- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Bu uğraşıp uğraşıp her ay hüsrana uğramak gibi değil inan ki. Daha regl günün gelmeden psikolojik olarak belirtiler yaşayıp, acaba hamile miyim diye umutlanmak, regl bir gün geçse koşa koşa gidip gebelik testleri almak ama negatif sonucu görüp üzülmek falan. Çoğu çocuk isteyen kişi regl tarihini bile beklemeden testler alıyor kesin bu ay hamileyim diye. Hamile kalmak bir anda hayatının merkezine löp diye oturuyor. İnşaallah sizde gönlünüze, aklınıza denk birini bulup, evlat sahibi olursunuz.Ne olursa olsun kötü niyetli biri
Bende çocuk istiyorum evli değilim ne yapayım bütün arkadaslarım doğurdu .onları mı kıskanayım şimdi ?
Boşver sen kendi sağlığına bak hamileliğinin tadını çıkar
İnşş omunda olur yakında
Tabi ki zorBu uğraşıp uğraşıp her ay hüsrana uğramak gibi değil inan ki. Daha regl günün gelmeden psikolojik olarak belirtiler yaşayıp, acaba hamile miyim diye umutlanmak, regl bir gün geçse koşa koşa gidip gebelik testleri almak ama negatif sonucu görüp üzülmek falan. Çoğu çocuk isteyen kişi regl tarihini bile beklemeden testler alıyor kesin bu ay hamileyim diye. Hamile kalmak bir anda hayatının merkezine löp diye oturuyor. İnşaallah sizde gönlünüze, aklınıza denk birini bulup, evlat sahibi olursunuz.
Aslında tepki göstermemiş. Ben ikinciye bir türlü hamile kalamadım. Kalınca da annem, ablam, yengem hepsi, dur bakalım hemen heveslenme kendini umutlandırma gibi bir sürü şey söylediler. Çünkü üç defa kimyasal gebelik geçirdim ve çok üzülüyordum, onlar üzülmemi istemiyordu. Görümce de bu niyetle söylemiş olabilir. Eşim bile kalp atışlarını duyana dek inanmadı. Abim ilk öğrenenlerdendi (annemdeydim o sıra) çok mutlu olduğunu bildiğim halde, "Abim yanlış anlama ama kendini çok kaptırma," olur mu dedi. Şimdi yazı da çok sert görünüyor söylenenler ama karşı tarafın mimiklerini, gerçek düşüncesini bilemiyoruz ki.Tabi ki zor
Ama bu tepkisi çok fazla
Böyle olmaz
Onu en iyi ben anlarım diyorsun ama hiç anlamıyorsun.
Kendi içinde kimbilir neler yaşıyo şuanda.
Böyle davranması sana fesatlık beslemesinden değil kendi durumunun üzüntüsünden.
Biraz empati lütfen tebrik etmiş işte napsın havai fişekmi patlatsın
İyide onlar öyle dedi diye ümitlenmicek miydinAslında tepki göstermemiş. Ben ikinciye bir türlü hamile kalamadım. Kalınca da annem, ablam, yengem hepsi, dur bakalım hemen heveslenme kendini umutlandırma gibi bir sürü şey söylediler. Çünkü üç defa kimyasal gebelik geçirdim ve çok üzülüyordum, onlar üzülmemi istemiyordu. Görümce de bu niyetle söylemiş olabilir. Eşim bile kalp atışlarını duyana dek inanmadı. Abim ilk öğrenenlerdendi (annemdeydim o sıra) çok mutlu olduğunu bildiğim halde, "Abim yanlış anlama ama kendini çok kaptırma," olur mu dedi. Şimdi yazı da çok sert görünüyor söylenenler ama karşı tarafın mimiklerini, gerçek düşüncesini bilemiyoruz ki.
Kesinlikle size katılıyorum.bence alınmaya yer aramissiniz sevgili konu sahibi.sizin kadar sevinebilmesi doğanın kanununa aykırı tabii ki bebeğinize kötü birşey olsun istemez ama şu an daha çok kendi bebek hasretine odaklanmistirOnu en iyi ben anlarım diyorsun ama hiç anlamıyorsun.
Kendi içinde kimbilir neler yaşıyo şuanda.
Böyle davranması sana fesatlık beslemesinden değil kendi durumunun üzüntüsünden.
Biraz empati lütfen tebrik etmiş işte napsın havai fişekmi patlatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?