Görümcemin eşime attığı msj...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiçbir hazırlık yapmayın hatta onların kaldığı şehirden birsürü şey isteyin. Onlar geldiğinde elinizi cebinize atmayın mümkünse. Planımız var şukadar kalabilirsiniz diye belirtin. Ben direkt müsait değilim diyebildiğim için aklıma bunlar geliyor. Ama onların gelmesindrn memnun olmadığınızı belli edin.

Ben ters psikoloji uygulardım.
Hiç üşenmem ne kadar uzakta olsa onlar gelmeden kocamın işi varsa kocamsız çocuğumu alır görümceme kalmaya giderdim
Görümcem yok ama evime gelemesinden rahatsız olduğum eşimin tarafından birine yapmıştım.Kendi evimde ağırlayıp huzursuz olacağıma onların evinde huzursuz olup hiçbir iş yapmadan keyfime bakardım.Nasıl ki siz görümcenizden rahatsız oluyorsunuz onun da sizden rahatısız olmasını sağlayın

Ben yerinizde olsam ven gekmenizi istemiyorum diye arar soylerdim. Ama benum ayip ya da kim ne der kavramim yok.

Gelseler de sofralar kurmayın o zaman siz de, ağırlamayın. Site imkanlarından yararlanmamaları için söylenen bahaneyi ileri sürün. Çok kalmaz giderler. Ama eşinizin kardeşine gelme demesi zor, zaten iyi kötü mesafeli görünüyor.

Yapmayın işte, özellikle geldikleri gün rahatsızım biraz kırıklığım var hazırlayamadım bir makarna yaptım artık ne varsa yeriz beraber diyin. İlle sofra kurmanıza gerek yok. Tatlı istiyorlarsa gelirken almadılarsa, çıkıp alsınlar o zaman. Hiç istifinizi bozmayın, madem başka sıkıntılar var.

Kesin kararlıyım o şekilde yapacağım.o yemeğin severek değil mecburiyetten hazırlandığını ve eskisi gibi çeşit çeşit olmadığını görecekler ama anlarlar mı sanmıyorum.çünkü biraz fazla değişikler.yine de en azından hem yorulmam hem de içim soğur.

Onlar gitsem rahatsız olmazlar ki.işin kötü yanı da o.sofra kurmazlar kursalar da ben zaten oturup yemem ,yatacak olsam bazanın altına aylar önce tıkılmış toz içinde,kokan nevresimlerde yatmak zorunda kalırım.(daha önce böle oldu)pek titiz değiller maalesef.

Getirmezler bişi masraf edip getirselerde getirdikleri şeyleri yemiyoruz ve evde tutmuyoruz bazı sebeplerden dolayı.eşim de biliyor.
Ben elimi cebime atmam ama eşim öle yapamıyor kimseye karşı.
Arayıp sorsa bende müsait değilim derim ama dediğim gibi konuşmuyoruz hiç telefonda fln.

Geliyoruz derkne kimimle gelecekler peki. Kaynananlarla mi gelecekler.
Yok kaynanamla hiç görüşmüyoruz bir süredir.
Görümcem,kocası,çocuğu ve diğer görümcemin çocuklarını alıp gelecek.
Dediğim gibi amaç bizi görmek değil bedava tatil bedava hizmet.

Yani evet hepimiz sorun yaşıyoruz esimizin ailesi vs ile de seninki baya fenaymış ya..Anlattiklarina bakilirsa esin nasil iyi insan kalmış aralarinda?

Yani evet hepimiz sorun yaşıyoruz esimizin ailesi vs ile de seninki baya fenaymış ya..Anlattiklarina bakilirsa esin nasil iyi insan kalmış aralarinda?
Bu konu espri konusu oldu bizim aramızda.
Eşimde ben bunların arasında nasıl akıl sağlığımı kaybetmemişim deyip güler.
Zaten ailesinden uzak yaşamak zorunda olmadığımız halde (işi dolayısıyla istediğimiz ilde yaşayabiliriz) inanın kaçıp gelmiş buraya.

Boyle de siz arada kaliyosunuz.diger arkadaslar guzel onerilerde bulunmuslar gelsinler o zaman ama siz agirlamayin sorarlarsada bana demediniz ama bu evin hanimi benim kardesiniz agirlasin sizj dersiniz
Onu dicem artık şart oldu bu ilk değil çünkü.

Yanlarında rahat edemeyecekleri kim varsa anne baba kardeş çağırın onlar sizdeyken gelsinler. Sizde çok rahat ettirmeyin iş yaparken vs yardım isteyin. Yüzsüzlük yapmışlar madem siz daha Yüzsüz olun..

Canım benim gittiğim evde sifon bile çekmiyorlardı
Ben kalmaya giderken yanımda nevresim takımı götürmüştüm ve bir şişe klorak almıştım vc girerken temizleyip oturuyordum.Birde bunlara öyle bir temizlik yaptırmıştım ki hepsinin canı çıkmıştı tam 4 gün ful temizlik yaptırdım evde.
Ama aşağılayarak falan değil ay burası toz olmuş benim alerjim var tıkanıyorum aaaa burda ne var böyle buzdolabının içinde bişey bozulmuş galiba diyerek buzdolabını boşalttırıp temizlettim çekyatın altına bişey girdi gördüm kaldırınca altında ki toz örümcek ortaya çıkınca kaldırmışken altını alalım vs. Diye diye temizlettim evi :)
Ben dışarda yedim eve gelince diyetteyim dedim yemedim falan.
Tabi sende bu arada ay kız görümce bizde evden taşınmayı düşünüyoruz site acayip acayip kurallar koydu yok misafir araçlar otoparka giremez yok havuza giremez falan filan.Girenlere ceza keseceklermiş hiç huzurumuz kalmadı gibi dert yanmalar vs yap.
Görümcen çok şanslı senin gibi bir yengesi var ve iyi ki benim gibi yengesi yok

Yanlarında rahat edemeyecekleri kim varsa anne baba kardeş çağırın onlar sizdeyken gelsinler. Sizde çok rahat ettirmeyin iş yaparken vs yardım isteyin. Yüzsüzlük yapmışlar madem siz daha Yüzsüz olun..
Bi kere annemler burdayken denk geldiler bizde kalamadılar çok bozuldular.
Aslında tekrar çağırabilirim iyi fikir

Hergün makarna pişir kaçarlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…