Olsun haftaya geliriz derler.farketmez yani onlar için.davet edilmedikleri,istenmediklerini bildikleri halde emri vaki yapıyorlar çünkü.Bi arkadaşınızın düğünü olduğunu oraya gideceğinizi söyleyin başka şehirde olduğunu bi kaç gün kalacağınızı
Çok teşekkür ederim çok şyi düşünmüşsünüz.Eğer gelmelerini engelleyemeyecekseniz ki öyle görünüyor eşinin söyleminden, bari geldiklerinde kendi evleri gibi hissettirme çabasına girme, sitenin sosyal alanlarını misafirlerin kullanamadığını, yasaklandığını söyle.
evet yeri geldiği zaman anneme gelmeyin demişliğim var.(bebek için klomen tedavisi gördüm ve ilişki saatlerimiz vardı bu nedenle)sadece bir örnekYa insanlara nasıl gelmesin dicek sen ailene biz geliyoruz deseler gelmeyin diyebilicekmisin ayda yılda bir idare edin,
Ayrıca anlamadım ben neden korktuğunuzu anlarsınız yazmışsın
evet yeri geldiği zaman anneme gelmeyin demişliğim var.(bebek için klomen tedavisi gördüm ve ilişki saatlerimiz vardı bu nedenle)sadece bir örnek
Ayrıca ben bi insanın evine gitmiyorsam gittiğimde bir sofra kurulmuyor ama gelinecek olduğu zaman siparişler başlıyorsa oda gelmesin.
Lütfen konuyu saptırmayın.abisiyle görüşmesi değil mesele.kaldı ki eşim zaten gelmelerini istemiyor.sizi muhatap almıyolar ki onlar da zaten abisine soruyo demek ki abisi sizin kadar sorun etmiyo
çok garip kardeşim benimle görüşmek için eşimden izin alıcak var mı böyle bi dünya
O zaman ara yüzüne söyle konu açmak yerine sende söyliyemiyorsun eşin nasıl söylesinevet yeri geldiği zaman anneme gelmeyin demişliğim var.(bebek için klomen tedavisi gördüm ve ilişki saatlerimiz vardı bu nedenle)sadece bir örnek
Ayrıca ben bi insanın evine gitmiyorsam gittiğimde bir sofra kurulmuyor ama gelinecek olduğu zaman siparişler başlıyorsa oda gelmesin.
Söylemesine söylerim ama inan hiç muhattap olmak istemiyorum.gerçekten çok kazıklarını ydim.yoksa eşimin hatrı için idare yine ederdim.biz çok zengin değiliz ama kayınbiraderime evli barklı kadın diyormuş ki(kayınbiraderim onlar gibi değil) abimden telefon aç para iste ama kendine diye.sebep ne peki biliyormusunuz?falcı falcı gezip alışveriş yapmak.kolay kazanmıyoruz ki...yani konuyu çok uzatıp yazmak istemedim ama bunlarda var.eşimde biliyor ayrıca bunları kendi erkek kardeşi söyledi.O zaman ara yüzüne söyle konu açmak yerine sende söyliyemiyorsun eşin nasıl söylesin
Vallahi yiyorum kendimi ki ne yemek...eşin gelmeyin diyemeyeceğine, sen de arayıp dıyemeyecegıne göre
geriye
soguk davranmak
iyi ağırlamamk kalıyor.. ee sevmediğine göre bu konuda da nasıl olsa yabancılık çekmeyeceksın
o yuzden boşuna yeme kendını, onlar gelecek
eğer her zamanki gibi agırlamazsan emin ol anlarlar.Vallahi yiyorum kendimi ki ne yemek...
Kim sorarsa stresten uzak duruyorum bebek istediğimiz için.
Haklısın bu sefer 9 çeşit yemek yapmayacağım ve soğuk duracağım ki umursayacaklarını sanmıyorum ama olsun içim soğusun.
