- 15 Temmuz 2019
- 4.448
- 6.875
- 158
- Konu Sahibi loveinnovember
-
Ben de öyle düşünüyorum. Dün ekim deyince ona da söyledim. Şehir dışına yerleşeceğim için hazırlığım daha çok olacak.loveinnovember bunu yeni gördüm. düğün ekimde olacaksa nikahı çok daha erken kıyardım ben olsam. işten ayrılır hazırlıklarımı rahat rahat yapardım. hem çalışıp hem düğün hazırlığı zor olur.
Toparlanmış mı çökmüş mü :)Ben olsam baharda yapardım. Ekonomi biraz toparlanmıs olurdu
Ben ondan önce yapmak istemiyorum inanın öyle dediler ama istekli demediğine de eminim. Ekim istiyoruz şuan tarih soracak.Nişanlılık döneminde bu kadar acele etmeniz size zarar bende haziranda nişanlandım kasımda evlendim ama benim gönlümde nisan ayı vardı sağolsunlar herkes karıştığı için... Kimsenin dediğine aldırmayın canınız nasıl istiyorsa o tarihte evlenin ama görümceniz bu kadar takılıyorsa öncelik onun.
Çöķük suan , sonbahar daha fena olabilir. Belirsizlik çok . Ev kiraları vs malum .Toparlanmış mı çökmüş mü :)
Balayı düşünüyorsanız Ekim de güzeldir güney tarafları, inşallah istediğiniz gibi olur.Ben ondan önce yapmak istemiyorum inanın öyle dediler ama istekli demediğine de eminim. Ekim istiyoruz şuan tarih soracak.
Su donemde de evlilik cok zor maddi açıdan mobilyalar beyaz eşyalar almis başını gitmişBen olsam baharda yapardım. Ekonomi biraz toparlanmıs olurdu
Böyle bir durumunuz varsa nikahınızı yapın düğünü seneye yaparsınız ?Berbat bir yerde çalışıyorum az maaşa garantim yok ve evde bu sene evlenecek diye bekleyen bir ailem var. Evlenip bu işten çıkmak daha kolay olacak benim için. 1 sene daha katlanamam artık.
Aynen katılıyorum. Ben evliyim zaten . Ama yeni evlenince maddi sıkıntı yaşamak, huzur bozar . Suan benim ev borcum vs yok ama yaşananlardan çok geriliyorum .Su donemde de evlilik cok zor maddi açıdan mobilyalar beyaz eşyalar almis başını gitmiş
Benim maksadım düğün değil, nikah yeterli dedim. Ekimde olacak gibi görünüyor.Böyle bir durumunuz varsa nikahınızı yapın düğünü seneye yaparsınız ?
Çok teşekkür ederim. Evet ekimde de iyidir o taraflar. Geçen sene tanıdığım ekimde balayındaydı havalar da iyiydi :)Balayı düşünüyorsanız Ekim de güzeldir güney tarafları, inşallah istediğiniz gibi olur.
Açıkçası sonbaharda beterin beteri tabiri olacak gibi görünüyor. Acele etmezsek hayal olacak evlilik sadece biz değil evlenecek herkes için. Tabi ki evlenince de zorluk ama evlilik hazırlığı inanılmaz masraflı bir iş.Çöķük suan , sonbahar daha fena olabilir. Belirsizlik çok . Ev kiraları vs malum .
Maddi olarak sıkıntınız yoksa siz bilirsiniz tabi.
Ama ben olsam acele etmezdim
Aslında para var da ev almak niyetinde olduğumuzdan ve sonrasında artış yaşandığından elimizdeki miktarla kaldık. Parayı kullansak birikimimizi yemiş olacağız. Bütün her şeyi sadece ikimiz yapıyoruz aile yardımımız yok.Görümceye neden laf edilmiş anlamadım. Kız hali hazırda bir yıldır nişanlıymış napcaktı konu sahibinin tarih almasını mı bekleyecekti. Konu sahibi sizde eylül düşünüyodunuz galiba o kadar öneri gelmiş hepsine olumsuz cevap vermişsiniz ama ortada eşya yok, ev yok, tarih yok hadi hiçbiri olmaz paranız olur hepsini 1 ayda halledersiniz ama para da yok. Anladığım kadarıyla eylül istiyorum diye daha önce kimseye de dememişsiniz. Ne bekliyordunuz ki?
Siz bilirsiniz , şartlarınızi en iyi siz biliyorsunuz sonucta. Gönlünüze göre olsunAçıkçası sonbaharda beterin beteri tabiri olacak gibi görünüyor. Acele etmezsek hayal olacak evlilik sadece biz değil evlenecek herkes için. Tabi ki evlenince de zorluk ama evlilik hazırlığı inanılmaz masraflı bir iş.
E o zaman keşke baştan söyleseymişsiniz eylül ayını düşünüyoruz diye. Ortada bir yıllık nişanlı görümce varken tarih belirlememek sizin suçunuz. Olan olmuş artık takılmayın. Ben kışın ortasında evlendim günlük güneşlik şahane bir hava vardı, arkadaşım yazın ortasında evlendi daha ordövr tabakları dağıtılmıştı ki aniden yağmur başladı bardaktan boşalırcasına hem de. Bu işler nasip kısmet hiç belli olmuyor.Aslında para var da ev almak niyetinde olduğumuzdan ve sonrasında artış yaşandığından elimizdeki miktarla kaldık. Parayı kullansak birikimimizi yemiş olacağız. Bütün her şeyi sadece ikimiz yapıyoruz aile yardımımız yok.
Eşya olarak sadece yatak odası takımı yok. Eylül için serzenişte bulundum ama kimseye değil elbette evet hakları onların.
Ne bencilliği?Önce yapın, işleri biraz hızlandırın. Takıların çoğu size takılır onlar da bencillikleri ile avucunu yalar
görümcenin hiç suçu çok önce o nişanlanmış ama linç edilmiş kızcağız konuda.altınlar ona takılmasın konu sahibine takılsın diye önce konu sahibi evlensin diyenler olmuş.konu sahibi çok şeker çok tatlı bir üye aşırı seviyorum ama bu haksızlıkta da destek veremem kendisineNe bencilliği?
Bir yıldır nişanlı olan her hazırlığını tamamlayan kendi istediklerini gerçekleştirmeyi becermiş kız mı bencil?
E sormazlar mı ben bunları yaparken senin aklın nerdeydi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?