Görümcemin düğünüyle çakışan yıl ve düğün tarihi ayarlayamamak

İlk yorumu güncelleme yapayım. Ben benim kayinvalide gorumceden yola çıktım hemen empati kurdum , azıcık verdim gazı.. lakin gerçekten şu dönemde özellikle aile için 2 düğün çok zorlayıcı olur. Yorumları okurken aklıma gelebildi.
Düğünü onlar yapmasalar dahi takı takmak da zorlanabilirler. Gram altın bile kaç liraya çıktı.
Allah yardımcı olsun ev kuracak kişilere ailelerine .

arkadaşımdır linçlemeyelim lütfen.sonu benim gibi olmasın

Konunun birinde ben de bir ironi yapmıştım , anlayanlarla güldük geçtik. Takip eden yorumumu okusalar zaten konu sahibiyle konuşmaya devam ettiğim görülecek.

Üyenin biri de linçlemiş haklı olarak , mesajımı alıntılamış ama ben foruma girdiğimde konu kapanınca "ironiydi" de diyememiştim.

O yüzden artık ünlemi , olmadı parantez açmayı unutmamaya çalışıyorum.

Benim yaşadıgımı yaşamanı ondan sonra bana saygısızca kurdugun cümleleri pişmanlıkla yaşamanı dilerim ,

emin ol ben de bu kadar kötü değildim ama sağolsun kv bana gerekeni yaptı ve sonuç bu ,

fikir sordu cevap verdim senın beni yargılama hakkını vermiyorum sana

insan uasadikca yaptiklarina musaade ettiklerine pisman oluyor ve verdigi fikirleri kisinin ayni pismanligi yasamamasi adina veriyor degil mi

adam bir trip attiginda bile bosan yazanlara da keske begenmedim atip toplu hasyabilse arkadas

Nişanlım öncesini yapabiliriz dedi nikah günü bulursak tabi ki istemediğimi söyledim. Dün konuştuk ekim ayı bulursak olacak.

Son düzenleme:
Seçim hakkımın olmamasına kızmıştım aslında ama zaten dün konuştuk ekim ayı için bulursak düşünüyoruz.

Ne de güzel söylüyorsun keşke anneme de anlatabilsem benim anladığım gibi. Anneme söylediğimde mart ayında 4 hafta sonu var sadece bizimkinde yağdı dedi :)

Benden kaynaklı değil tarih olayı. Aileler görüştüğünde bile öncesinden tarih konusu açılsın dememe rağmen havadan sudan konuşuldu. Nişanlıma soruyorum kem küm. Seneye olsun o zaman diyorum hayır bu sene olsun cevabı alıyorum. Ben netlik seven insanım zaten ama tek ben net olunca karar çıkmıyor.

Yok hayır zaten aile yapısı olarak erkek-kız çocuğu ayıran bir aile değiller ki asla bunu düşünmedim. Takı olayı konusunu açan onlardı bizden önce yaparsanız size gelir konusu da oldu. Ben de dedim yani isteksiz demişlerdir önce yapın diyerek.
Neyse işte dün konuştuk burada dediğim gibi ekim ayı için tarih bulursak olacak.

Bu sene içinde çok istiyorsan önce yap daha iyi olur. Yetişme konusunda para herşeyi yetiştirir. Maddi olarak durumumuz yok dersen herşeyin tam olmasın düğünün güzel olsun evin içindeki eksikleri evlendikten sonra tamamlarsınız. Kasım ayındada hava çokta kötü olmuyor eskidenmiş kasımda kar yağması..

Dedigim gibi tarih belirlemezseniz evlenemezsiniz. Tam tarih olmasada atiyorum temmuzun son haftasi gibi bir aralik belirlemelisiniz. Ev tutma, esyalarin gelmesi, gelinligin teslimi vb. konular tarihe gore ayarlaniyor. Nisanliniz bu sene olsun istiyorsa konusup ortak karar almaniz lazim

Kasımda da yapmayın baharda yapın.Rahat rahat hazırlığınızı tamamlayın gitsin
Ömür boyu beraber olacaksınız zaten bugünlerin tadını çıkarın.Ilerde çok özleniyor çünkü

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim anlaşıldığımı gördüm.
Aslında eylül ayı senenin başından beri onlar için olan bir aydı. Ben eylülü nişanım olmadan önce de düşünmedim artık. Nikahı erken yapmayı istiyorum evet bu işten kurtulmak için çünkü 2 senedir zor zamanlar yaşadım. Ucuna kadar gelmişken kararsız kaldığımda da konu açtım ne yapayım az dişimi sıkıp bekleyeyim mi yoksa başka yere mi geçeyim.
Ben tarih netleştirmeye çalıştıkça nişanlı tarafından bir cevap duyamıyorum ben tarih diyorum o eşya diyor yani ortak tarihi karar veremedikçe de seneye kalmış olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…