İşte onu demek istiyorum.beni veya abisini görmeye değil tatil yapmaya geliyorlar.eğer her zamanki gibi agırlamazsan emin ol anlarlar.
madem dogru düzgün muhatap degılsınız haklısın tabii neden gelsınler?
merhaba kızlar
Sabahtan beri sinirlerim çok bozuk.sebebine gelince kayınvalidem ve büyük görümcemle eşim dolayısıyla ben görüşmüyoruz.(sürekli para istemeleri ve paralar büyük miktarda oluyorve kötü yaptıkları şeylerden dolayı)
Eskiden hepsini çok severdim ama yaptıkları ve huyları kendilerinden uzaklaşmama sebep oldu.zaten eşim beni baştan uyarmıştı sakın samimi olma diye ama anlam verememiştim.tabi zamanla ne demek istediğini çok iyi anladım.
Küçük görümceme gelince eşim onla telefonda(ayrı şehirlerde oturuyoruz)arada görüşür.ben hiç aramam muhattap olmak istemiyorum 1 kere sağlam kazığını yedim çünkü.sabah eşimin telefonunda mesajını gördüm.(tmm telefondaki msjlara bakmak hoş değil diyenler çıkacak biliyorum ama arada bakıyorum işte her zaman değil)
Mesaj şöyle yakında geliyoruz bizi bekleyin.daha öncesi var muhabbetin ama okumadım sadece son cümleyi gördüm yetti.yahu ben seninle görüşmüyorum ne işin var bizde?sana gelmiyorum,uzak yoldan geldiğim halde ne abin ne ben bir kere sofra kurmadın yolda yiyip geldik.ayrıca bu evin hanımı benim bana sorabilirsin.(geçen sene geldiğinde gelmeden birgece önce msj attı sana geliyoruz arayamadım seni diye bende olsun buyrun dedim ama bozuldum yani)hep böyle yapıyor daha öncede demiş ki eşime eşine söyle tatlı yapsın eşimde kendin söyle demiş bakarmısınız görgüsüzlüğe?
Ayrıca kendileri eve geldiklerinde daha önce kötü şeyler yaptılar buraya yazamayacağım konu kapanır çünkü sizler anlarsınız zaten ondan da çok korkuyorum.eşim kendi gözüyle hepsini gördü.
Çok uzattım sonuç olarak sabah tartıştık istemiyorum gelmesini dedim eşimde ben davet etmedim ama gelene gelme diyemem dedi.
Kızlar nolur bana bi akıl verin hiç sorunumuz yok eşimle ne zaman bunlarla görüşsek kötü şeyler oluyor.susayım gelsinler mi (bi başladılar mı evi yazlık gibi kullanacaklar tatil yapmaya geliyorlar yani havuz fln var çünkü ki ben bile girmiyorum)yoksa daha iyi bir fikriniz var mı?
Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim.
Evet Çok yumuşak yüzlü.hiç görüşmediği büyük görümcem. küçüğü eşim onu aramadığı halde arar sorar onu.(genelde aile ile ilgili olay anlatmak için ki ilgilenmiyor eşim o konularla ama arayıncada dinliyor)ama büyük görümcemle olduğu kdr da kopuk değiller tabi.Ben anlamadim basta esim ve ben gorusmuyoruz diyorsun, ama sonra telefonda konusma gecmislerini goruyorsun birde gorumce biz size geliyoruz diyor demekki kocan sogukta olsa gorusup konusuyor aslinda sen hic iletisimde degilsin ve bu sebepten de kazigi sen yiyorsun. Kocanda hic gorusup konusmasa tepeden dusme kus olduklari adamin evine gelmeye cesaret edemezler, ya kocanda yumusak yuzluluk var yada sen olayi yanlis anliyorsun , yani kocan onlarla basbaya gorusuyor ve hatta hikayede sen gorusmeyen kotu gelin oluyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?