• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcemin düğününe gitmeli mi ??? siz olsanız ?

eftelya2015

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
6.952
7.146
398
özet geçeyim görümcem eşimin ikiz kız kardeşi, dönem dönem küser barışırlar sebebini bana pek anlatmazlar bende sormam açıkcası ama tahmınım parasal seyler ve esımın sorumsuz davranısları nedenıyle...
su an yıne kusler, bızde oyle pek örüşmeyiz mesafeli bir ilişkimiz var zaten iş güç vakitte olmuyor.
soruna gelirsek ekimde düğünü var o bizimkine geldi, takısını taktı, benim onunla bir sıkıntım yok hatta severimde kendisini ama eşim düğüne gitmeyi düşünmüyor.
birer gün arayla kına ve düğün olacak.
ben eşimin düşüncesini sohbet esnasında öğrendim, kardeşsiniz özel gunlerde küslük olmaz , gideriz falan dedim ama gitmem dersede gitmez bılıyorum.
eger o zamana kadar barısmazlarsa (sen barıstır demeyın koca insanlar kendileri halletsin hiç karışmadım karışmamda) düğüne gitmeli mi gitmemeli mi?
benim düşüncem o gelmezse kınaya gitmek sadece, eşşiz gitmek heleki düğün sahibi eşin kardeşi ise tuhaf geliyor bana.
ya da düğüne onsuz kızımı alıp gitmek, ailemde gelir buyuk ıhtımal cunku bırlıkte kalıyoruz kızıma baktıkları ıcın ve burada olurlar ama kafam karısık..
yanı hıcbırseyıne gıtmemezlıkte yapamam cunku benım bır sorunum yok, eşimlede aynı ortamda takılırlar küs iken ama konuşmazlar muhattap olmazlar bırbırlerı ile yanı oyle nefret söz konusu değil..
siz olsanız ne yapardınız?

Ben olsam giderdim pek şık bir görüntü olmayacaktır eşsiz katılmak ama kişisel bir probleminiz yok görümcenizle kızınızın halası bu eşinizin ayıbı olgun olmayan bir davranışı olur
İnanmıyorum birde ikizi!

İyi de ekim e daha dunya zaman var. Dönem dönem küsüp barisirlar diyorsunuz. O zamana barisadabilirler

Bence gidin. Yarın bir gün barışırlarsa sen kötü olursun.

bence önerdiğiniz iki yöntem de uygun.
ben düğün eğer uzakta ise sadece kınaya katılırdım ama eğer aynı şehirdeysek 2 güne de katılırdım.

Gidilebiir bence, ki küslük nedenleri de eşinizden kaynaklanıyor diye tahmin ediyorsunuz, yalnız bırakmayın derim.

Ailesi o zamana kadar barıştırır

Görümcem ve eltim 6 yıl küs idi daha doğrusu eltim görümceme küstü ve Kv nin evine dahi gitmedi bu süre zarfında

Sonra düğün Zaman'ı kp araya girdi davetiye götürdük o da düğüne geldi

Haaa ben olsam gider miydim onu davete bilmiyorum ama onlar organize ettiler işte yeğenini görüp altın taktı düğüne çağırdı vs cs

Eşiniz düğüne gitmem dedi mi ? Ben mi kaçırdım orayı
ben gıtmem, sen gdıersın dedı...
bende şaşırdım öyle deyınce kusluk olmaz özel gunlerde gıderız dedım konu kapandı.. hatta ben elbıselere bakınıyordum ınternetten napıyosun deyınce elbıse bakıyorum dedım napcan kı elbıseyı deyınce ee dugun var ya dedım konu ordan acıldı sen gıt ben gıtmıcem dedı..

ben gıtmem, sen gdıersın dedı...
bende şaşırdım öyle deyınce kusluk olmaz özel gunlerde gıderız dedım konu kapandı.. hatta ben elbıselere bakınıyordum ınternetten napıyosun deyınce elbıse bakıyorum dedım napcan kı elbıseyı deyınce ee dugun var ya dedım konu ordan acıldı sen gıt ben gıtmıcem dedı..
aynı ortamda olurlar ama muhabbet etmezler yazmışsınız. Bence o zamana kadar fikri değişir. Ha değişmezse kinaya gidip takinizi takarsiniz. Ama gitmezse o küslük bir daha tatlıya bağlanmaz heralde.

Ailesi o zamana kadar barıştırır

Görümcem ve eltim 6 yıl küs idi daha doğrusu eltim görümceme küstü ve Kv nin evine dahi gitmedi bu süre zarfında

Sonra düğün Zaman'ı kp araya girdi davetiye götürdük o da düğüne geldi

Haaa ben olsam gider miydim onu davete bilmiyorum ama onlar organize ettiler işte yeğenini görüp altın taktı düğüne çağırdı vs cs
mesela abısı de bızım dugune nısana vs etkınlıklere gelmedı, kv vefat ettı o zaman konusmaya basladılar mecburen cenaze ortamı sonra bır kez bız abısının yas gunune davet edıldık gıttık, onlar kızımın yas guınune geldıler kı ben davet etmesını ıstedım ve sonrasında gorusmemeye devam edıldı....

bana kalsa kardesler kus olmamalı mesafede olsa gorusulmelı ozel gunlerde en azından ...

o nedenle gorumcemın dugunune gıtmenın dogru olacagı kanısındayım..

Eşin gitmene kırılmayacaksa ailenle birlikte gidebilirsin. Baktın eşin gitme diyor kınaya gidebilirsin.

Back
X