Görümcemin eşime attığı msj...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok iyi anlıyorum sizi.benim ailemin yazlığı var ona bile gelmek istediler.ki hiç görüşmezler telefonla bile bizimkilerle.
Kendi yazlığım olsun o kdr istiyorum ki ama param olsada almam dediğiniz gibi insan kullanmaya gelirler.
Ve evet en son evime geldiğinde çocuğu tatlıyı ağzından düşürdü ki çocuk o ama anne olarak eğilip almadı gördüğü halde.ki benim ne kdr titiz olduğumu bilirler.ve dalga geçerler temizim diye.

bence esınle hıc papaz olma ama bıseyde yapma bı hazırlıkda falan bulunma sonucta senı takan var mı gelcez dıyen var mı ? geldıklerınde de sofra tatlı tuzlu beklerlerse de yapıstır lafı... sen bana mı haber verdın bu evın hanımı benım kocam mı de.... soyle guzelce bır morarsın

Evet aslında öle de yapabilirim eşimle papaz olmasam iyi olacak

Eşin gelmelerini istemiyor ama gelene gelme diyemem diyor.
Çelişki değil mi sence???
Eşin net tavrını koymadığı için geliyorlar gibi.
Birkaç günlük bir şeyse idare et.

Eşin gelmelerini istemiyor ama gelene gelme diyemem diyor.
Çelişki değil mi sence???
Eşin net tavrını koymadığı için geliyorlar gibi.
Birkaç günlük bir şeyse idare et.
Haklısın çelişkide sanırım.
Sorsan istemez ama geldiklerinde de çok iyi davranır.
Birkaç gün evet ama sonu gelmeyecek.niyetleri desen hiç iyi değil.

Tabi eviniz olması güzel insanların tatil yeri gibi göreceği bir yer olması kötü Allah yardımcınız olsun. Hiç selam vermediğin insan bile kanka moduna giriyor böyle durumlarda
Amin.
Çok şükür Allah herkese ev nasip etsin ama içinde huzurda olsun.
Ayrıca bebek sahibi olmaya çalıştığımızı biliyorlar sıkıntılı bi dönemdeyiz ve ramazan geliyor ben oruç tutuyorum düşünen yok tabi.

Eşim ailesiyle görüşmeye mecbur. Ama çeşit çeşit insanlar var. Kimi çok yüzsüz oluyor. Mesafesini koruyacak. Gelme diyebilir samimi olsa kardeşiyle. Missaslanla anlayamıyorsunuz burası onun da evi ya güzel güzel geçinin veya gelmeyin diyebilir. Senin dışarıda birşeyler yapalım ben de sizi özledim zaten diyebilir. Kimse kapıyı kırıp girmez herhalde. Samimiyetsizlikten oluyor bunlar.

gelirlerse kahvaltıya peynir zeytin, akşama da makarna yap yeter. istenmediği yere gidene, üstelik fitne fücur yapana bu kadarı bile çok.

Tabi kim kapıyı kırıp girecek biliyorlar eşim yumuşak yüzlü ondan böle istedikleri gibi davranıyorlar.

gelirlerse kahvaltıya peynir zeytin, akşama da makarna yap yeter. istenmediği yere gidene, üstelik fitne fücur yapana bu kadarı bile çok.
Zaten zahmet edip kendi evinde yemek yapmaz.ne varsa onu yerler yumurta peynir.uğraşmaz yani yokluktan bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın.
Ama gelmeden önce yemek yapılacak nasıl olsa biliniyor tatlıya kdr sipariş veriliyor.
Parana kıyda 1 kilo tatlı al yemeye gidiyorsun madem dimi?

tamam işte sen de yapma. laf ederse senden gördüğüm gibi davranıyorum de geç.

ya bosverin bence 1 haftaysa 1 hafta katlanin gitsin dua edin ki yakin oturmuyorsunuz..sonucta esinin hatrina.

Ben olsam ogrenir ogrenmez arardim sekerim keske plan yapmadan bana sorsaydin kusura bakma o tarihte musait degiliz su zaman gelin der agirligimi koyardim..Gelince de gayet normal sekilde agirlar esimle aramin bozulmasina izin vermezdim.

çok şükür uzağız.uzaktan bile muhattap olmadığım halde yetiyorlar.
Tarihte vermemiş ki uyanık yakın zamanda geleceğiz bizi bekleyin yazmış.
Çünkü biz herşeyi bırakıp onlar acaba ne zaman gelirler diye düşünüyoruz sanıyor herhalde.
Zaten dediğim gibi muhattap olmuyorum en son bi kere aramıştıkim bilir ne zırvalayacaktı işi düşmeden aramaz müsait değilim dedim kapadım ve geri bile dönmedim.
İlla açık açık söylememi istiyor herhalde.

Haklısın çelişkide sanırım.
Sorsan istemez ama geldiklerinde de çok iyi davranır.
Birkaç gün evet ama sonu gelmeyecek.niyetleri desen hiç iyi değil.

Bence karışma yani.
Eşin muhatap olsun.
Niyetleri iyi değil derken anlayamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…