En once yaoman gerekn seyi erteleme arkadasim dert edip durma git biranonce bebegide takma kafana elimizde olan biaey degil vakti saati var sen ihmal etme hemen biranonce bu hafta git artik gun gun dahada birikiyo boyle seyler ve kendin icin biseyler yap hobi edin spor ahsap boyama vsYanlış anlamak mümkün mü bu kdr tatlı kurulmuş bir cümleden tabi ki anlamadım.
Bebeği çok takıyorum ve prolaktinim yükseliyor sürekli bide üstüne bunlar tuz biber oluyor.
Eşim de teklif etti (geçmişimde çok üzüldüğüm olaylar var oda benim bunları hatırlamama çok üzülüyor)ama aile dizimi diye birşey varmış onu.çok rahatlatıyormuş fırsat olmadı gidemedik.
Evet 1 yıl yoga yaptım şehir efsanesi sanıyordum ama mükemmel etkileri varmış gerçekten hem ruhen hem bedenenEn once yaoman gerekn seyi erteleme arkadasim dert edip durma git biranonce bebegide takma kafana elimizde olan biaey degil vakti saati var sen ihmal etme hemen biranonce bu hafta git artik gun gun dahada birikiyo boyle seyler ve kendin icin biseyler yap hobi edin spor ahsap boyama vs
Kensin icin birsey yapman seni cok rahatlatir. Stres stres stres dusunerek stres etme kendini artik akisina birak ve yasa hayat bos seyleri dert edinecek kadar uzun ve bos degil bebegi hic takma Allah buyuk sen stres oldukca olcagi varsada stresten olmuyo. Klomenle coklu gebelik oluyogenelde birde ikizlerin oluyormus ozaman kimseyi takicak vaktin olmaz hadi topla kendini iyi dusun iyi olsun kiskanclara taviz verme amac zaten seni sinir etmek istediklerini verme. Boswerdigin kadar mutlusun su hayatta boswerEvet 1 yıl yoga yaptım şehir efsanesi sanıyordum ama mükemmel etkileri varmış gerçekten hem ruhen hem bedenen
Sanırım tekrar başlasam iyi olacak.
Klomen tedavisi bitti cnm yanıt alamadık.kışa kdr kendi haline bırakacağım.yine de olmazsa tekrar tedaviye başlayacağız.Kensin icin birsey yapman seni cok rahatlatir. Stres stres stres dusunerek stres etme kendini artik akisina birak ve yasa hayat bos seyleri dert edinecek kadar uzun ve bos degil bebegi hic takma Allah buyuk sen stres oldukca olcagi varsada stresten olmuyo. Klomenle coklu gebelik oluyogenelde birde ikizlerin oluyormus ozaman kimseyi takicak vaktin olmaz hadi topla kendini iyi dusun iyi olsun kiskanclara taviz verme amac zaten seni sinir etmek istediklerini verme. Boswerdigin kadar mutlusun su hayatta boswer
canım eşinin onlara bu rahatlığı vermemesi gerekmerhaba kızlar
Sabahtan beri sinirlerim çok bozuk.sebebine gelince kayınvalidem ve büyük görümcemle eşim dolayısıyla ben görüşmüyoruz.(sürekli para istemeleri ve paralar büyük miktarda oluyorve kötü yaptıkları şeylerden dolayı)
Eskiden hepsini çok severdim ama yaptıkları ve huyları kendilerinden uzaklaşmama sebep oldu.zaten eşim beni baştan uyarmıştı sakın samimi olma diye ama anlam verememiştim.tabi zamanla ne demek istediğini çok iyi anladım.
Küçük görümceme gelince eşim onla telefonda(ayrı şehirlerde oturuyoruz)arada görüşür.ben hiç aramam muhattap olmak istemiyorum 1 kere sağlam kazığını yedim çünkü.sabah eşimin telefonunda mesajını gördüm.(tmm telefondaki msjlara bakmak hoş değil diyenler çıkacak biliyorum ama arada bakıyorum işte her zaman değil)
Mesaj şöyle yakında geliyoruz bizi bekleyin.daha öncesi var muhabbetin ama okumadım sadece son cümleyi gördüm yetti.yahu ben seninle görüşmüyorum ne işin var bizde?sana gelmiyorum,uzak yoldan geldiğim halde ne abin ne ben bir kere sofra kurmadın yolda yiyip geldik.ayrıca bu evin hanımı benim bana sorabilirsin.(geçen sene geldiğinde gelmeden birgece önce msj attı sana geliyoruz arayamadım seni diye bende olsun buyrun dedim ama bozuldum yani)hep böyle yapıyor daha öncede demiş ki eşime eşine söyle tatlı yapsın eşimde kendin söyle demiş bakarmısınız görgüsüzlüğe?
Ayrıca kendileri eve geldiklerinde daha önce kötü şeyler yaptılar buraya yazamayacağım konu kapanır çünkü sizler anlarsınız zaten ondan da çok korkuyorum.eşim kendi gözüyle hepsini gördü.
Çok uzattım sonuç olarak sabah tartıştık istemiyorum gelmesini dedim eşimde ben davet etmedim ama gelene gelme diyemem dedi.
