Görümcemin eşime attığı msj...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
size ne yapılıyorsa aynısını yaparsınız olur biter ama görüşmelerini engelleyemezsiniz ,dışarıda görüşse o da sıkıntı olur size ne yapsın silsinmi kardeşini
Bana ne yapılıyorsa aynısını yapsam nereye varacağım?lise öğrencisimiyiz?
konuyu tam okuyup yorum yapın lütfen böle anlamsız oluyor.kimseye kardeşini sil demedim.ben yokken hayatlarında zaten kopuktular.mesela yukarda yazıyor eski sevgilisinin adıyla bana hitap ediyordu bende mi yapayım hoş mu?normal mi?

Zor olanı siz seçiyorsunuz.
Muhattap olmak lazim. Sonuçta evinize gelecekler.
Geldiklerinde sıkıntı çıkarsa?
Ya da gelmeleri ile ilgili eşinizle aranızda sıkıntı çıkarsa. Çıkmış zaten.

Neden arayıp direkt konuşmuyorsunuz.
E tavırdan anlamıyorlar iste.

Bana garip geliyor.
Hem arayıp söylememek hem de gelmelerinden rahatsız olmak.

Rahatsizsam dile getiririm.
Tavır yapmam.
Tavır yapmak sadece beni yıpratır onlara bir sey olmaz çünkü

aç telefonunu çek fırçanı babanın malımı lan bura de ,de valla de ,kabul etmiyorum gidin parasını verin bir otelde kalın de,zaten görüşmüyorsun ,daha kötü olma durumuda yok,kartlarını aç kapını kapat,kocanla da boşa kavga etme ,ben gelene gelme derim sen canını sıkma de iki cilve yap olsun bitsin.

Millet artık kardeşine geliyoruz diye mesaj da atamayacak. Sizin onlarla aranız ne olursa olsun, bunlar kardeş. Bu büyük gerçeğin bilmem farkında mısınız... siz ömür boyu görmeseniz aklınıza gelmezler, ama eşinizin en yakınları, ve araları da bozuk değilmiş ki mesajla da olsa iletişimdeler. Biraz saygı duyun eşinize yahu. Ne bu çekememezlik. Eşinizin ailesine bu kadar hazınsızsanız evlenmeseydiniz. Siz ömür boyu "ooo kavgalilar nasılsa, ne duyarız ne görürüz bu anasını ve kardeşlerini mi" sanmıştınız...

E evet kardeslerde hizmeti hormeti gelinden bekliyolar.hemde biricik kardesimizin biricik esi diye dusjnmeyip bi takim cileler cektirdikten sonra ne diycek bu kadincagiz

Valla evli olsanız ve eşinizin ailesiyle problem yaşasanız böyle atıp tutamazdınız bol keseden.Ya evli değilsiniz yada çok iyi bir aileye gelin gittiniz diye varsaymak istiyorum.hmm bir görümcede olabilirsiniz herneyse...
Konuya gelince Eşime saygım sonsuz ama bana saygı duymayana aptal gibi saygı duyamam.
Ben bugün saygımdan kendi ailemden biri bile gelecek olsa eşime hbr veririrm hatta onlar benden önce eşimi ararlar büyük oldukları halde.kusura bakmayın bu dedikleriniz çok eskiden kalan kafalara normal gelir ancak.
Yinede Belirttiğiniz fikriniz için teşekkür ederim.

E evet kardeslerde hizmeti hormeti gelinden bekliyolar.hemde biricik kardesimizin biricik esi diye dusjnmeyip bi takim cileler cektirdikten sonra ne diycek bu kadincagiz
Yani eskidendi o gelinlere hizmetçi muamelesi şimdi de devam ettirmek isteniyor ama artık kadınlar bilinçli.
Bu fikirde olanlarda bekar olanlar yada görümce olanlar

Bence sizin kafa eskide kalmış olabilir.
Bir normal siz çünkü. : p

Öle bişi idda etmedim
Benim zararım kendime
Ama hadi söleyin lütfen bekarmısınız yoksa çokmu iyi eşinizin ailesi
O kısımlara cvp yazmamışsınızda
Ne kadar dar bir ufkunuz var sizin oyle. Herkes sizin gibi dusunecek, davranacak, oyle dusunmuyorsa ya bekardir, ya gorumcedir, ya bilmemnedir. Bir onceki mesajiniz zaten fiyaskoydu. Ben sizin gibi birine laf anlatmaya ugrasmam, kusura bakmayin yani. Daha benim ilk yazdigim mesajin fikrini bile almamissiniz. Hade kolay gele.

