Gorumcemin istekleri

Esim ailesine para gonderir zaten. Ayrica sadece 1 gorumcem yok.
500 500
2 gorumce 2 kayin 2 elti kp kv yegenler hepsine harcayalim isterseniz.
Gecen gidisimizde gorumcemin ailesi icin 500 kayinlarima 500 falan harcadik zaten.
Bu yeni iki korse o 500 e dahil degil. Illa maddi hesap yaptiriuorsunuz.
Olayin maddi kisminda degilimsadece.
Bu sekilde resim atip bana bunu alin demesi irrite ediyor.

Onu gecen sefer yaptim zaten.
Ama o sadece bize aldigindan maddi olarak da iyi oldugundan rahat. Biz bir gittigimizde 5000 lira sirf hediyelere gidiyor.

Abisi senede bir alıyorsa, bir şey almayacak mı? Sizin kardeşiniz istese yine de sorun olur muydu?

Canım sız bunun mıdesıne tüp taktırın en ıyısı , devlet hastanesınde fılan

yoo bence olayın tamamen maddi kismindasin.o 130 lira benim mutfak masrafim vs diyorsun.tamam olabilir icine sinmeyebilir,1 aylik mutfak parasida olabilir.ama yil da 1 defa oluyorsa bu durum,bu kadar dert edinmen sacma geldi anladin mi.haa her ay iki gorumcene,kayinina,kayinvalidene hepsine para gonderiyorsa amenna o zaman haklısın derim.ama 1 sene de yapilan birseyse isterse 1 milyar harcayin yinede cok büyük bi meblağ degil.senelik çünkü

130 degil 260

Zaten harciyoruz. Siz olayi anlayamadiniz sanirim ben boyle acik taleplerden bunalirim.
Ben hediye verilince ne zahmet ettin denilmesi gerektigini dusunurum. Bir dahakine de sundan alin degil.

Ay iyi bi 7 8 korse aldınız anlayışlı olun biraz sorun edilecek şeyler değil ne kötü görümceler var alt tarafı yılda 1 olan istekler yani nolcak bundan

Calismiyor kocasinin kazanci yuksek
Ben sıze napmanız gerektıgını soyledım arkada
bu kadını amelıyat olmaya ıkna edın , mıdesıne tup tartırsın kılolarını versın korseyle yasamakta cok sıkıntılı ayrıca fılan deyın bır devlet hastanesıne yonlendırın hatta sız ızındeyken yapsın bu ısı. Korsesıne baslatmasın yanı

Hayatta ameliyat olacagini sanmiyorum :)

Ay iyi bi 7 8 korse aldınız anlayışlı olun biraz sorun edilecek şeyler değil ne kötü görümceler var alt tarafı yılda 1 olan istekler yani nolcak bundan
Iyi tamam
Bu olabilir,eğer derdin buysa bu konuda haklisin
Derdim bu.
Getirecegimiz cikolata markasina kadar yazip mesaj atar. Bu konular harici gorumcemle bi derdim yok ama istekler konusunda bu rahatligi beni hem sasirtiyor hem uyuz ediyor. Belki de ben abimden bir albeni cilolatasi bile isteyemeyecek durumda oldugum icin kiskaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…