- Emoji Skoru
- 7
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi elamesvay_
-
Hitap benim için önemli değil, ama o yas farkında canım biraz laubali, aşkoya hiç girmiyorum.
İsimle hitap edebilir.
Ama tutup da bunu konu etmem ben olsam.
Israrla ismini söylerseniz daha etkili olur.Evet bazen fazla mı takıyorum diyorum ama nişan sürecinde çok fazla karıştılar her şeyime. Bu yüzden ister istemez batıyor gözüme bende ona tatlım diyorum ısrarla küçüklüğünü anlasın diye ama sanmıyorum anlayacağını
Yenge hitabından hiç hoşlanmam. Eşimin yeğenlerine bile yenge dedirtmiyorum.
Hitapla saygı olmaz zaten. Abla demeye başlayınca bir anda saygılı bir kişiliğe mi geçiş yapacak? Yine aynı şekilde devam edecek.
19 yaşındaki çocuk ne yapıyor olabilir ki zaten boş boş konuşmak dışında?
Her şeye burnunu sokuyorsa abisi engel olmalı.
Tatlım matlim deme sen de ismiyle hitap et. Aşko derse o ne demek öyle ergen gibi de dalga geç. Nişanlın niye karıştirtiyor anasıyla kardeşini?Neler yapıyor bir bilseniz keşke yaşının getirdiği saçmalıklar olsa ama bu kız annesinden ötürü kendini o kadar önemli biri sanıyor ki nişan sürecimde çok sıkıntı yaşattılar bana annesiyle tabi bende susmadım hakkımı savundum bir şekilde tatlıya bağlandı ama soğukluk girdi araya artık bu yüzden hitap önemli olmaya başladı
Görümcenin hitap şeklini bosverın de , Bunlar öngörü . Oturun iyice düşünün tartın biçin evlendıkten sonra da ailesi susmaz daha çok konular açarsınız . Size sıkıntı yaşatan insanlarla daha ne demeye aile olmaya çalışıyorsunuz öyle ha diyince tatlıya bağlanmıyor bi süre sonraNeler yapıyor bir bilseniz keşke yaşının getirdiği saçmalıklar olsa ama bu kız annesinden ötürü kendini o kadar önemli biri sanıyor ki nişan sürecimde çok sıkıntı yaşattılar bana annesiyle tabi bende susmadım hakkımı savundum bir şekilde tatlıya bağlandı ama soğukluk girdi araya artık bu yüzden hitap önemli olmaya başladı
19 yaşındaki ergen çocuğa mı kuruldun bu kadar? Abla deyince statü mü atlayacaksın?Kızlar size görümcenizin aranızda 10 küsür yaş olmasına rağmen yenge veya abla dememesi sorun olur muydu? Görümcem 19 yaşına girecek bu sene ben 30 ve bana aşko canım gb hitaplarda bulunuyor birazcık tatlı bi yönü olsa tolere edilir belki ama her şeye burnunu sokan hadsiz bir tip nişanlıma geçen bana en azından abla demesini söyledim o da konuşacağını söyledi ama bana bir soru sormak için mesaj atmış canım başlığıyla çok fazla yüz göz olduk bu süreçte sizce bunu konuşsam mı yoksa mesafemi koruyup hiçbir davranışıyla ilgilenmesem mi? Neden ilk başta dedirtmedin derseniz benim için saygısızlık olmadığı sürece sorun yoktu ama iş saygızılığa dayanıyor artık o yüzden zoruma gidiyor. Bu arada kayınvalidem görümceme bu yüzü vermiş onu gözlemledim geçen diyor ki benim kızım kimsenin tarzını kolay kolay beğenmez seninkini beğeniyor ergen kızına toz kondurmuyor kızın küstahlığı ve şımarıklığı annesinin eseri yani ben bunların egosuyla nasıl baş edicem bilmiyorum.
Benlese abimin eşi arasında 3 yas var hiç yenge demedim yakınız cunku ama olmasaydı da yenge demezdiö nefret ederim yenge kelimesinden belki abla derdim 10 küsür yas olsa. Hem yası kucuk hemde ıstemıyodur demek yani zorla değil alenen kötü bi saygısızlık yapmadıktan sonra. Onların egosundan bahsetmişsiniz ama buda bi tür ego aslında.Kızlar size görümcenizin aranızda 10 küsür yaş olmasına rağmen yenge veya abla dememesi sorun olur muydu? Görümcem 19 yaşına girecek bu sene ben 30 ve bana aşko canım gb hitaplarda bulunuyor birazcık tatlı bi yönü olsa tolere edilir belki ama her şeye burnunu sokan hadsiz bir tip nişanlıma geçen bana en azından abla demesini söyledim o da konuşacağını söyledi ama bana bir soru sormak için mesaj atmış canım başlığıyla çok fazla yüz göz olduk bu süreçte sizce bunu konuşsam mı yoksa mesafemi koruyup hiçbir davranışıyla ilgilenmesem mi? Neden ilk başta dedirtmedin derseniz benim için saygısızlık olmadığı sürece sorun yoktu ama iş saygızılığa dayanıyor artık o yüzden zoruma gidiyor. Bu arada kayınvalidem görümceme bu yüzü vermiş onu gözlemledim geçen diyor ki benim kızım kimsenin tarzını kolay kolay beğenmez seninkini beğeniyor ergen kızına toz kondurmuyor kızın küstahlığı ve şımarıklığı annesinin eseri yani ben bunların egosuyla nasıl baş edicem bilmiyorum.
adı üstünde ergen bence durulacaktır bu kadar üstüne düşmeyin. o yaşlarda dünya etrafında dönüyor gibi hissediyorlar aile de öyle bir rahatlık verdiyse sizinle alakası yoktur. ( yengelerime yenge -abla demiyorum içimde de art niyet yok dilim dönmüyor )Kızlar size görümcenizin aranızda 10 küsür yaş olmasına rağmen yenge veya abla dememesi sorun olur muydu? Görümcem 19 yaşına girecek bu sene ben 30 ve bana aşko canım gb hitaplarda bulunuyor birazcık tatlı bi yönü olsa tolere edilir belki ama her şeye burnunu sokan hadsiz bir tip nişanlıma geçen bana en azından abla demesini söyledim o da konuşacağını söyledi ama bana bir soru sormak için mesaj atmış canım başlığıyla çok fazla yüz göz olduk bu süreçte sizce bunu konuşsam mı yoksa mesafemi koruyup hiçbir davranışıyla ilgilenmesem mi? Neden ilk başta dedirtmedin derseniz benim için saygısızlık olmadığı sürece sorun yoktu ama iş saygızılığa dayanıyor artık o yüzden zoruma gidiyor. Bu arada kayınvalidem görümceme bu yüzü vermiş onu gözlemledim geçen diyor ki benim kızım kimsenin tarzını kolay kolay beğenmez seninkini beğeniyor ergen kızına toz kondurmuyor kızın küstahlığı ve şımarıklığı annesinin eseri yani ben bunların egosuyla nasıl baş edicem bilmiyorum.