Gorumcemin derdi ne?

En mantiklisi esin konussun. Bu kaynanalar ogullarini ne zannediyorlar tutturmuslar bir niyetin oglumu bizden uzaklastirmak ti diye benimkide dahil. Bende 3 hafta bir cocugun mesuliyetini alamam kaldiki bide onun keyfi icin izin alicam. Daha gelmeden kotu olmus araniz bide gelip kalsa neler derler.

Denizbhrm ın kocası akıllı
Karısını ezdirmiyor
Adam gibi adam
Öküz olma
Denizbhrm ın kocası gibi ol

Aferin enisteye.:)

sen nişanlıykende bi konuda hangisi olduğu hatırlamıyorum, bunların çirkeflikliklerini anlatıyodun. bütün bunları göre göre niye evlendin.ne kadar eşin onlara inanmasada yineede huzurunuz bozuluyo.
daha önce nişanlısını sevgililerini falan hep kaçırtmışlar demişsin, herşey apaçık ortada. nasıl cesaret edebildin, bunlardan herşey beklenir. pişmanlık hissediyomusun

şaka mı bu yaaa.... çalışan birine 3 hafta çocuk bırakılırmı ????? gündüz naapcak o cocuk annesi bunuda mı düşünemiyor... kaldı ki 3 hafta çok uzun süre, bu ne yüzsüz bir suçlama !!!!!!
bırakın ne diyorlarsa desinler sakın aldırmayın, allahım ya ne insanlar var!!!!!!!!

Asla pisman degilim, cikardiklari olaylarin ustune onlari susturuyoruz ve evimizde konusu bile acilmiyor. 14.sayfada guncel var okudunuz mu bilmem bi bakin gormediyseniz.
Her konuda ben de cirkefligimi yaparim ama ogretmen oldugum icin cocuklar hassas noktam, her ne kadar izin vermicek olsam da uzulerek hayir dedim cunku akilli cocuklara zaafim var.

kesinlikle almam. kim ne konuşursa konuşsun. umurumda olmaz. emanet alamam.

Denizbhrm ın kocası akıllı
Karısını ezdirmiyor
Adam gibi adam
Öküz olma
Denizbhrm ın kocası gibi ol

Aferin enisteye.:)
Zaten esimle evlenmemin tek sebebi bu, eger boyle olmasaydi atardim nisani. Hep derim eger bi gun boyle olmayi birakirsan alir esyalarimi cikarim :)

Guncel 2:

Bu sabah esim kalkti telefonunu ver dedi. Napicaksin dedim sen ver dedi tamam dedim verdim. Aldi biseyler yapiyo napiyosun dedim. Bizim aileden kim kayitliysa hepsini engelliyorum konusup gorusmiceksin hicbiriyle dedi. Bayramdan bayrama yarim saat gider otururuz onun disinda sen gelmiceksin ben arada gidip gorurum onlari dedi.

Yani iyi mi oldu simdi, nolurdu rahat dursalardi. Yesinler ana kiz birbirlerini. Gorumcemin kizina da kaynanam bakicak. Kayinpederim aradi bu sabah, kizim neler olmus dedi. Sormayin ben bir sey demedim ama oglunuz bayagi kizdi dedim. Napalim kizim sen soyle, onun da huyu kisiligi bu artik ben oyle kabullendim deyince ben mutlaka ogle aralarinizda gelir sizi gorurum her zaman da beklerim herkes mukemmel olmuyor dedim oyle kapattik.

Başka enayi bulsun kendisine
O tatile gidecek diye sen izin alacaksın
Çocuğunu neden götürmüyor?
Çok sinir oldum valla kendi anası kv yokmu?
Gelinsin diye bu kadar da olmaz !!! sessiz kalma lütfen bunlara anladığı dilden konuş lütfen sessiz kaldıkça belliki tepene çıkacaklar

Eşini alkışlıyorum helal olsun valla

ah canım valla iyi yapmış enişte sevindim bu harekete ama rahat durmucaklardır o sivri dilleriyle neler konuşucaklardır ama sen hiç muhattap olma en azından bir süre susmak en güzel cevaptır.inan bana böyle daha değerli olursun sonra zaten yavaş yavaş yanaşacaklar sana hemde çekinecekler artık bak görürsün tecrübelerime dayanarak söylüyorum yüz verme hiç

Niye herşeyi senden biliyolar
Açma telefonlarını
Kocana sorsunlar
Kardeş o, dayı o, sana gelene kadar muhatapları o yani
Ben san hak veriyorum, ne görümcemin ne ablamın çocuğuna 3 hafta bakamam.
Kendi çocuğumu da 3 hafta kimseye vermem tatile yanımda götürürüm, millet delirmiş

B
Beyinsizlikte level atlamış herhalde bu görümce beyni ondan önce gitmiş tatile. Doğurduğunu kendi bakıversin ki zahmet götürsün yanında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…