GÖRÜMCEMİN HAMİLELİĞİME İLK TEPKİSİ

amiiin Allahım razı olsun

Aminn herkese nasip etsin Allahım şimdi haberi geldi çok şükür o da hamileymiş belki hormonların etkisiyle ne yaptığını bilemedi diye düşünüyorum artık. çok şükür Rabbim ona da nasip etti.

ya çok teşekkür ederim benim gibi düşünüyorsunuz gerçekten. yani ben de sadece bir sağlık duası istedim başka bişey değil yani. konfeti patlatsın demedim ya.

Ya Allahin isine bak ayni seyleri yasayip ayni anda hamile kaldiniz neguzel :) artik bebek buyutme konulari konusur bu tatsizligi unutursunuz :)

Çok şükür. Allah hayırlısını versin.

Yaa cok mutlu oldum yaaa Rabbim butün bekleyis icindekilere nasip etsin insallah banada

Ya Allahin isine bak ayni seyleri yasayip ayni anda hamile kaldiniz neguzel :) artik bebek buyutme konulari konusur bu tatsizligi unutursunuz :)
benim için konu bitti zaten şükür bebek haberi geldi ya iki gündür dua ediyorum ona olsun diye

Yaa cok mutlu oldum yaaa Rabbim butün bekleyis icindekilere nasip etsin insallah banada
amiiin amiin Rabbim size de tüm olmayan arkadaşlara da nasip etsin inşallah. hamileliğimde olmayan herkese hep dua edicem. ben çok üzüldüm Rabbim size de bu mutlu sonu yaşatsın sağlıklı sıhhatli bir bebek versin inşallah

belki onunla paylaşmadınız diye üzülmüş trip atmıştır. oda anne olur allahın izniyle sizede ne güzel rabbim nasip etti bence görümcenin gönlünü al ve kalbini karartma merak etme seni kıskanmıyordur size alınmıştır berabaer yol arkadaşı olduğunuz için ona söylemediğiniz için.

Sizi de anlıyorum ama kendimden örnek vereyim sekiz yıldır evliyim 38 yaşındayım iki aşılama,dört tüp bebek ve son olarak olumsuz olduğunu bugün öğrendiğim bir aşılama daha(ki hastanede hamileleri görünce gözlerim doluyor halbuki tanımıyorum hiçbirisini) ve ben hariç tanıdığım benden yıllar sonra evlenen herkesin oldu rabbim sağlık sıhhat versin herkesin evladına ama kıskanma değilde içten içe hep burkuluyor insan lütfen onu da düşün ha trip yapmayıp çok sevindiğini söylemiş olsa bile rol yapacaktı inan bana çeken bilir o durumu hiç ama hiç kolay değil

Olaya fesatlık gözüyle bakmayın.. Kendi acısını yaşıyordur 3 yıl diyorsunuz kolay bi süreç Değil ben 1 yıl beklemiştim ağlamaktan helak oluyordum ümitsizliğe bürünmüştüm.. bir de haberi sizden değil kaynananızdan duyunca ona da içerlenmiş olabilir.. hani samimiydik iletişimimiz çok iyiydi diyorsunuz ya keşke siz ona söyleseydiniz.. o sizden duymadığı için yanlış anlamış olabilir alınmış olabilir, gösterdiği yakınlığı sizin ona göstermediğinizi düşünmüş olbilir ki bence öyle geldi bana çünkü tüm süreci pylşmışsınız .. zaten bu tarz insanlar alınmaya,kırılmaya çok müsait kendimden biliyorum.. bi arkadasım hamile diye oturup ağlamıştım fesatlık için değil o mutluluğu yaşayamamın verdiği üzüntü ağır geldiği için..
benimse çalıştığım birim amirim hamilelik sebebiyle bölüm değiştirmek istediğimi söyleyince hele biraz zaman geçsin düşecek mi kalacak mı belli olsun bakarız demişti.. bunu söyleyen kişi bir doktor ve hiç çocuğu olmamış bi kadın.. yaşadığım üzüntüyü ve siniri anlatamam.. görümceniz zaten tebrik etmiş çok üstüne düşmeyin zamana yayın.. Sağlıkla doğurun..

Asla doğru bir şey yaptı demiyorum ama o da çok istiyor ya ondan öyle davranmıştır. Bunca zaman kardeş olmuşsunuz birbirinize. Bundan sonra da bu kadar hassas bir konuda aranızı açmayın lütfen. İçinizi ferah tutun. Rabbim sağlıkla kucağınıza versin. İsteyen dileyen herkesin kucağına hayırlısıyla versin..

Kadının demek istediğini anlayamamışsınız siz.
Empati yapmaya çalışıyorum hatta gitmeden laflarımı tarttım demiş.
Buradaki sorum görümcenin pis tavrı.
"Sağlıklı olsun" demek yerine "ultrasonda görülsün,nasıl bu kadar eminsiniz?" diyerek içindeki fesatlığı kusması. Siz aynı durumda olsaydınız görümceniz size sağlıklı olsun demek yerine fesat fesat konuşsaydı hala iyi niyetli mi olurdunuz?

belki de aranız bu kdr iyi olduğu halde sizden değilde kayınvalidenizden duyduğu için üzülmüş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…