Görümcemin kafamda oluşturduğu şüphe sonucu bende oluşan takıntı. Ay lütfen yardım edin.

Ben de sevmem başkasının evinde yemek olayını. Ama her gittiğim yerde ısrar kıyamet nefret geldi

Ben de sevmem başkasının evinde yemek olayını. Ama her gittiğim yerde ısrar kıyamet nefret geldi
Ya evet gerçekten bir şeylerden rahatsız olma hakkı bile yok insanların. Ben çok titiz biri değilim mesela her yerde her şeyi yerim nerdeyse. Yine de annemlerde kedi var mesela ve gerçekten de evde tüy çok. Birisi yemek yiyemeyecek gibi geldiyse hak veririm. Sürekli alınganlık yapılmasına gerek yok.

Kendinde yorumda yazdığın gibi çok fazla gereksiz takıyorsun evet. Yahu bırak kocaman kadın , yemiyorsa yemesin. Anneli kızlı ne bu böyle, ısrar edip durmayın. Tuvaleti pis gördüyse de gördü ne olacak? Sanki herkesin evi her an 4 4lük, tertemiz mi? Bazen ev dağınık olabilir, kirlenebilir. Bu temizlik takıntısı uzun süredir varsa okb için destek almanızı öneririm.

Yemezse yemesin bir dahaki gelişinde bir bardak su bile vermezsiniz olur biter amma onemseyip putlastiriyorsunuz insanları ya . Yazık bunyenize.

Siz genel olarak biraz takıntılısınız galiba, vallahi ben görümcem için bir sayfa dolusu yazı yazamam
hem üşenirim hem de umurumda olmaz, sevmediğim ya da küçümsediğim için falan değil, umursamadığım için.
Bu arada hem görümceyim hem gelinim, iki taraftan birisi bana böyle bir şeyle gelse çok gülerim işin mi yok böyle b.ktan konulara kafa patlatıyorsun diye :)

İnsanlara birşeyi illa ki yesin diye ısrarcı olmak çok gereksiz, yiyecek olsa yer zaten ve siz ısrar ettikçe o kadar zor durumda kalıyor ki... Ben de yeme-içme konusunda çok takıntılıyım, karşı tarafı pis gördüğümden değil bazı yiyecekleri(peynir, süt, yoğurt, yumurta) yiyemiyorum birisi kek yapmış oluyor illa ye ye üstüme geliyor diyorum ben yumurtalı şeyler yemiyorum diye, ama bu başka bunda koku yok, vs. Ya da birşeyi ikram ederken parmağını yalayarak temizleyen birini görürsem o kişinin elinden su bile içmem. Yemezse yemesin, pis görüyorsa görsün bu kadar takmayın

Yanlış anlamayın ama ne kadar önemsiz şeylere kafa yoruyorsunuz, böyle ömür mu geçer. Yok temizlik takıntısı, yok tuvalet pis mi, yok yemek yemedi..bırakın yemesin ya hu.. bazı insanlar başka evlerde yemek yemeye çekinir. Belki o da annende cekiniyordur. Sen gelinleri olduğun için sende daha rahat yiyordur.

Yani kadin gördüğü bir seyden igrenmiste yemiyor olabilir ,sizde biliyorsunuz babaniz pismis .Gormus ,igrenmis ve yemiyor niye zorla yedirmeye calisiyorsunuz .İlla şununuzu gördük tiksindim mi demesi lazim ?
Kendinizde durumun farkindasiniz tuttusmussunuz iste .Ne istiyorsunuz kadından ?

Tuvalette tuvalet altüstü cukuru ne görecek yani mutfakla ne alaka

Yemezse yemesin sizin bunu takıntı yapmak yerine saygı göstermeniz gerekir belli ki kadın fazla takıntılı yiyemiyor empati yapın madem sizde temizlik takıntısı olan biriyseniz

ayrıca kurban olayım hiç mi derdiniz yok ?

Velevki pisti, olabilir,
sizin pis oldugunuzu düşündü, düşünsün,
Bu sebepten yemek yemezse de yemesin.

Ortalama 70 yil ömrümuzun olduğu dunyada;
hayatinizi,
gorumcenizin, annenizin tuvaletini pis görüp, tiksinmiş olma ihtimalini düşünerek geçirmektense,
daha güzel şeylere odaklanmayı denemelisiniz.

Takıntılı olduğunuz o kadar bariz ki, şunu anlatmak için bile kaç kere tuvaleti pis mi gördü acaba diye tekrar etmissiniz saymak istedim sinirim bozuldu, bende pis gordugum yerde yemiyorum, siz kendinize temiz görünüyor olabilirsiniz, karşı tarafta temiz görmek zorunda değil, yemezse yemesin, sizde onda yemeyin, aynı derde o da düşsün

Yemezse yemesin zıkkım yesin tuvaleti görmesiyle ne alaka yemek tuvalette mi yapılıyo yaşlı insanlar unutmuş olabilirler başka bir şey olmuş olabilir yani bu kadar tiksinen gelmesin bile

Sadece anneniz veya görümceniz değil siz de aynı şekilde takıntılısınız. Yorucusunuz.
Tedavi olmalısınız. Hem kendinizi hem başkalarını rahatsız ettiğiniz için tedavi olmalısınız özellikle siz. Bu yazdıklarınız ciddi takıntıları gösteriyor.
Sadece temizlik titizlik değil, insanların neler yaptığı neler düşündüğüne dair takıntılarınız çok rahatsız edici

Aynen asıl konu sahibi takıntılı.. İnsanların neler düşündüğüne dair saplantısı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…