Görümcemin bu tavrından ne anlamalıyım

Sizlik bir durum yok ki ortada. Neden kendinizi, sizin mevzu olmadığınız bir ilişkinin içinde konumlandırıyorsunuz. Aslında değerinizi onlar değil, bizzat siz kendinize biçiyorsunuz. Sizin değeriniz onların sizi övmesiyle mi artıyor veya azalıyor

İnanmıyorum, sizin yanınızda başka bir gelini övmek ne demek. Nasıl yaparlar böyle bir saygısızlığı. Ben olsam direkt kavga çıkartır bir daha evime sokmaz abisinin yüzünü göstermezdim. Çok ağır bir şey yaşamışsınız. Bir insan nasıl kaldırır bunu bilemedim. Çok korkunç. İdam edilmeli böyle görümceler(!)

İyi de burda had bildirilecek bir şey yok ki. Görümce belki gerçekten çok seviyor, belki o kızdan bi menfaati var onun yolunu yapıyor ya da hadi diyelim konu sahibini gıcık etmeye çalışıyor. Alenen bir şey demediği sürece kimse kimseye had bildiremez. Övgünün dozunu siz mi belirliyorsunuz? Bu kadarı yeterli, şu kadarı abartılı. Belki görümceye az bile geldi dedikleri.
Ben de kuzenimin eşini her ortamda överim çünkü hem çok severim hem de her anlamda çok marifetli bir kadındır. Kim ne diyebilir mesela benim övmeme?

Öf Allah için eşinize ne diyeceksiniz? Görümcenize de yeni gelini çok sevdin ona pahalı hediye aldın benimle derdin ne varsa söyle mi diyeceksiniz? Göz dağı vereceğim falan yazmışsınız bir de hey Allahım. Şu tepkileriniz neden o kadar sevilmediğinizi açıklıyor sanki. Kıskanç ve kötü niyetlisiniz

Ben görümcenizin hareketlerinde bir tuhaflık göremedim. Yeni gelini övmesinin neresi kötü olabilir?! Demek ki hoşuna gitmiş övmüş. Böyle şeylere takılmayın hayat kısa

Son düzenleme:
Evli misiniz bilmiyorum ama böyle bi konuyla ben eşimin karşısına geçsem eşim bana direk derki

Sen bu akılla bu yaşa nasıl geldin , ben nasıl bir im ki senin bu akılsızlığını göremedim
Ya hayırdır siz kendinizi çok zekimi saniyursunuz kendinize gelin.körmüsünüz altta doğum günlüğüm var siz evlilik dışı dogurdursaniz bilemem.beni alintilamayin gidin egonuzu başka bir üye ile tatmin edin herkes kafayı yemiş ya

Asla eşiniz dışında kimseyle konuşmayın. Hemen kıskandığınız belli olur kıskanmadım deseniz bile imajınız o olur.

Ne alaka evlilik dışı doğurmakla?
Üye onunla alakalı bir şey dememiş ki

Görümcenin tavrından bahsettiği gelini beğendiğini anlayabilirsiniz. Çok rahatsız olduysanız siz daha çok övün o gelini, kıskandırmaksa niyeti kıskanmadıgınızı görsün. Eline ya da görümcene ne diyip nasıl gözdağı vereceksin anlamadım. Ayrıca göz dağı vermek ne demek ya? Hiç bahsedilecek mevzu bile değil şu anlattıklarınız gülüp geçilecek şeyler. Beğeniyosa alsın başına koysun sizene.

Dümdüz kıskanmışsınız bu arada

Ne niyetle yapılmış bilemem ama eğer amaç sizi kıskandırmak ya da rahatsız olmanızsa ve siz bunu bi şekilde belli ederseniz, yanınızda bu tavrı sürekli yapar. Ben olsam bende o gelini överdim aa evet çok güzel olmuş tarifini ver falan derdim asla kıskanıyor gibi görünüp görümceme o fırsatı vermezdim. Yanlış anlamayın kıskanmışsınız demiyorum ama eğer amaç buysa asla fırsat vermeyin sizde övün nolucak sanki

Doğum günlüğümü nerde görmedim kendınızden haberınız yok galiba , profilinize girip bakacak kadar da kayda değer bulmadım pardon

evlilik dışı doğurabilirim buda benım sorunum ve şuan ne alaka herkes burda nıkah cüzdanını mı sergiliyor hamileyse

egomumu tatmin edeyim hangisine nasıl cevap verecegımı şaşırdım alakasız cümlelerinizin

nasıl yaşıyorsunuz bu akıllarla bu pat die yazıvereyim aklıma gelmişken cümlelerle hayret ediyorum sizin gibilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…