- 24 Haziran 2023
- 151
- 81
- 18
- Konu Sahibi serotininevi
-
Yani konu bu değil ki şuanda. Denk geldiler böyle olması gerekti. Şuan ne diyeyim yani bu söylediğinize. Bizde denk geliniyor kayıplarda düğünlerde vs.Görümcemle annem en son görümcemin nikahında birbirlerini gördüler. Ben evlendim diye niye annem her kayıpta, her davette görümceme git gel yapsın ki? Ben bile görümcemi 3 yıl önce gördüm en son
Aslında yememesinden çok tuvaleti pis görmüş müdür kısmı bende takıntı oldu. Yoksa başka yerlerde yiyor yemeyen biri değil.Görümce ile anneniz çok bir araya gelmeyecek kafanızı bu kadar yormaya değer mi yazık. Benimde eltim yemez hiçbir yerde bize yemeğe der gelir ama yemez ben takılmıyorum artık bazı insanlar böyle demek ki deyip geçiyorum onunla kafamı yoramam. Sizde yormayin
Denk geliniyorsa da bırakın yemezse yemesin, bazı insanlar öyledir. Benim annem bu tipte mesela, başkasının evinde ağzına yemek sürmez.Yani konu bu değil ki şuanda. Denk geldiler böyle olması gerekti. Şuan ne diyeyim yani bu söylediğinize. Bizde denk geliniyor kayıplarda düğünlerde vs.
Sizin gibi değil ama. Başka yerlerde yiyor. Yemesi değil aslında sorun, tuvaleti pis mi gördü acaba. O an gözümün önüne geldikçe sinirim bozuluyor. Ben de kimsede böyle bir şey görmek istemem tabi. Böyle bir şey gördüyse diye rahatsız oluyorum.Ya tamamını okumadım ama bende pek kimsenin evinde yemek yemem kendi ailem hariç. Bazen çok yakın olduğum kişilerin evinde bile yemem temiz olsalar dahi. Yani bu biraz huy gibi bir şey çok takılmayın.
Evet haklısınız zaten çok takıldım farkındayım ama sinirim bozuluyor tuvaleti pis mi gördü diye. Bu konuda babama da maalesef hiç güvenemiyorum. Bazen genk geliyorum biri görse bu ne hal diyorum öyle bir şey gördüyse çok kötü hissederim. Ama ben görsem eğer temiz biriyse komple pis biriymiş gibi davranmam. Netice de genel itibariyle temizliğini bilirim.Denk geliniyorsa da bırakın yemezse yemesin, bazı insanlar öyledir. Benim annem bu tipte mesela, başkasının evinde ağzına yemek sürmez.
Diyelim ki tuvalet farkında olmadan pis kaldı ve gördü zaten zamanı geri alamayız e bu da görümceyle konuşulacak değil. Çayını içsin gitsin, keyfinize bakın
Gördüyse de gördü, insanlık hali yani. Kendi evinde hiç mi yaşamıyor sanki? Boşverin, illa denk gelinecekse koyun önüne bir bardak çay içsin gitsin. Onu mu gördü bunu mu gördü, yesin içsin diye uğraşmayın.Evet haklısınız zaten çok takıldım farkındayım ama sinirim bozuluyor tuvaleti pis mi gördü diye. Bu konuda babama da maalesef hiç güvenemiyorum. Bazen genk geliyorum biri görse bu ne hal diyorum öyle bir şey gördüyse çok kötü hissederim. Ama ben görsem eğer temiz biriyse komple pis biriymiş gibi davranmam. Netice de genel itibariyle temizliğini bilirim.
Görse ne olacak, yemese ne olacak? Çağırmayın madem annenizin evine böyle takıntı yapıp üzüleceğinize.Aslında yememesinden çok tuvaleti pis görmüş müdür kısmı bende takıntı oldu. Yoksa başka yerlerde yiyor yemeyen biri değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?