- 27 Şubat 2017
- 665
- 622
- 23
- 45
Esim ailesine para gonderir zaten. Ayrica sadece 1 gorumcem yok.Senede bir kere bu kadar gözüne batmasin.senede 500 lira harcasa nolcak nedir yani.biz her ay esimin ailesine gorumceme de dahil para gönderiyoruz. Ben bunu bile sindirmisken senin senelik alinan hediyelerden sikayet etmen son derece sacma ve sinir bozucu geldi
Onu gecen sefer yaptim zaten.cidden çok uyanıkmış görümcen.
liste vermek te nedir yani.
hadi bulamadığı bir şeyi istesin olabilir.
ama resmen ihtiyaçlarını siz gördürür olmuş kadın.
ancak meseleyi eşinin çözmesi gerek.
hayır diyecek olan eşin.
sen dedin mi yanlış anlaşılır.
makul bir iki hediye olsa zaten sen de bişey demezssin.
ancak bu durumda sinirlenmekte bence haklısın.
eşine bir şekilde bu kadar isteğin abartı olduğunu anlatmalısın.
olmadı sen de görümcene bir liste hazırla.
tr de olup ta dönerken yanında götürebileceğin şeyler.
bu önerimi bir değerlendir lütfen:))
yoo bence olayın tamamen maddi kismindasin.o 130 lira benim mutfak masrafim vs diyorsun.tamam olabilir icine sinmeyebilir,1 aylik mutfak parasida olabilir.ama yil da 1 defa oluyorsa bu durum,bu kadar dert edinmen sacma geldi anladin mi.haa her ay iki gorumcene,kayinina,kayinvalidene hepsine para gonderiyorsa amenna o zaman haklısın derim.ama 1 sene de yapilan birseyse isterse 1 milyar harcayin yinede cok büyük bi meblağ degil.senelik çünküEsim ailesine para gonderir zaten. Ayrica sadece 1 gorumcem yok.
500 500
2 gorumce 2 kayin 2 elti kp kv yegenler hepsine harcayalim isterseniz.
Gecen gidisimizde gorumcemin ailesi icin 500 kayinlarima 500 falan harcadik zaten.
Bu yeni iki korse o 500 e dahil degil. Illa maddi hesap yaptiriuorsunuz.
Olayin maddi kisminda degilimsadece.
Bu sekilde resim atip bana bunu alin demesi irrite ediyor.
Benim kardesim istemez.Abisi senede bir alıyorsa, bir şey almayacak mı? Sizin kardeşiniz istese yine de sorun olur muydu?
130 degil 260yoo bence olayın tamamen maddi kismindasin.o 130 lira benim mutfak masrafim vs diyorsun.tamam olabilir icine sinmeyebilir,1 aylik mutfak parasida olabilir.ama yil da 1 defa oluyorsa bu durum,bu kadar dert edinmen sacma geldi anladin mi.haa her ay iki gorumcene,kayinina,kayinvalidene hepsine para gonderiyorsa amenna o zaman haklısın derim.ama 1 sene de yapilan birseyse isterse 1 milyar harcayin yinede cok büyük bi meblağ degil.senelik çünkü
Benim kardesim istemez.
Ve evet sorun olurdu. Esim bir sey demezdi ama ben rahatsiz olurdum.
Bugune kadar anne babam da dahil esim haric kimseden maddi bir istegim olmadi
Zaten harciyoruz. Siz olayi anlayamadiniz sanirim ben boyle acik taleplerden bunalirim.yoo bence olayın tamamen maddi kismindasin.o 130 lira benim mutfak masrafim vs diyorsun.tamam olabilir icine sinmeyebilir,1 aylik mutfak parasida olabilir.ama yil da 1 defa oluyorsa bu durum,bu kadar dert edinmen sacma geldi anladin mi.haa her ay iki gorumcene,kayinina,kayinvalidene hepsine para gonderiyorsa amenna o zaman haklısın derim.ama 1 sene de yapilan birseyse isterse 1 milyar harcayin yinede cok büyük bi meblağ degil.senelik çünkü
O zaman da aynen mesajla herseyi istiyorduAbisi bekarken bu şekilde destek göstermiş mi?? Korse almak vs.
çok fazlaymış cidden.Onu gecen sefer yaptim zaten.
Ama o sadece bize aldigindan maddi olarak da iyi oldugundan rahat. Biz bir gittigimizde 5000 lira sirf hediyelere gidiyor.
O zaman da aynen mesajla herseyi istiyordu
Esim ancak bana dert yaniyor. Kemerleri sikmak lazim falan. Yemege ciksak hesap yapar. Boyle is hediye vermeye gelince eli cok acik. Kime olursa olsun.çok fazlaymış cidden.
eşin hiç rahatsız olmuyor mu ya?
Calismiyor kocasinin kazanci yuksekO zaman evet sıkıntı büyük. Çalışmıyor mu bu görümce? Alışmış yani...
Bu olabilir,eğer derdin buysa bu konuda haklisinZaten harciyoruz. Siz olayi anlayamadiniz sanirim ben boyle acik taleplerden bunalirim.
Ben hediye verilince ne zahmet ettin denilmesi gerektigini dusunurum. Bir dahakine de sundan alin degil.
Ben sıze napmanız gerektıgını soyledım arkadaCalismiyor kocasinin kazanci yuksek
Hayatta ameliyat olacagini sanmiyorum :)Ben sıze napmanız gerektıgını soyledım arkada
bu kadını amelıyat olmaya ıkna edın , mıdesıne tup tartırsın kılolarını versın korseyle yasamakta cok sıkıntılı ayrıca fılan deyın bır devlet hastanesıne yonlendırın hatta sız ızındeyken yapsın bu ısı. Korsesıne baslatmasın yanı
Iyi tamamAy iyi bi 7 8 korse aldınız anlayışlı olun biraz sorun edilecek şeyler değil ne kötü görümceler var alt tarafı yılda 1 olan istekler yani nolcak bundan
Derdim bu.Bu olabilir,eğer derdin buysa bu konuda haklisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?