Gorumcemin derdi ne?

2 melegimiz var 1 cocugumuz olsun istiyoruz ne demek? Cocugun varmi yokmu? Varsa niye tedavi goruyorsun?
2 melegimiz var yani 2 kere hamile kaldim ama Allah canli dogmalarini nasip etmedi. Saglikli olmuyor gebeliklerim. Hep dusuk oldugu icin ve kistim kolay gecmedigi icin doktora gidiyoruz.

Nasıl sinir oldum ben o sorumsuz görümcene...annesine bıraksa ya dengesiz.bence canı kavga istemiş onun.anlamıyorum insan yavrusu yanında olmadan bide üç hafta nasıl tatil yapar nasıl içine siner pess..
Amac bizim yuvamiza mudahele etsin kavga ve huzursuzluk ciksin.

Magdem cocuk fazla geliyor kendisine tatile rahat gidebilmesi icin, ne diye yapmis o cocugu psikopat geri zekali.. yetmedi birde dedikodunu yapiyor pislikkkkk.. yetmedi bide halasi ariyor seni.. acma su telefonlari.. resmen seni kullanmaya calisiyorlar dumbukler.. benim eski gorumceyle iyi anlasir senin gorumce.. sinirlerim gerildi ne insanlar var yaaaa.. :sinirli:

Yuhh anası baksın cnm sakn alma
Almiyorum canim kaynanam alcak. Biri de cikip demiyo kizim 3 hafta cok degil mi kizini birakip gidiyosun.

Magdem cocuk fazla geliyor kendisine tatile rahat gidebilmesi icin, ne diye yapmis o cocugu psikopat geri zekali.. yetmedi birde dedikodunu yapiyor pislikkkkk.. yetmedi bide halasi ariyor seni.. acma su telefonlari.. resmen seni kullanmaya calisiyorlar dumbukler.. benim eski gorumceyle iyi anlasir senin gorumce.. sinirlerim gerildi ne insanlar var yaaaa.. :sinirli:
Allah kimsenin basina boyle gorumce vermesin saglam beddua almisim diyorum. Gorusmuyorum konusmuyorum ama bir de surekli gidip gelsem neler yapicaklar kim bilir bana. Istedigi kadar dedikodumu yapsin kayinpederim disinda kimseyle gorusmuyorum o aileden naparlarsa yapsinlar. Bi de o tatile gidip 2.cocugu yapicak Allah'im kiymetini bilmiyor verdigi nimetin ama sen bilirsin.

Almiyorum canim kaynanam alcak. Biri de cikip demiyo kizim 3 hafta cok degil mi kizini birakip gidiyosun.

Allah kimsenin basina boyle gorumce vermesin saglam beddua almisim diyorum. Gorusmuyorum konusmuyorum ama bir de surekli gidip gelsem neler yapicaklar kim bilir bana. Istedigi kadar dedikodumu yapsin kayinpederim disinda kimseyle gorusmuyorum o aileden naparlarsa yapsinlar. Bi de o tatile gidip 2.cocugu yapicak Allah'im kiymetini bilmiyor verdigi nimetin ama sen bilirsin.
Tipki benim eski gorumce ve annesi gibi, ohooooo neler neler.. uzak durun NET.. iyyyyyyyy nefret ediyorum bu tip insanlardan.. hepsi ayni bunlarin.. milletti kullanmasini cok severler.. Huzur bozmak onlarin isidir zaten.. Dedikodularinin hadi hesabi yoktur.. pislikkkkkk bunlar mikrop bakteri her ne istersen.. virus gibi yapisirlar insana..

Kafayı yemiş insanlar ya 1 saat anneme emanet edemıyorum ben.
Siz doğru olanı yapmışsınız bırakın konuşsunlar.
Emin ol 3 hafta alıp el bebek gül bebek baksan daha kötü olursun.

eşi n halletsin sen hiç bulasma. gorumcene deki ben bskamsm bu kadar bitti cirkef olmaya gerek yok.susarak cildirt onları seviyeni düşürme.esinin ailesi ruh hastası vallahi halası ne alaka ya muhatap olma uzak duuuurrr alışır lar zamanla ben öyle yaptım...

