Gorumcemin istekleri

istesin ne olacak türkiyede bulamıyordur belki de çok takılmayın bence

Ay yok artık yapmayın, nasıl bir korseymiş bu Türkiye de bulunmuyor. Bir kez alınmış, 2 kez alınmış, korse sponsoru musunuz siz canım.
Ben olsam bakarız söz vermiyorun derdim istediğinde, bana uymuyorsa da almazdım yani.

Eşim görümceme canı ne isterse alabilir. Fakat bu masraflar benim kemer sıkmama ve ihtiyaçlarımı erteleme sebep oluyorsa orada dur derim. Eşim aynı şeyi ben istediğimde pahalı bulup, görümce istediğinde koşa koşa alıyorsa o kocayı yolarım. Benim sınırlarım bunlardır. Sizi zorlamıyorsa boşverin gönlü olsun.

korseyi alsın eşiniz. bilerek evde unutun. hay allah dersiniz sonra dönünce de korseyi değiştirirsiniz kendinize bir şey alırsınız.

Giderken aliyorduk sorun degildi de. Simdi 2 tane alip gonderin demesi aynen korse sponsoru gibi hissettim

Giderken aliyorduk sorun degildi de. Simdi 2 tane alip gonderin demesi aynen korse sponsoru gibi hissettim

O zaman bu cümleyi ona kur, üzerine de sponsorlar gibi adimizi yazdiralim mi de.

Yada hediyeleri daha dogrusu siparisleri verdiginizde tesekkür ederse, diyin ki, ne tesekkürü mecburi görevmizmis gibi elimize liste veriyorsun ya de.

Simdi esim dogumgunumde falan istedigimi veya sectigi pahali bir seyi alir.
Ama ben buna da kizarim, kullanmayacagim pahali bi parfumdense ihtiyacim olan rahat bi ayakkabi almak isterim.
Ay sonu geldiginde elde bir sey kalmadigini gorunce de baslanir soylenmeye hesapli olmamiz lazim yemege cikmayalim, ivir zivir almayalim vs

aa bu arada aklıma geldi. bende bir ara görümceniz gibi manyaklaşmıştım göbek var diye. korse takıyordum toplasın diye. saolasun bağırsak düğümlenmesi olarak dönüyordu bana. doktor dedi ki manyakmısın sürekli o kadar sıkı şey giyilir mi. eşim ve annemle bir olup saolsunlar çocuk gibi azarladılar beni. artık kullanmıyorum pek. görümcenize beni anlatın. sürekli korse kullanmak zararlıymış deyin (zaten zararlı)

insan icinden gelir alir ayri, kimse misafirlige uzak yere eli bos gitmez zaten. ama agziyla ismarladigi birseyin parasini vermesi lazim. en azindan teklif etmesi lazim. ben oyle dusunuyorum. ben birinden birsey istesem parasini ne yapar eder veririm.

Yaa ne kadar abartıyorsunuz insanlar çok mu maddiyatçı oldu bilmiyorum kaçıncı konu böyle herkesten ya senede bir kere gidiyorsunuz yurtdışındaki korseler daha kaliteli ve kullanışlı çünkü Almanya'da teyzemin oğlu gelini yaşıyor gelin kilolu burada korse bulamıyor oturmuyor. Bir de tepki gelince not ekleyip daha çok istiyor diyorsunuz ne var bunda yani orada olmayan şeyleri istiyordur durumları iyiyse iyi senede bir hediye götürmeyi mi çok görüyorsunuz onlar istemeden götürmeniz lazım.

Seninki de uyanık görumcelerden anlaşılan böyleleri kendileri harcarken 1 liranın hesabını yapar ama başkasından isterken ne alırsam kardir derler

Aynen kardeslerim de ister benden trde olmayan ya da pahali olan seyleri. Parasini vermek icin israr etseler de almam
Ama bu emrivaki beni rahatsiz eden sey. Yoksa herkes yilda bi korseyi kiskaniyorsun lafina getirdi.

Bir istenir iki istenir de sürekli olunca insan bunalir yani.
Ayrica gorumcen spor yapsin zayiflasin. Diyetisyene gitsin.
Surekli korse korse nereye kadar hem cok sagliksiz.

Aynen kardeslerim de ister benden trde olmayan ya da pahali olan seyleri. Parasini vermek icin israr etseler de almam
Ama bu emrivaki beni rahatsiz eden sey. Yoksa herkes yilda bi korseyi kiskaniyorsun lafina getirdi.
yok ya ne kiskancan..velevki oyle yani sen zorunda misin ona birsey almaya? kaldiki korse Turkiyede yok mu? herseyin alasi var parasi olana..

Zaten harciyoruz. Siz olayi anlayamadiniz sanirim ben boyle acik taleplerden bunalirim.
Ben hediye verilince ne zahmet ettin denilmesi gerektigini dusunurum. Bir dahakine de sundan alin degil.

Ne alaka yedi kat yabancı değil ki bunlar bir şey isteyemezler mi aile onlar yaa. Asıl ben söylemelerini isterim ki ne hediye alacağım diye düşünmeyeyim. Hep aileme giderken neye ihtiyacınız var ne alayım derim ben aynı ülkede farklı şehirlerdeyken bile eli boş gitmem illa bir hediye götüreceksiniz istediği kullanacağı bir şey olması daha iyi değil mi?

Ayrıca konu sadece korse diye açıldı tepki gelince ama şunu da alıyoruz ama bunu da yapıyoruz ama tek ona almıyoruz falana döndü iş niye konunuzda yazmadınız o zaman senede bir yapılan şeyin konusu olmamalı yurtdışında daha pahalı şeylerde var amaç para harcatmak olsa kadın ihtiyacı olan birşeyi istiyor sonuç olarak. Kardeşine de diyemeyecekse kime diyecek şunu alır mısın diye?

Yani kardeşi sonuçta bilemedim senede bir istemesi çok bişey değil. Ama abartmış biraz oda durumu var sa kendi niye almıyo yahu

Onlar istemeden zaten goturuyoruz
Diger kayinlar eltiler gorumce bir sey istemiyor ama hepsine aliyoruz bir seyler
Evlendigimden beri gorumceye goturduklerimizden burdan tukiyeye yol olur

Valla herkes konuyu senin gibi yanlis anlayip yorumladigindan ekledim o notu.
Siz isteyebilirsiniz biz kimseden hicbir sey istemiyoruz

Bir ilac olur, gercekten turkiyede bulunmayan bir sey olur maddi durumu olmaz bu durumlarda istemesine asla bozulmam.
Gelirken ne getirelim diye sordugumuzda yazdigi isteklerine de takmadim.
Ama korse mevzusu tekrarlandigi icin ustune 2 korse siparis edince bunaldim ona istinaden konu actim!
Eliacik anlayisli yengeler ya da talepkar gorumceler cokmus neyse ki hatami anladim.
Hemen siparisi gecicem simdi .paketin icine de kredi kartimi koyayim aklina geldikce direk internetten siparis etsin kendisi bize anlatmakla yorulmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…