Kızlar nolur bana bi akıl verin hiç sorunumuz yok eşimle ne zaman bunlarla görüşsek kötü şeyler oluyor.susayım gelsinler mi (bi başladılar mı evi yazlık gibi kullanacaklar tatil yapmaya geliyorlar yani havuz fln var çünkü ki ben bile girmiyorum)yoksa daha iyi bir fikriniz var mı?
Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim.
Eşinizle hiçbir sorununuz yok ve dışardaki insanlar aranızı bozuyor, hayatta en sinir olduğum şeymerhaba kızlar
Sabahtan beri sinirlerim çok bozuk.sebebine gelince kayınvalidem ve büyük görümcemle eşim dolayısıyla ben görüşmüyoruz.(sürekli para istemeleri ve paralar büyük miktarda oluyorve kötü yaptıkları şeylerden dolayı)
Eskiden hepsini çok severdim ama yaptıkları ve huyları kendilerinden uzaklaşmama sebep oldu.zaten eşim beni baştan uyarmıştı sakın samimi olma diye ama anlam verememiştim.tabi zamanla ne demek istediğini çok iyi anladım.
Küçük görümceme gelince eşim onla telefonda(ayrı şehirlerde oturuyoruz)arada görüşür.ben hiç aramam muhattap olmak istemiyorum 1 kere sağlam kazığını yedim çünkü.sabah eşimin telefonunda mesajını gördüm.(tmm telefondaki msjlara bakmak hoş değil diyenler çıkacak biliyorum ama arada bakıyorum işte her zaman değil)
Mesaj şöyle yakında geliyoruz bizi bekleyin.daha öncesi var muhabbetin ama okumadım sadece son cümleyi gördüm yetti.yahu ben seninle görüşmüyorum ne işin var bizde?sana gelmiyorum,uzak yoldan geldiğim halde ne abin ne ben bir kere sofra kurmadın yolda yiyip geldik.ayrıca bu evin hanımı benim bana sorabilirsin.(geçen sene geldiğinde gelmeden birgece önce msj attı sana geliyoruz arayamadım seni diye bende olsun buyrun dedim ama bozuldum yani)hep böyle yapıyor daha öncede demiş ki eşime eşine söyle tatlı yapsın eşimde kendin söyle demiş bakarmısınız görgüsüzlüğe?
Ayrıca kendileri eve geldiklerinde daha önce kötü şeyler yaptılar buraya yazamayacağım konu kapanır çünkü sizler anlarsınız zaten ondan da çok korkuyorum.eşim kendi gözüyle hepsini gördü.
Çok uzattım sonuç olarak sabah tartıştık istemiyorum gelmesini dedim eşimde ben davet etmedim ama gelene gelme diyemem dedi.
Kızlar nolur bana bi akıl verin hiç sorunumuz yok eşimle ne zaman bunlarla görüşsek kötü şeyler oluyor.susayım gelsinler mi (bi başladılar mı evi yazlık gibi kullanacaklar tatil yapmaya geliyorlar yani havuz fln var çünkü ki ben bile girmiyorum)yoksa daha iyi bir fikriniz var mı?
Anlamayacak bişi yok.eşim benimle aynı fikirde demek ki kötüler.Daha ortada fol yok yumurta yok yakında geleceğiz demiş sadece eşiniz ne tepki verecek bilmiyorsunuz ama eşiniz küçük kardeşiyle görüşüyormuş sonuçta eve gelmesini de isteyebilir. Ayrıca anlamıyorum büyük görümce kaynana kötü, küçüğünden kazık yediniz herkes mi kötü bu ailede yani. Ne var ağırlayabilirsiniz birkaç gün sonuçta eşin küs değil ki onlarla.
nasıl yani?Ayakkabılarına tuz dökün
Neden evimi bırakıp gidiyormuşum?Gelsinler oğlunun evi kardeşinin evi evet sende git annenin evine onlar gidene kadar nasıl olsa konusnuyosunuz hizmet etmek zorunda değilsin kocan ilgilensin senin ailen geliyo mu size peki
O şok içinde okuduğunuz şeyleri bizde yaşadık onlara gittiğimizde onları okumamışsınız sanırım.eşinizin kardeşi nihayetinde ,elbetteki abisini görecek iyi yada kötü ,geliyorsada temelli gelmiyor ya ,bazı yorumları da şok içinde okudum yani taşının diyen de olmuş,aç kalsınlar bişey hazırlamayın diyen de olmuş ,ayıptır ya,bende görümcem için ölmüyorum açıkcası oğlumu görmek istediği zaman aynı saatte işten eve geliyoruz benim yemek hazırlamamı bekliyor kalkıp bir şeyin ucundan tutmaz ende onun evine gittiğimde yerimden kalkmıyorum, ama her zaman gelmediği için sıkıntı yapmıyorum o utansın ben eşim üzülmesin diye ses çıkarmıyorum.
merhaba kızlar
O şok içinde okuduğunuz şeyleri bizde yaşadık onlara gittiğimizde onları okumamışsınız sanırım.
Ben onların evine gittiğimde uzun yoldan geldiğim halde sofra bile kurulmaz.çok görmek istediği abisine bu yapılır mı?daha ne demem lazım anlamıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?