Iyi sabahlar herkese, direk konuya geciyorum. Gorumcemin bir kizi var, ilkokula gidiyor. Gorumcemle kocasi haziran ayinda 3 hafta tatile gideceklermis. Tutturmus kizini bize birakmak istiyor. Dayisiyla vakit gecirsinmis baglari guclensinmis kardesi yegeniyle ilgilensinmis.
Iyi hos da, biz haziranda calisiyoruz o cocuga kim bakacak gunduzleri? Haziranda okul kapaniyor diye saniyor ki karne gunuyle biz de eve gidip yatiyoruz. Isten izin al iznin yok mu diyor bana. Dalga mı geciyorsun benle be kadin.
Ayrica keyfi bi tatil icin kucuk bi cocugun sorumlulugunu alamam ben 3 hafta. Gorumcem benden nefret ediyor zaten kizin 1 tel saci kopsa ustume saldirir. Emanetin cani tezdir birakacak baska kimsesi olmasa zor durumda olsa basimin ustunde yeri var ki daha once yine keyfi geldi birakti kac gun sesimi cikarmadim tatil gunlerimde, kizla ilgilendim her yeri gezdirdim. Ama 3 hafta uzun bi sure korkarim. Ayrica annesine biraksin anneanne dede baksin daha uygun degil mi? Bir de biz bebek icin doktora gidiyoruz iliski gunu saati falan veriyor ayrica gerilirim evde baskasi varken. 1 hafta olsa tatilin seve seve bakardim ama keyfi sorumluluk kabul edemem dedim esim de benimle ayni fikirde. Biz onu gider gerekirse her gun goruruz ama 1 aya yakin bi sure yatili olmaz dedi.
Sen misin bunu diyen, gorumcem gitmis tum ailesine arkadaslarina benim kizimi istemedi benim kizimi evinde barindirmadi, kucucuk cocuga bir tabak fazla koymak zor geldi, dayisini kizimdan uzaklastirmak istiyor yilan gelin diye dedikodu yaymis. Esimin halasi telefon acip sen niye benim yegenimin kizini evine kabul etmiyorsun diye hesap soruyor bana.
Bu isi sakince nasil hallederim? Kayınvalidemle de aram kotu, o da laf sokup durdu arayip belliydi niyetin oglumu bizden uzaklastirmak diye sacmaladi. Yoksa sertce cikisip susturmaya mi calisiyim herkesi neyden anlar bu insanlar? Gorumcemin tatili icin is yerinden izin alacakmisim ben akla mantiga sigiyor mu?
Kizi istemiyosun 1 tabak fazla koy ne var demeyin ben emanet cocuktan korkarim 3 hafta dedigim gibi.
aa ruh hastasına bak.
böyle bi saçmalik olur mu pes yani.
ne hakla talep ediyor böyle bir şeyi.
o tatile gidecek sen izin alacaksın kızına bakacaksın.
evde bile değilsin yani.
böyle çirkefle uğraşmak çok zor.
eşin konuşmadı mı görümcenle.
o versin cevabını kv ye de görümcene de.
sen muhatap olma

acaba o münasebetsiz halaya ne olur
çok istiyorsa kendisi otursun baksın

ben izin alamam ama kızının evde tek başına kalmasını gönlün razı geliyorsa kalsın de

Kocanız nerelerde göremedim pekte. O ne diyor.
Siz madem sorunluydunuz. Kendisi konuşsaydı ablasıyla seni niye muhatab ediyorki.

3 hafta cocuk bakmak zorunda degılsınız hıc bı sekıl de ama ne alaka ılıskı saatı varmıs evde yabancı varken nasıl olurmus
Ay bu kadar komıgınıde duymamıstım

Doğru olanı yapmış ve gayet mantıklı davranmışsın. 3 hafta misafirlik için hem uzun hem de sorumluluk alma açısından makul bir süre değil. Üstelik çalışıyorsun; senin de iznini tatil yaparak geçirme hakkın var. Bu durumlarda en doğrusu tavrını baştan koymak; kırıcı da olsa baştan suyun akışını kesmek. Görümcen çok düşüncesizmiş. Bence laflara fazla kulak asma. Sonradan daha çok canın sıkılacağına baştan sıkılsın.

