korseyi alsın eşiniz. bilerek evde unutun. hay allah dersiniz sonra dönünce de korseyi değiştirirsiniz kendinize bir şey alırsınız.selam kizlar
Biz yurtdisinda yasiyoruz, gorumcem turkiyede. Turkiyeye her tatile gittigimizde korse ister bizden farkli farkli beli agriyormus(?) neyse 3 yil once bi korse almistik ertesi sene baska istedi onu aldik. Gecen sene yine istedi yine baska aldik. 3 yil once aldigimiz korsenin bel agrisiyla falan alakasi yok bildigin gobegi duz gostermek icin digerleri medikal seylerdi. Neyse bu 3 yil once aldigimizdan 2 tane daha istiyormus, eskimis.
Diger istedigi medikal olanlari kullandigini bile dusunmuyorum. Esim de foto atmis Watsaptan internetten korseleri siparis icin.
Tanesi 130 lira korselerin. Yani simdiye kadar bir sey demedim ama bunalim geldi resmen her sene her sene.
Maddi durumlari da iyi. Turkiyede de artik buna benzer bir cok urun internette mevcut ama esim asla geri cevirmez.
Diyorum kendi kazaniyor kardesine hediye alabilir tabii ama surekli korse korse siparis ustune olunca resmen sinirleniyorum.
Esime sinirimi yansitmamaya calisiyorum cunku hemen ters anliyor.
Napicam nasil korseye doyurucam bu gorumceyi?
ekleme yapayim yanlis anlasiliyor. Tek istedigi korse degil. Surekli siparis uzeri hediyeler aldirir kendine cocuklarina kocasina, ama benim en cok gicik oldugum korse oldugundan(simdiye 7-8 korse aldik) onun uzerinde durdum
Giderken aliyorduk sorun degildi de. Simdi 2 tane alip gonderin demesi aynen korse sponsoru gibi hissettimAy yok artık yapmayın, nasıl bir korseymiş bu Türkiye de bulunmuyor. Bir kez alınmış, 2 kez alınmış, korse sponsoru musunuz siz canım.
Ben olsam bakarız söz vermiyorun derdim istediğinde, bana uymuyorsa da almazdım yani.
Giderken aliyorduk sorun degildi de. Simdi 2 tane alip gonderin demesi aynen korse sponsoru gibi hissettim
Simdi esim dogumgunumde falan istedigimi veya sectigi pahali bir seyi alir.Eşim görümceme canı ne isterse alabilir. Fakat bu masraflar benim kemer sıkmama ve ihtiyaçlarımı erteleme sebep oluyorsa orada dur derim. Eşim aynı şeyi ben istediğimde pahalı bulup, görümce istediğinde koşa koşa alıyorsa o kocayı yolarım. Benim sınırlarım bunlardır. Sizi zorlamıyorsa boşverin gönlü olsun.
Korseyi giderken almistik zaten simdi baska korse alip 2 tane kargolamamizi istiyorkorseyi alsın eşiniz. bilerek evde unutun. hay allah dersiniz sonra dönünce de korseyi değiştirirsiniz kendinize bir şey alırsınız.
Aynen kardeslerim de ister benden trde olmayan ya da pahali olan seyleri. Parasini vermek icin israr etseler de almaminsan icinden gelir alir ayri, kimse misafirlige uzak yere eli bos gitmez zaten. ama agziyla ismarladigi birseyin parasini vermesi lazim. en azindan teklif etmesi lazim. ben oyle dusunuyorum. ben birinden birsey istesem parasini ne yapar eder veririm.
yok ya ne kiskancan..velevki oyleAynen kardeslerim de ister benden trde olmayan ya da pahali olan seyleri. Parasini vermek icin israr etseler de almam
Ama bu emrivaki beni rahatsiz eden sey. Yoksa herkes yilda bi korseyi kiskaniyorsun lafina getirdi.
Zaten harciyoruz. Siz olayi anlayamadiniz sanirim ben boyle acik taleplerden bunalirim.
Ben hediye verilince ne zahmet ettin denilmesi gerektigini dusunurum. Bir dahakine de sundan alin degil.
Onlar istemeden zaten goturuyoruzYaa ne kadar abartıyorsunuz insanlar çok mu maddiyatçı oldu bilmiyorum kaçıncı konu böyle herkesten ya senede bir kere gidiyorsunuz yurtdışındaki korseler daha kaliteli ve kullanışlı çünkü Almanya'da teyzemin oğlu gelini yaşıyor gelin kilolu burada korse bulamıyor oturmuyor. Bir de tepki gelince not ekleyip daha çok istiyor diyorsunuz ne var bunda yani orada olmayan şeyleri istiyordur durumları iyiyse iyi senede bir hediye götürmeyi mi çok görüyorsunuz onlar istemeden götürmeniz lazım.
Valla herkes konuyu senin gibi yanlis anlayip yorumladigindan ekledim o notu.Ne alaka yedi kat yabancı değil ki bunlar bir şey isteyemezler mi aile onlar yaa. Asıl ben söylemelerini isterim ki ne hediye alacağım diye düşünmeyeyim. Hep aileme giderken neye ihtiyacınız var ne alayım derim ben aynı ülkede farklı şehirlerdeyken bile eli boş gitmem illa bir hediye götüreceksiniz istediği kullanacağı bir şey olması daha iyi değil mi?
Ayrıca konu sadece korse diye açıldı tepki gelince ama şunu da alıyoruz ama bunu da yapıyoruz ama tek ona almıyoruz falana döndü iş niye konunuzda yazmadınız o zaman senede bir yapılan şeyin konusu olmamalı yurtdışında daha pahalı şeylerde var amaç para harcatmak olsa kadın ihtiyacı olan birşeyi istiyor sonuç olarak. Kardeşine de diyemeyecekse kime diyecek şunu alır mısın diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?