Görümcemin düğünüyle çakışan yıl ve düğün tarihi ayarlayamamak

Ben de öyle düşünüyorum. Dün ekim deyince ona da söyledim. Şehir dışına yerleşeceğim için hazırlığım daha çok olacak.

Ben ondan önce yapmak istemiyorum inanın öyle dediler ama istekli demediğine de eminim. Ekim istiyoruz şuan tarih soracak.

Benim dugunde kardesimle cakisti. Dedim siz beklemeyin 1 ay once yapin diye yok dediler benden 2 haffta sonrasina salon tutmuslar. 2 hafta arayla evlendik dugunlerinde gelinimiz bize kusmustu zaten ilk tarih belirleyen bizdik ama

Su donemde de evlilik cok zor maddi açıdan mobilyalar beyaz eşyalar almis başını gitmiş
Aynen katılıyorum. Ben evliyim zaten . Ama yeni evlenince maddi sıkıntı yaşamak, huzur bozar . Suan benim ev borcum vs yok ama yaşananlardan çok geriliyorum .
Acele etmeden bahara daha makul olur diye düşündüm. Yani belki bir şeyler değişir

Görümceye neden laf edilmiş anlamadım. Kız hali hazırda bir yıldır nişanlıymış napcaktı konu sahibinin tarih almasını mı bekleyecekti. Konu sahibi sizde eylül düşünüyodunuz galiba o kadar öneri gelmiş hepsine olumsuz cevap vermişsiniz ama ortada eşya yok, ev yok, tarih yok hadi hiçbiri olmaz paranız olur hepsini 1 ayda halledersiniz ama para da yok. Anladığım kadarıyla eylül istiyorum diye daha önce kimseye de dememişsiniz. Ne bekliyordunuz ki?

Çöķük suan , sonbahar daha fena olabilir. Belirsizlik çok . Ev kiraları vs malum .
Maddi olarak sıkıntınız yoksa siz bilirsiniz tabi.
Ama ben olsam acele etmezdim
Açıkçası sonbaharda beterin beteri tabiri olacak gibi görünüyor. Acele etmezsek hayal olacak evlilik sadece biz değil evlenecek herkes için. Tabi ki evlenince de zorluk ama evlilik hazırlığı inanılmaz masraflı bir iş.

Aslında para var da ev almak niyetinde olduğumuzdan ve sonrasında artış yaşandığından elimizdeki miktarla kaldık. Parayı kullansak birikimimizi yemiş olacağız. Bütün her şeyi sadece ikimiz yapıyoruz aile yardımımız yok.
Eşya olarak sadece yatak odası takımı yok. Eylül için serzenişte bulundum ama kimseye değil elbette evet hakları onların.

Siz bilirsiniz , şartlarınızi en iyi siz biliyorsunuz sonucta. Gönlünüze göre olsun

Benim gorumcem de kendi dugunumden once evlendigi icin butun akrabalari onun icin sehir/yurt disindan gelip takilarini taktilar. Once o gun aldigindan mecburen ay sonra yaptigim icin bana ne damadin akrabalari geldi ne de taki takildi. Cok berbat 1 durum.

E o zaman keşke baştan söyleseymişsiniz eylül ayını düşünüyoruz diye. Ortada bir yıllık nişanlı görümce varken tarih belirlememek sizin suçunuz. Olan olmuş artık takılmayın. Ben kışın ortasında evlendim günlük güneşlik şahane bir hava vardı, arkadaşım yazın ortasında evlendi daha ordövr tabakları dağıtılmıştı ki aniden yağmur başladı bardaktan boşalırcasına hem de. Bu işler nasip kısmet hiç belli olmuyor.

Önce yapın, işleri biraz hızlandırın. Takıların çoğu size takılır onlar da bencillikleri ile avucunu yalar
Ne bencilliği?
Bir yıldır nişanlı olan her hazırlığını tamamlayan kendi istediklerini gerçekleştirmeyi becermiş kız mı bencil?
E sormazlar mı ben bunları yaparken senin aklın nerdeydi diye

Ne bencilliği?
Bir yıldır nişanlı olan her hazırlığını tamamlayan kendi istediklerini gerçekleştirmeyi becermiş kız mı bencil?
E sormazlar mı ben bunları yaparken senin aklın nerdeydi diye
görümcenin hiç suçu çok önce o nişanlanmış ama linç edilmiş kızcağız konuda.altınlar ona takılmasın konu sahibine takılsın diye önce konu sahibi evlensin diyenler olmuş.konu sahibi çok şeker çok tatlı bir üye aşırı seviyorum ama bu haksızlıkta da destek veremem kendisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…