Iyi sabahlar herkese, direk konuya geciyorum. Gorumcemin bir kizi var, ilkokula gidiyor. Gorumcemle kocasi haziran ayinda 3 hafta tatile gideceklermis. Tutturmus kizini bize birakmak istiyor. Dayisiyla vakit gecirsinmis baglari guclensinmis kardesi yegeniyle ilgilensinmis.
Iyi hos da, biz haziranda calisiyoruz o cocuga kim bakacak gunduzleri? Haziranda okul kapaniyor diye saniyor ki karne gunuyle biz de eve gidip yatiyoruz. Isten izin al iznin yok mu diyor bana. Dalga mı geciyorsun benle be kadin.
Ayrica keyfi bi tatil icin kucuk bi cocugun sorumlulugunu alamam ben 3 hafta. Gorumcem benden nefret ediyor zaten kizin 1 tel saci kopsa ustume saldirir. Emanetin cani tezdir birakacak baska kimsesi olmasa zor durumda olsa basimin ustunde yeri var ki daha once yine keyfi geldi birakti kac gun sesimi cikarmadim tatil gunlerimde, kizla ilgilendim her yeri gezdirdim. Ama 3 hafta uzun bi sure korkarim. Ayrica annesine biraksin anneanne dede baksin daha uygun degil mi? Bir de biz bebek icin doktora gidiyoruz iliski gunu saati falan veriyor ayrica gerilirim evde baskasi varken. 1 hafta olsa tatilin seve seve bakardim ama keyfi sorumluluk kabul edemem dedim esim de benimle ayni fikirde. Biz onu gider gerekirse her gun goruruz ama 1 aya yakin bi sure yatili olmaz dedi.
Sen misin bunu diyen, gorumcem gitmis tum ailesine arkadaslarina benim kizimi istemedi benim kizimi evinde barindirmadi, kucucuk cocuga bir tabak fazla koymak zor geldi, dayisini kizimdan uzaklastirmak istiyor yilan gelin diye dedikodu yaymis. Esimin halasi telefon acip sen niye benim yegenimin kizini evine kabul etmiyorsun diye hesap soruyor bana.
Bu isi sakince nasil hallederim? Kayınvalidemle de aram kotu, o da laf sokup durdu arayip belliydi niyetin oglumu bizden uzaklastirmak diye sacmaladi. Yoksa sertce cikisip susturmaya mi calisiyim herkesi neyden anlar bu insanlar? Gorumcemin tatili icin is yerinden izin alacakmisim ben akla mantiga sigiyor mu?
Kizi istemiyosun 1 tabak fazla koy ne var demeyin ben emanet cocuktan korkarim 3 hafta dedigim gibi.
Küçücük çocuğu varsa 3 hafta gibi koskoca bi zaman diliminde tatile gitmeyiversin. Ne munasebet sen niye is yerinden izin alcakmissin onun için gider sende tatile gitmek için izin alırsın. Bunlar sevmiyor seni diye saldırmaya bahane arıyor

Açıklama falan yapmak zorunda değilsin ayyyy çok sinirlendim ya ... Her çocuk annesinin yanında sorumluluk almıyorum de. Başına bir iş gelse benden bilinecek de.

O kendi çocuğunu başından savıp tatil yapabiliyor bundan utanmıyorda senmi kabul etmeyince kötü oluyorsun. Ben tatile3 hafta gitmek için çocuğumu kimseye bırakmam o da o evin bir ferdi sonuçta. Bişey yapmayın daha fazla eşiniz zaten cevabını vermiş. Çalışıyorsunuz sonuçta hangi akla hizmet izin al diyorlar. Birde hepsini geçtim insan sevmediği birine neden çocuk emanet etmek ister.

Back
X