İlk mesajda çekemeyendim,saygısızdım şimdi dar görüşlüyüm.
Ayrıca msjlarım fiyasko ve kardeş gerçeğinin farkında değilim vs vs..
Valla evet yanlış söylemişim siz ne görümce ne eşsiniz sadece....
Her neyse size bana laf anlat diyen olmadı ki anlatacak kapasitede olmadığınız bariz açık.
Sırf konuya tartışma yaratmak için dahil olduğunuz ve ilgi toplamaya çalıştığınızda açık.
EsasenSizin konuyu hiç anlamadığınız en başta belliydi. size saygı duyup saçmalasanızda cvp yazarak fikrinize teşekkür etmemeliymişim.
Bana daha fazla laf anlatmaya uğraşmayın olur mu?ağız da o biçim hade kolay gele mahalle ya burası....
Umarım konumu birgün kendiniz yaşayarak anlarsınız!
Anlayabilirmisİniz bilmiyorum sizden ricam daha fazla konuma yazmamanız.
İyi geceler dilerim.

Yav he he. Bedduayı da çakmış sonuna. çok gördü buralar sizin gibileri de, sizin beddualar tutmuyo bee, boşuna heveslenmeyin yani. : p zaten böyle uyduruk şeyler duayla bedduayla yaşanmaz, seçimle olur.
Bir de saldırıp saldırıp ucuna "konuma yazmayın"lar da bıktırdı yani. Bana cevap yazıldıkça istediğim kadar yazarım. Sana da iyi geceler.

Son düzenleme:
Yav he he. Bedduayı da çakmış sonuna. çok gördü buralar sizin gibileri de, sizin beddualar tutmuyo bee, boşuna heveslenmeyin yani. : p
Ne anlayışsızsınız ya vallahi pes
Yazma dedikçe yazıyor koskoca yazıdan 1 tane kelime seçiyor işine gelen ona göre cvp yazıyor.burası benim gibileride sizin gibileri de görmüştür elbet.
Bayan klavye kahramanı bence yeter bu kdr ne dersin?

Başta geline kötü muamele yapılmış, huzursuz edilmiş gelmelerini istememesi çok normal. Kimse durduk yere küslük istemez. Düzgün insanlar olsa konu sahibi de gelmelerini isterdi. Ben de görümcemle görüşmüyorum. Dediğiniz gibi de oluyor, eşimle konuşsunlar görüşsünler bana ne, hatta memlekete gittiğimizde ben gönderiyorum zorla, gitmek istemiyor ablasına :) O da eşimi düşündüğümden. Ama bana uzak olsun evime de gelemez. İnsan kardeşimin huzuru olsun eşiyle arasını bozmıyım diye düşünmeli normalde. Kendi kardeşini düşünmeyeni ben hiç düşünemem. Geline türlü eziyeti edip bir de saygıda kusur etmesin şeklinde bir şey bekleniyor beyhude...

Yaşamayan bilemiyor sanırım.konuyu bi başından okumakla anlayamıyorlar.oysa ki yazdım aralarda yaşanan çirkin olayları.
Ama niyet sadece eleştirmek olunca cımbızla kelime seçilip ona cvp veriliyor.

Bıktıysanız iptal ettirin üyeliğinizi banane.
Bide mesajı düzeltmiş ya eklemeler fln daha hoş olmuş ama bazı şeyleri gizleyememiş.
Mesela Saldırganın siz olduğunz gerçeğini.
Uyduruk dediğiniz şeyler kk da birçok kadının sorunu.bu kdr basit görüyorsanız mevzuları dahil olmazsınız olur biter.ne bu hırs yani anlamadım ki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…