Görümcemin düğünüyle çakışan yıl ve düğün tarihi ayarlayamamak

Önce görümceniz nisanlandigina göre bence de onun hakkı.
Pandemi sebebiyle nikâhı surekli ertelenen biri olarak diyorum o kadar da kötü değil bu durum. Seneye mayıs ya da haziranı düşünürdüm ben olsam.
Illa istediğim demenize gerek yok her şey istediğimiz gibi gitmez şartlar denen bir durum var.
Bende 11 Ekimde evlendim ve hava harikaydi. Bazi yaz aylarında bile o kadar güzel olmuyor.

2 ay öncesi için neden hazır değilsiniz

Güzelim senin kullanıcı adın bile KASIM diyor neyse sen okuduğum yorumlara göre seneye evlenmek istemiyorsun, onlardan geçte evlenmek istemiyorsun. Duymak istediğin erken evlen .öyle de yap .bende olsam birine gelirim digerine gelmem hediyeyle geçiştirirdim.

Eşya alayım deseniz zaten iki ayda geliyor gerçekten evlenme niyetiniz olsa bu saate kadar zaten tarih almış olurdunuz eşyalarınız da hazır olurdu bir ay sonrası için düğün mü planlanır? Nasıl ev tutacak ev eşyası alacaksinz? Zayıf değilseniz gelinlik diktirmeniz lazım ona da bir ay diyorlar zaten . Millete kizmanin mantığı yok istiyorsanız nişan sırasında düğün hazirliklarini da yapmaliydiniz . O zaman görümcenizle konusurduniz o temmuzda yapardı sizde Eylül de

ben ailenizide anlamadım daha nişanlanalı 2 ay olmuş neden hemen düğün olsun diye ısrar ediyorlar?
nişanımda istediğim zaman olmadı demişsiniz anneniz martta istemiş.
e düğünüde aileniz belirlemeye çalışıyor
diğer yandan görümceniz 1 sene olmuş nişanlanalı hazırlıklarını bu yaza göre yapmış bellki. sizde hazırlık falanda yok.

Birde mızmiz çocuklar gibi kenarda durmanız da yanlış siz karar vermezseniz sizin adınıza herkes konuşur böyle . Ben yazın evlenecek olsam şimdiye tüm kararlarım hazır olurdu . E siz bir kenarda duruyorsunuz ailem böyle istedi nişanlim bunu dedi iki ay önce olmaz iki ay sonra kış görumcem seneye evlen dedi şu yazdiklarimda size ait birşey yok hep başkalarının düşünceleri var . Hemde SIZIN düğününüzle ilgili

Evet ben dışında herkes her şeye karar veriyor. Bu akşam konuşucam bakalım nişanlımla bu tarih olayını.

Nişanlınızın ailesinden kastım sadece annesi babası değil, düğününüze gelecek misafirleriniz için de diyorum.
Tabi ki o insanları yormak etmek istemem. Gelemeyen gelmesin niye herkese göre yapmak zorundayım kafasına giriyorum. Martta nişanım olurken de aynı şeyi yaşadım teyzenler o tarihte buraya gelecek denildi bana. Niye kabul etmişim diyorum şuan.

Evet ben dışında herkes her şeye karar veriyor. Bu akşam konuşucam bakalım nişanlımla bu tarih olayını.
Tabiki konuşun , evlenecek sizsiniz .

Yanlız kızmayın da para yok, hazırlık yok, eee alınan tarih yok neyin acelesi ki bu ?

Gelenleri önemsemiyorsanız , kıyın nikahı gitsin o zaman :)))

Tabiki konuşun , evlenecek sizsiniz .

Yanlız kızmayın da para yok, hazırlık yok, eee alınan tarih yok neyin acelesi ki bu ?
Ya aslında düz anlattım ama parayı yine buluruz da önceki takılardan falan kastım. Biz eylül ayı olmadığı için arafta kaldık harekete geçemiyoruz. Tarih almak kolay ama seçene dar olunca karar verilmiyor. İstesek temmuzda da yaparız 50 bin masraf ederiz şu haldeyken sadece. Ama işte görümcemin yerinde olsanız bize bilenir miydiniz mesela? Takılar bize gelmiş olacak kız da kalacak öylece.

Kızmayın bana ama sizin bu negatifliginizle hayat çok zor olur. Nisanda da aynı negatifliginiz vardı yok kar, yok yağmur diye.

Bu hayatta inanın daha büyük dertler ve acılar oluyor. Siz kardan, yağmurdan bu kadar etkileniyorsaniz hayatta büyük dertler karşısında depresyonun birinden cikip diğerine mi kosacaksiniz?

Ben yazın evlendim ve güneşli bir günde evlenmemin inanın bana evliliğime en ufak bir katkısı olmadı. Bu gun evliliğimde mutluysam eşimle iyi anlaşabildiğim içindir. Yani bunun hava şartları ile bir ilgisi yok. Mutsuz olsaydım güneşli bir günde evlenmem benim evliligimi kurtaracak miydi?

Bosverin yağmuru,çamuru siz madem bu yıl istiyorsunuz bu yıl yapın. Başkalarına ve onların isteğine göre bu hayat yaşanmaz.

Anneme kabus gibi zaten kızı 28 yaşına gelmiş hala bekar ondan erkenden evlendirme peşinde
Yalnız ben bağımsız olarak istiyorum bu sene evlenmeyi ailemden dolayı değil ki nişanlımda nişan düğün arasını uzatmayız demişti. Sonradan görümcemin tarih alması olayı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…