Kız nerelerdeydin senAbartmayın alt tarafı bir korse. Parası da para değilmiş yani.
Sanırım maddi açıdan da sizi zorlamaz. Bunu göz önüne alarak yorum yapıyorum.
selam kizlar
Biz yurtdisinda yasiyoruz, gorumcem turkiyede. Turkiyeye her tatile gittigimizde korse ister bizden farkli farkli beli agriyormus(?) neyse 3 yil once bi korse almistik ertesi sene baska istedi onu aldik. Gecen sene yine istedi yine baska aldik. 3 yil once aldigimiz korsenin bel agrisiyla falan alakasi yok bildigin gobegi duz gostermek icin digerleri medikal seylerdi. Neyse bu 3 yil once aldigimizdan 2 tane daha istiyormus, eskimis.
Diger istedigi medikal olanlari kullandigini bile dusunmuyorum. Esim de foto atmis Watsaptan internetten korseleri siparis icin.
Tanesi 130 lira korselerin. Yani simdiye kadar bir sey demedim ama bunalim geldi resmen her sene her sene.
Maddi durumlari da iyi. Turkiyede de artik buna benzer bir cok urun internette mevcut ama esim asla geri cevirmez.
Diyorum kendi kazaniyor kardesine hediye alabilir tabii ama surekli korse korse siparis ustune olunca resmen sinirleniyorum.
Esime sinirimi yansitmamaya calisiyorum cunku hemen ters anliyor.
Napicam nasil korseye doyurucam bu gorumceyi?
Ve sen bunlara değil sadece korseyemi taktinSenede 1 korse hediye olarak degil, gorev olarak aldiriyor
Hediyeyi ayri istiyor zaten kendine canta, kiyafet, elektronik falan her sene ayri ayri istiyor cocuklarin da ihtiyaclarini yazar gonderir
Korse degismez istek olunca gicigima gidiyor iste. Bir de bu sefer daha 5-6 ay once istedigi korseyi almistik simdi onu degil bunu alip 2 tane gonderin deyince uyuz oldum.Ve sen bunlara değil sadece korseyemi taktin
cidden çok uyanıkmış görümcen.Senede 1 korse hediye olarak degil, gorev olarak aldiriyor
Hediyeyi ayri istiyor zaten kendine canta, kiyafet, elektronik falan her sene ayri ayri istiyor cocuklarin da ihtiyaclarini yazar gonderir
Bütün isteklerini konunda yazsaydın şuan sen haklı olurdun ama:) bitek korseden bahsettgn icin cimri durumuna düştün azcik :)Korse degismez istek olunca gicigima gidiyor iste. Bir de bu sefer daha 5-6 ay once istedigi korseyi almistik simdi onu degil bunu alip 2 tane gonderin deyince uyuz oldum.
Ben senin yerinde olsam gulerek sakayla karisik sorardim kiz o kadar korse gonderdik bi zayiflamadinselam kizlar
Biz yurtdisinda yasiyoruz, gorumcem turkiyede. Turkiyeye her tatile gittigimizde korse ister bizden farkli farkli beli agriyormus(?) neyse 3 yil once bi korse almistik ertesi sene baska istedi onu aldik. Gecen sene yine istedi yine baska aldik. 3 yil once aldigimiz korsenin bel agrisiyla falan alakasi yok bildigin gobegi duz gostermek icin digerleri medikal seylerdi. Neyse bu 3 yil once aldigimizdan 2 tane daha istiyormus, eskimis.
Diger istedigi medikal olanlari kullandigini bile dusunmuyorum. Esim de foto atmis Watsaptan internetten korseleri siparis icin.
Tanesi 130 lira korselerin. Yani simdiye kadar bir sey demedim ama bunalim geldi resmen her sene her sene.
Maddi durumlari da iyi. Turkiyede de artik buna benzer bir cok urun internette mevcut ama esim asla geri cevirmez.
Diyorum kendi kazaniyor kardesine hediye alabilir tabii ama surekli korse korse siparis ustune olunca resmen sinirleniyorum.
Esime sinirimi yansitmamaya calisiyorum cunku hemen ters anliyor.
Napicam nasil korseye doyurucam bu gorumceyi?
ekleme yapayim yanlis anlasiliyor. Tek istedigi korse degil. Surekli siparis uzeri hediyeler aldirir kendine cocuklarina kocasina, ama benim en cok gicik oldugum korse oldugundan(simdiye 7-8 korse aldik) onun uzerinde durdum
Iste diyorum ya digerlerine o kadar takmadim 7 yildir ilk kez bu sefer konu aciyorum. Bi seferlik bir sey degil yani.Bütün isteklerini konunda yazsaydın şuan sen haklı olurdun ama:) bitek korseden bahsettgn icin cimri durumuna düştün azcik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?