Gorumcemin istekleri

Sismaniye

Guru
Pro Üye
4 Aralık 2015
9.882
23.463
348
selam kizlar
Biz yurtdisinda yasiyoruz, gorumcem turkiyede. Turkiyeye her tatile gittigimizde korse ister bizden farkli farkli beli agriyormus(?) neyse 3 yil once bi korse almistik ertesi sene baska istedi onu aldik. Gecen sene yine istedi yine baska aldik. 3 yil once aldigimiz korsenin bel agrisiyla falan alakasi yok bildigin gobegi duz gostermek icin digerleri medikal seylerdi. Neyse bu 3 yil once aldigimizdan 2 tane daha istiyormus, eskimis.
Diger istedigi medikal olanlari kullandigini bile dusunmuyorum. Esim de foto atmis Watsaptan internetten korseleri siparis icin.
Tanesi 130 lira korselerin. Yani simdiye kadar bir sey demedim ama bunalim geldi resmen her sene her sene.
Maddi durumlari da iyi. Turkiyede de artik buna benzer bir cok urun internette mevcut ama esim asla geri cevirmez.
Diyorum kendi kazaniyor kardesine hediye alabilir tabii ama surekli korse korse siparis ustune olunca resmen sinirleniyorum.
Esime sinirimi yansitmamaya calisiyorum cunku hemen ters anliyor.
Napicam nasil korseye doyurucam bu gorumceyi?

ekleme yapayim yanlis anlasiliyor. Tek istedigi korse degil. Surekli siparis uzeri hediyeler aldirir kendine cocuklarina kocasina, ama benim en cok gicik oldugum korse oldugundan(simdiye 7-8 korse aldik) onun uzerinde durdum

Son düzenleme:
Giderken hediye goturuyorsaniz götürmeyin onun yerine korse alın iste:) hem gözünde büyütme 100 lira 200 lira para değilki ha maddi durumun uygun değilse anlarımda bütçeye zarar vermiyorsa almanızda sorun yok bence alt tarafı korse

Senede 1 korse hediye olarak degil, gorev olarak aldiriyor
Hediyeyi ayri istiyor zaten kendine canta, kiyafet, elektronik falan her sene ayri ayri istiyor cocuklarin da ihtiyaclarini yazar gonderir

kadın dünyaları istemiyor ki.. demek ki gerçekten bulamıyor Türkiyede.. durumu iyi ise sizin getirdiğiniz üç kuruşluk korseye kalacak hali yok demek ki cidden ihtiyacı var..
konu başlığına bakınca sizi sömüren bir kadın düşündüm ama içeriği okuyunca sizi çok ayıpladım.

Senede 1 korse hediye olarak degil, gorev olarak aldiriyor
Hediyeyi ayri istiyor zaten kendine canta, kiyafet, elektronik falan her sene ayri ayri istiyor cocuklarin da ihtiyaclarini yazar gonderir
cidden çok uyanıkmış görümcen.
liste vermek te nedir yani.
hadi bulamadığı bir şeyi istesin olabilir.
ama resmen ihtiyaçlarını siz gördürür olmuş kadın.
ancak meseleyi eşinin çözmesi gerek.
hayır diyecek olan eşin.
sen dedin mi yanlış anlaşılır.
makul bir iki hediye olsa zaten sen de bişey demezssin.
ancak bu durumda sinirlenmekte bence haklısın.
eşine bir şekilde bu kadar isteğin abartı olduğunu anlatmalısın.
olmadı sen de görümcene bir liste hazırla.
tr de olup ta dönerken yanında götürebileceğin şeyler.
bu önerimi bir değerlendir lütfen:))

valla kimse kusura bakmasın. görümcen için tmm yurtdışında gelirken hediye getirebilrisiniz de her sene her sene korse istemesi de hiç hoş değil. üstelik durumları da iyiymiş, Türkiyede de var diyorsunuz istediği korselerden. ee daha ne ?? gitsin bi zahmet kendi alsın korsesini. olay para da değil, bunu her sene istemesi.. Türkiyede olmasa neyse diycem.. biz de görmcemden çok uzakta oturuyoruz. ama giderken durumumuza göre hiç hediye de götürmediğimiz oluyor. illa hediye almaya zorlamak da hoş değil. herkes kendi bütçesini bilir , ona göre davranır. Alınıp alınmadığını bilmiyorum, umrumda da değil.. benim hediyem için mi bekliycek bizi.. samimiyse duygularında alınmaz zaten böyle bişeye, anlayışla karşılar.

Korse degismez istek olunca gicigima gidiyor iste. Bir de bu sefer daha 5-6 ay once istedigi korseyi almistik simdi onu degil bunu alip 2 tane gonderin deyince uyuz oldum.
Bütün isteklerini konunda yazsaydın şuan sen haklı olurdun ama:) bitek korseden bahsettgn icin cimri durumuna düştün azcik :)

Senede bir kere bu kadar gözüne batmasin.senede 500 lira harcasa nolcak nedir yani.biz her ay esimin ailesine gorumceme de dahil para gönderiyoruz. Ben bunu bile sindirmisken senin senelik alinan hediyelerden sikayet etmen son derece sacma ve sinir bozucu geldi

Ben se
Ben senin yerinde olsam gulerek sakayla karisik sorardim kiz o kadar korse gonderdik bi zayiflamadin bak gor birdaha istemezkocana soylersede saka yapmistim hayatim de.

Bütün isteklerini konunda yazsaydın şuan sen haklı olurdun ama:) bitek korseden bahsettgn icin cimri durumuna düştün azcik :)
Iste diyorum ya digerlerine o kadar takmadim 7 yildir ilk kez bu sefer konu aciyorum. Bi seferlik bir sey degil yani.
Bir de fazla pahali degilmis diyenleri anlamadim. O parayla haftalik mutfak alisverisini goruyoruz biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…