- 12 Aralık 2012
- 1.903
- 2.230
- 333
- Konu Sahibi willedwoman
Çok sinir bozucu bi durum ya.Siz haklısınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@suzi0713 sanırım sessiz kaldın komşu kızı hakkındabu arada suzi komşu kızı hakkında gelişme var mı
içim cız ediyor onu hatırladıkça
aradın mı sosyal hizmetleri
yok canım sessiz kalmadım buraya konu açtığım günün akşamında eşimle tekrar konuştum birdaha sosyal hizmetleri arayalım dedim. oda ilgilenmiyorlar dedi. arkadaşının tanıdığı sosyal hizmetlerde çalışıyormuş ona sordurmuş oda çocuğa şiddet uygularken videoya falan alırlarsa hemen gelirler demiş. bilmiyorumki ne yapayım nasıl çekeyim videoya. çektiğim zaman çocuğu ellerinden alırlarsa diyorum ozaman dahamı kötü olur. valla bende şaşırdım ne yapacağımı@suzi0713 sanırım sessiz kaldın komşu kızı hakkında![]()
haklısınyok canım sessiz kalmadım buraya konu açtığım günün akşamında eşimle tekrar konuştum birdaha sosyal hizmetleri arayalım dedim. oda ilgilenmiyorlar dedi. arkadaşının tanıdığı sosyal hizmetlerde çalışıyormuş ona sordurmuş oda çocuğa şiddet uygularken videoya falan alırlarsa hemen gelirler demiş. bilmiyorumki ne yapayım nasıl çekeyim videoya. çektiğim zaman çocuğu ellerinden alırlarsa diyorum ozaman dahamı kötü olur. valla bende şaşırdım ne yapacağımı
üvey değil öz çocukları kadının hamlileliğini biliyorum. sarıldığı öptüğüde oluyor ama nadir genelde şiddet uyguluyor bunun adınıda eğitim koyuyor.haklısın
günümüzde sosyal hizmetlere de çok güvenilmiyor ki neler duyuroruz
o çocuğu hatırladıkça içim cızlıyor
üvey falan değil dimi o çocuk
annesi hiç sarılıp öpmez mi birde
acaba bigün şiddetle cırlasan mı komşuna aklı başına gelir mi
şeytan diyor al evire çevire döv
cahil.. çok ezmişlerdir onu suziüvey değil öz çocukları kadının hamlileliğini biliyorum. sarıldığı öptüğüde oluyor ama nadir genelde şiddet uyguluyor bunun adınıda eğitim koyuyor.
canım çalıştığım için ancak hafta sonları gidebiliyorum hafta içi pek uğrayamıyorum.cahil.. çok ezmişlerdir onu suzi
oda ben her konuda eziğim bakın nasıl çocuk eğitiyorum demeye getiriyor
elinden geldiği kadar yaptırma yanında lütfen
O konu benimde arada aklıma gelir çok uzulmustumcanım çalıştığım için ancak hafta sonları gidebiliyorum hafta içi pek uğrayamıyorum.![]()
Allah hayırlarıyla islah etsincanım çalıştığım için ancak hafta sonları gidebiliyorum hafta içi pek uğrayamıyorum.![]()
üzülüyor insan ama dediğiniz gibi yapacak bişey yok. ama yeminliyim birdaha onlarla hiçbiryerde bulunmam.Esinizin ailedeki konumuna bagli. Mesela Benim esim tum sulalenin hesap odeyicisidir. Esim de aslinda memnun degil bu durumdan ama kimseler yanasmadigi icin kendini mecbur hissediyor. Mesela iki senede Bir abd den tr ye gidiyoruz, tum sulale toplanir, piknik yapilir, yok iste sulalecek dugun olur, bayram olur, yolculuk olur vs hepsinde de kimse sizinkiler gibi sesini cikarmaz, esim uzatir surekli kredi kartini. Kimse de tesekkur etmez ya da garipsemez, cunku Benim esim hesap odeyici, bu konuma yerlesmis. Ben ilk once cok kiziyorum AMA Eve donunce unutuyorum, amannn diyorum sadakamiz olsun, ne yapayim, cikip gitmis para icin cirkefleseyim mi? Birkac defa Ben de esimin sulale bayanlariyla disarda bulundum, mesela tum bayanlar Bir digerine oturmaya gidiyorduk. Bunlar Alisik tabi Eli bos gitmeye, surdan simit pogaca falan alalim dedik, aldik tam hesap odenecek millet taaa nerelere kaciyor Bir gorsen kasaya yaklasmamak icin. Reziller ya gittim hemen odedim. Yani onlarin rezilligi ne yapayim hesabi kitliyorlar.
Sizinki de ayni, kimse hesap odemiyor, esiniz de hesap odeyici konuma dusmus, odemis. Gidip kavga da edilemez ki. Yani Ben olsam para icin hayatta kendimi kucuk dusurmem, paragoz konumuna dusurmem, sadakam olsun de gec, comert olmanin sevabini ahirette alirsin.
banada benzer bir kitleme olayı yapıldı.
640,40Euro. icime resmen öküz oturmuştu.
sessiz ve sinsice bekledim. 4 yıl sonra bu hesabi bana kitleyen kuzenimin düğünü oldu...ve takı takmadım. terbiyesiz sordu niye takmadın diye...bende dedim...senin takını 4 sene önce takdim.
o kız evlenirse birgün sizde takı yapmazsınız.
İntikam soğuk yenen bir yemektir demişler.Sizinki bayağı buz tutmuş.banada benzer bir kitleme olayı yapıldı.
640,40Euro. icime resmen öküz oturmuştu.
sessiz ve sinsice bekledim. 4 yıl sonra bu hesabi bana kitleyen kuzenimin düğünü oldu...ve takı takmadım. terbiyesiz sordu niye takmadın diye...bende dedim...senin takını 4 sene önce takdim.
o kız evlenirse birgün sizde takı yapmazsınız.
Sabrınıza hayran kaldım, pusuya yatıp beklemişsiniz dört yılAma o yıllarca beklenen lafı söyleyince tüm hücreleri halay çekiyor insanın değil mi
![]()