- 24 Mayıs 2008
- 3.723
- 5.939
- 683
- Konu Sahibi loveinnovember
-
2 ay öncesi için neden hazır değilsinizÖncelikle herkese mutlu günler
Arkadaşlar az önce bir diğer görümcemle konuşmamla aşırı mutsuz oldum. Bana bir akıl verin.
Benim 2 ay önce nişanım oldu. Nişanlımın kardeşi ise geçen yıl nişanlandı. Bu eylülde düğünleri olacak. Haliyle eylül ayını aldıkları için nişanlıma da ya 2 ay önce ya da 2 ay sonra yapın siz demiş. 2 ay öncesi için zaten hazır değiliz 2 ay sonrası için de yağmur vs olacak diye istemiyorum. Martta kar yağdı nişanımda o yüzden korkum oldu artık. Önceki konumda vardı bu. Şimdi diğer görümcem aradı düğün muhabbetini konuşurken siz bence seneye yapın dedi. Benim aile bu sene istiyor onlardan bağımsız olarak ben de zaten bu sene istiyorum. Onlar yüzünden ertelemek hiç istemiyorum. Biz hala tarih belirlemedik. Görümcem bizim akrabalar için zor olur 2 düğüne şehir dışından gelmek ve takı takmak diyor. Ben zaten takıdan vazgeçtim. Takılmazsa takılmasın. Nişanlım bu sene istiyor ama nasıl olacak hiç bilmiyoruz.
Siz ne yapardınız? Nasıl yapalım
Her türlü istediğim olmayacak işte :)Üzülmeyin ya neden üzülüyorsunuz. En güzel şekilde hazırlanırsınız hem kimseden rol çalmamış hiçbir şeyi sıkıştırmamış olursunuz. Hem de üst üste olacak düğünün de olumsuz bedellerini ödememiş olursunuz
En büyük eksikliğimiz paramız yokPara varsa eksikler hallolur. Ne eksiğiniz var? Ben olsam Temmuzda yapardim
Evet ben dışında herkes her şeye karar veriyor. Bu akşam konuşucam bakalım nişanlımla bu tarih olayını.Birde mızmiz çocuklar gibi kenarda durmanız da yanlış siz karar vermezseniz sizin adınıza herkes konuşur böyle . Ben yazın evlenecek olsam şimdiye tüm kararlarım hazır olurdu . E siz bir kenarda duruyorsunuz ailem böyle istedi nişanlim bunu dedi iki ay önce olmaz iki ay sonra kış görumcem seneye evlen dedi şu yazdiklarimda size ait birşey yok hep başkalarının düşünceleri var . Hemde SIZIN düğününüzle ilgili
Tabi ki o insanları yormak etmek istemem. Gelemeyen gelmesin niye herkese göre yapmak zorundayım kafasına giriyorum. Martta nişanım olurken de aynı şeyi yaşadım teyzenler o tarihte buraya gelecek denildi bana. Niye kabul etmişim diyorum şuan.Nişanlınızın ailesinden kastım sadece annesi babası değil, düğününüze gelecek misafirleriniz için de diyorum.
Tabiki konuşun , evlenecek sizsiniz .Evet ben dışında herkes her şeye karar veriyor. Bu akşam konuşucam bakalım nişanlımla bu tarih olayını.
Gelenleri önemsemiyorsanız , kıyın nikahı gitsin o zaman :)))Tabi ki o insanları yormak etmek istemem. Gelemeyen gelmesin niye herkese göre yapmak zorundayım kafasına giriyorum. Martta nişanım olurken de aynı şeyi yaşadım teyzenler o tarihte buraya gelecek denildi bana. Niye kabul etmişim diyorum şuan.
Ev yok, eşyalar hazır değil en önemlisi nişanlımın aklında hiç yok. Öncesi yaparsakta bize bilenirler diye düşünüyorum.2 ay öncesi için neden hazır değilsiniz
Ben de öyle diyorum ama nişanlım demiyor her taraftan köşeye sıkıştım delirmeme ramak kaldıGelenleri önemsemiyorsanız , kıyın nikahı gitsin o zaman :)))
Ya aslında düz anlattım ama parayı yine buluruz da önceki takılardan falan kastım. Biz eylül ayı olmadığı için arafta kaldık harekete geçemiyoruz. Tarih almak kolay ama seçene dar olunca karar verilmiyor. İstesek temmuzda da yaparız 50 bin masraf ederiz şu haldeyken sadece. Ama işte görümcemin yerinde olsanız bize bilenir miydiniz mesela? Takılar bize gelmiş olacak kız da kalacak öylece.Tabiki konuşun , evlenecek sizsiniz .
Yanlız kızmayın da para yok, hazırlık yok, eee alınan tarih yok neyin acelesi ki bu ?
Anneme kabus gibi zaten kızı 28 yaşına gelmiş hala bekar ondan erkenden evlendirme peşindeben ailenizide anlamadım daha nişanlanalı 2 ay olmuş neden hemen düğün olsun diye ısrar ediyorlar?
nişanımda istediğim zaman olmadı demişsiniz anneniz martta istemiş.
e düğünüde aileniz belirlemeye çalışıyor
diğer yandan görümceniz 1 sene olmuş nişanlanalı hazırlıklarını bu yaza göre yapmış bellki. sizde hazırlık falanda yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?