü çok alakasız bir şey yazmışsınız. Bence ne okuyup neye cevap verdiğinizi sizde bilmiyorsunuzO benim ne demek istediğimi anladı
Hayır bu şekilde değil benle derdin varsa söyle gibi
Tam olarak buÜlkede herkes gergin, herkesin canı bir şeylere sıkkın. Böyle bir dönemde insanların yüzünü güldürmek güzel olur, çok güzel düşünmüşsünüz.
Gidin konuşun da insanlara ortamlarda konuşup eğlenecekleri bi konu çıksın.
Dümdüz kıskanmışsınız bu aradaSelamlar yeni farkettiğim ve rahatsız olduğum bi durum oldu gelin olduğum aile tarafından sevildiğimi düşünürdüm yani abartılı derecede olmasada. Aileye yeni bir gelin daha geldi elti değil kaynım yok. Ben de tanıstım normal iyi bir kız sıcak kanlı sevdim de ama gelin görün ki küçük görümcem akrabaların içinde öve öve bitiremiyor işte....... Abla şunu yaptı şunu getirdi çok güzel yiyin bi kek yapmıştı normal bir kekti ortamda o kadar anlattı yedirtmeye calıştı ki millete bi kaldı öyle o derece bi abartma gördükleride iki ya da üç keredir belki.benim bugüne kadar yaptıgım bir şey için övülmedim. Ev ziyaretine büyük görümcem işte o gelinin evine ev hediyesi bakıyo bana attı bütçelrrine göre oldukça pahalı bir hediyeydi ben de dedim abla bu biraz pahalı onun kayınvalidesi de iki tabak getirmişti banna öyle bi şey alıcam dedim yani kıskanmak değil alınsın yapılsın övülsün ama benimde bi zararım lafım sözüm olmamış isteyene yapıldı da bana niye yapılmadı burda kendi drgerimi sorguladım konu o gelin de değil başka gelin gelsede onun üstünden yine bi şekilde dokundurma olcak diye hissediyorum çünkü ailelerin içinde bile kıyasları çok fazla bu da bana yabancı bir durum eşime demeden önce görümcemle konusmayı düşünüyorum derdin ne varsa söyle gibisinden haksız mıyım ya da ne yapmalıyım
Ne niyetle yapılmış bilemem ama eğer amaç sizi kıskandırmak ya da rahatsız olmanızsa ve siz bunu bi şekilde belli ederseniz, yanınızda bu tavrı sürekli yapar. Ben olsam bende o gelini överdim aa evet çok güzel olmuş tarifini ver falan derdim asla kıskanıyor gibi görünüp görümceme o fırsatı vermezdim. Yanlış anlamayın kıskanmışsınız demiyorum ama eğer amaç buysa asla fırsat vermeyin sizde övün nolucak sankiSelamlar yeni farkettiğim ve rahatsız olduğum bi durum oldu gelin olduğum aile tarafından sevildiğimi düşünürdüm yani abartılı derecede olmasada. Aileye yeni bir gelin daha geldi elti değil kaynım yok. Ben de tanıstım normal iyi bir kız sıcak kanlı sevdim de ama gelin görün ki küçük görümcem akrabaların içinde öve öve bitiremiyor işte....... Abla şunu yaptı şunu getirdi çok güzel yiyin bi kek yapmıştı normal bir kekti ortamda o kadar anlattı yedirtmeye calıştı ki millete bi kaldı öyle o derece bi abartma gördükleride iki ya da üç keredir belki.benim bugüne kadar yaptıgım bir şey için övülmedim. Ev ziyaretine büyük görümcem işte o gelinin evine ev hediyesi bakıyo bana attı bütçelrrine göre oldukça pahalı bir hediyeydi ben de dedim abla bu biraz pahalı onun kayınvalidesi de iki tabak getirmişti banna öyle bi şey alıcam dedim yani kıskanmak değil alınsın yapılsın övülsün ama benimde bi zararım lafım sözüm olmamış isteyene yapıldı da bana niye yapılmadı burda kendi drgerimi sorguladım konu o gelin de değil başka gelin gelsede onun üstünden yine bi şekilde dokundurma olcak diye hissediyorum çünkü ailelerin içinde bile kıyasları çok fazla bu da bana yabancı bir durum eşime demeden önce görümcemle konusmayı düşünüyorum derdin ne varsa söyle gibisinden haksız mıyım ya da ne yapmalıyım
Doğum günlüğümü nerde görmedim kendınızden haberınız yok galiba , profilinize girip bakacak kadar da kayda değer bulmadım pardonYa hayırdır siz kendinizi çok zekimi saniyursunuz kendinize gelin.körmüsünüz altta doğum günlüğüm var siz evlilik dışı dogurdursaniz bilemem.beni alintilamayin gidin egonuzu başka bir üye ile tatmin edin herkes kafayı yemiş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?