- 11 Şubat 2017
- 23
- 15
- 3
- Konu Sahibi mevikelebek
-
Hayır ben idare ederim de eşim de durumun farkında arada kalmış hissediyor kendiniöyle oluyor canım öyle oluyor gülüm ipleme önüne bak hepimiz toptan kafayı yemeyelim boşver,yoksa hayat geçmez
Ben de artık zorunlu olmadıkça arayıp sormuyorum ki durumun farkına varsın diyekıskanmıştır olabilir
sizde arayıp sormayıverin bundan sonra
nişanlınıza da sakın sızlanmayın
Ben kıskanmam kardeşidir abisidir diye düşünürüm ama o bizim nişanlı hatta artık evli olduğumuzu bile kabul edemedi. El ele tutuşarak yürüdüğümüzde suratının asılması veyahut sarıldığımızda yüzünün düşmesi odadan çıkması eşim benimle ilgilendiğinde birkaç böyle hareket yaptığında trip atıp ilgi çekmek adına konu açması vs vs vsAma sizi rahatsız eden o küçük dediğiniz davranışı yazsanıza
Bakın eşimle 17. Yılımız bitmek üzere ablalarından birini sadece ameliyat olduğunda aramıştım sevgili iken
Bir dönem aynı evde de yaşadım ablası ile
Ama aramam kimsenin beni aramasını da beklemem
Üniversite okuyan bir kız iken abimin sevgilisi yahut nişanlısı ile telde konuşmak beni gererdi ay ne konuşacağız ki
Bu da beni onu gördüğümde de gergin yapmacık yapardı hatta abime tavrıma da yansırdı
her adımımı tartmaya çalışıp sonra da üff ya o benim abim deyip saçma bir ortam oluşurdu diye düşündüm
durumun farkındaymış gibi gözükür sana duygu sömürüsü yapar suratı asılır arada kalmış hissi verir ama bunu öteki tarafa asla yansıtmaz ,biliyorum bunlar fabrikasyon ayarları zira..Hayır ben idare ederim de eşim de durumun farkında arada kalmış hissediyor kendini
Evet aynen öyle zaten bunu açık açık dile getiriyor sana konustugun gibi açıkça kardeşime durumu anlatamam olay daha da büyür veya yanlış anlar diyor. Sen benim eşimsin seninle her şeyi her şekilde konuşabilirim diye çok güzel açıklayıcı bir şekilde ifade ediyor. Inşallah dediğiniz gibi olur dediğinizi yapacağım :)durumun farkındaymış gibi gözükür sana duygu sömürüsü yapar suratı asılır arada kalmış hissi verir ama bunu öteki tarafa asla yansıtmaz ,biliyorum bunlar fabrikasyon ayarları zira..
o yüzden bu tarz şeylere takılıp psikolojini bozup kendine zarar vereceğine karşıdaki materyalı görmezden gel benliğinde saf dışı bırak zamanla yarışmaktan o da sıkılır
Ben kıskanmam kardeşidir abisidir diye düşünürüm ama o bizim nişanlı hatta artık evli olduğumuzu bile kabul edemedi. El ele tutuşarak yürüdüğümüzde suratının asılması veyahut sarıldığımızda yüzünün düşmesi odadan çıkması eşim benimle ilgilendiğinde birkaç böyle hareket yaptığında trip atıp ilgi çekmek adına konu açması vs vs vs
Ben kıskanmam kardeşidir abisidir diye düşünürüm ama o bizim nişanlı hatta artık evli olduğumuzu bile kabul edemedi. El ele tutuşarak yürüdüğümüzde suratının asılması veyahut sarıldığımızda yüzünün düşmesi odadan çıkması eşim benimle ilgilendiğinde birkaç böyle hareket yaptığında trip atıp ilgi çekmek adına konu açması vs vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?