görümcemin içindeki bomba patladı :((

Sasirtici gercekten hala giciklik olsun diye yazmaya devam ediyor kinlemis resmen vallahi piskiyatrislik bu is, siz sabirli olun birakin ailesi ugrssin yoksa kiz tehlikeli olmaya devam eder vallahi
olayın üzerinden yarım saat geçince yazmış. biz henüz eve gelmemiştik. şimdi kimseden çıt çıkmıyor. ben nişanlıma yatıyorum diye mesaj yazdım. bu gece konuşmayalım, hiç keyfim yok dedim. o da sesini duysaydım demiş, yarın ararım dedim ve tlfonu da kapadım. gerçekten sinirliyim şu an.

nnişanlın zaten bunun utancını yaşamış olgun tavrın onu dahada mahcup edicektir ve bunu düzeltmek için uğraşacaktır . Kız belliki çirkef muhattap olmamaya aranda mesafe bırakmaya çalış bence bu cesareti gösteren mazallah aranızı bozmak içinde uğraşabilir. Yüz yüze geldiğinizdede mesafeli bir ilişki sağlıklı olacaktır. Kardeşinde konuşmasın bile bence zorundada değizatenl . Kızla tarışmaya girmeyerek oda olgun davranmış kimse yargılamayacaktır uzak durusunu.

Bencede söyleyin o mesaj dügündeki yaptigi rezaletden cok daha kötü

ben de üzülmüştüm ona. salondaki davranışını bile öfke biriktirmiş ve patlattı diye yorumladım. ama kardeşime olaydan sonra siz üveysiniz gibi mesaj yazması terbiyesiz dedirtiyor.

kardeşim o mesaja cevap bile yazmamış. şaşırmış ve çok kırılmış sen üveymişin abla biz kardeş değilmişiz diye ağladı hep. bana da sonradan gösterdi mesajı.

Haddiini asmis cidden ama doger konularindan da anladigim cok olgun birisin yasina gore ve mantiklisin bu konuda takdir ettim gercekten durusunu bozma..Nisanlinla konus trip yada sinir yapmadan ama ciddi bi sekilde tavrini koy.Kardesiyle seni kabul etme konusunda konusmuyormuymus ailesi kendisi bunu ogren ve eger konusmamissa gec kalinmasan konussunlar yani bu terbiyesizligin ozrunu dilemesi ve bida yapmamasi icin.Ergenligi de gecmis yuh yani koskoca kiz saygisiz.

Bu cevabın üstüne, ben olsam o kız eşşşşekler gibi gelip kardeşimden özür dilemeden asla ama asla evime sokmazdım
Yüzüne bile bakmazdım
Abisiyle daha az görüşmek zorunda kalırdı

Kimse kusura bakmasın 17 yaşındaki şeytana çocuk diyip kardeşimi ezdiremem

Bak ailesi ve Nişanlın özür dilemişler çok mahçup olmuşlar demekki görümcenin nasıl kıskanç biri olduğunu biliyorlar.siz en iyisi onu çok dikkate almayın

Sikma canini nisanlin uzulmesin guzelce halledin aranizda, sonucta kardesi uzulmustur boyle bir duruma düstügu icin yinede kotulemeden anlatirsin belli sen iyi birisin ama iste aile ya birazdaha dikkatli ol diye soyluyorum ilerde bunlar sorun olabilir allah mutlulugunuzu daim etsin

bu gerçekten çok zalimce. ben neler neler düşündüm şimdi. yarın öbür gün bebeğimiz olsa, annem için sen onun hiç bir şeyi değilsin sen üveysin de der bu kız. işte o zaman o kızı parçalarım ben. bunların önüne geçebilmek için mesajı abisine ve annesine göstereceğim, beni yüz göz etmeden gereğini yapın diyeceğim.

hassas olduğum noktayı söylediğimde ahhh kardeşim derse yol alsın gitsin. gerçekten böyle düşünüyorum. ben kimsenin canını bile bile yakmadım bugüne kadar.

Siz insanlara ahlak dersi vereceğinize gidin iki kitap okuyun da şu rezalet yazım tarzınızı düzeltin. Hem ufkunuzda açılır belki. Size ne insanların hayata bakış açısından? Herkesin içi dışı sizin gibi kötülüğe mi çalışmak zorunda?

Uvey mevzusunu acmasi falan cok kotu olmus
Bence kardesinizi o kizla gorusturmeyin
Ayrica attigi mesajlarida nisanliniza gosterin tabi biraz siniriniz yatissin oyle
Sinirle bisey soyleseniz olay farkli yerlere gider
Koca kiz boyle sacma hareketlere girmesi hata
Sinarik bir gorumceniz var insallah nisanliniz bu duruma el atar.

olay nereye gider bilmiyorum. ama sinirliyken elbette bir şey demem. değil kız kardeşim kendim de gerçekten pişman olduğunu görmeden selamlaşmadan öte gitmem artık. şu saatten sonra özür dilemesi de yetmez.

Senden mantıklı bir cevap bekleyemezdim zaten. Üst kattaki komşusu eve kadın getirdi evi taşımaya kalkan insansın sen. Geniş insan ne demek ya. Herkes yerini bilmeli mi bilmiyorum ama haddini bilmesi şart.

17 yaşa küçük diyemem ama ergenlik döneminde olduğu için karakteriyle cebelleştiği yaşlar, o yüzden siz konunun üstünde durmayın, bu konuda görev ailesine düşünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…