Görümcemin oğlu tıpkı eşimmiş

Dayısı sonuçta benzeyebilir ilginç bir durum yok ki ortada. Dayımın kızı da bana çok benzer mesela bebekliğinden beri her gören aynı sen diyor. Bunu devamlı söylemelerinin sizin açınızdan olumsuz yanı nedir onu kavrayamadım açıkçası ben söyleyip dursunlar yani takmayın o kadar her şeyi.

Abartıyor muyum bilmiyorum ama bu konu çok canımı sıkıyor benim.Her karşılaşmamızda görümcem ve kayınvalidem her seferinde çocuğun eşime benzediğini söylüyorlar.Huyu suyu hep aynıymış. Onun gibi ağlıyor onun gibi gülüyormuş. Ağzı burnu hep eşimmiş. Birgün dayanamayıp çocuk dayısından galiba demekten korkuyorum. Sizce ne yapmaya çalışıyorlar? Ha bir de sürekli kv eşimin küçükken kendisini çok kıskandığını anlatıyor. o yüzden artık pantolon giyiyormuş.

bence bişey yapmaya çalışmıyolar, benziyo demekki:27::27:

Kinini nefretini boşaltmaktı,çocuğun dayıya benzemesi bahaneydi bence....

allah,böyle hastalıklı düşünceli insanları çevremizden uzak tutsun:50:

konu sahibinin kendi çocuğu da kendi kardeşine benzeyebilir.o zaman diyecek mi çocuğum kardeşimden galiba diye:51:

konu sahibinin gerçekten durumu çok vahim.

kıskançlığın son noktalarında yaşıyor çünkü.

nasıl bir nefretle bağlıysa görümcesine, aklına en iğrenç şeyleri bile getirebiliyor.

günah yaa,,
böyle düşünmek için insanın sıyırmış olası lazım.
elle tutulur tek şey; çocuğun dayısına benzemesi:53:

töbe yarabbim yaaa,,kızım sana mı benzeyecekti?? veya alt komşuya ? ya da senin kardeşine?
sanırım en mantıklısı yine dayısına benzemesi:27:

bazen gerçekten aklımın sınırları zorlanıyor bu sitede.

: D sanki beni anlatmışsın : )...benimde kayınvalidem öyle torununa resmen aşık..aynı dayısı diyo..yemek yemesi yaramazlığı herbişeyi aynı dayısıymış..ben bişey demiyorum artık duymazlıktan geliyorum..torununun yaptığı tüm yaramazlığa her halta bu şekilde bi kılıf buluyo..yapcak bişey yok..

Abartıyor muyum bilmiyorum ama bu konu çok canımı sıkıyor benim.Her karşılaşmamızda görümcem ve kayınvalidem her seferinde çocuğun eşime benzediğini söylüyorlar.Huyu suyu hep aynıymış. Onun gibi ağlıyor onun gibi gülüyormuş. Ağzı burnu hep eşimmiş. Birgün dayanamayıp çocuk dayısından galiba demekten korkuyorum. Sizce ne yapmaya çalışıyorlar? Ha bir de sürekli kv eşimin küçükken kendisini çok kıskandığını anlatıyor. o yüzden artık pantolon giyiyormuş.
öncelikle kayınvalideniz ve görümceniz bozuk plak gibi aynı kelamları tekrar ediyorsa bu güç savaşının savunma mekanızması, yani " bak sen dahi olsan her şey bize ait bizim gibi" demenin şık yolu. ezelden beri annelerin oğullarına karşı özellikle bizim toplumun kadınlarının aşırı düşkünlükleri neticesinde bazan rolleri şaşırabiliyorlar, biraz hoşgörülü ol canını çok mu sıkıyorlar bunaldın mı laf da sokabilirsin ama bu hoş olmaz mesela gülerek " hımm evete tıpatıp oğlunuzdan hallice ya da hımm evet valla aynen oğlunuz ama inşallah karakteri aynen benzemesin" dersin ama bunlar da çok ağır olur, gerek yok. annesini kıskanmaya gelince, annesi sizinle yarış içinde, tevellütün getirisi saçmalamalar bunlar. takılmayın...

kızlaaar kızzlaar sakin olun..:24:
ara sayfaları okumadım ama konu çooktan geyiğe dönmüşş.

Durum çok basit..Konu sahibi şu sıralar fazla boş kalmış takacak konu bulamamış buna takmış..:27:
Olsun bu da geçer..

Dağılıııııııııınnnnnnnnnnn
:62:

sanırım başlık sahibi sadece ilk mesajı yazmış, 7-8 sayfa olmuş ama bir daha kendisinden haber alınamamış:27::27:

Ben dayıma benzerim.. Kuzenime de öz kardeşinden daha çok benzerim hatta..

Bizi kardeş sanırlar , kuzenimin kardeşini de ben sanırlar.. Çünkü o da benim anneme benziyo..

Demek ki konu sahibi gibi bi yengem olsa ayvayı yemiştik.. Ona göre zincirleme bir durum var hatta bizimkinde..

Süper ama bayıldım.. :):52:

O değilde ben 10 dk pantolon mevzusunu düşünüyorum, gidip bir kahve içeyim kafam basmadı o kısmına.

şimdi olay şu; konu sahibinin eşi küçükken annesini çok kıskanıyormuş ve sanırım etek giymesin istiyormuş..kadıncağız da hep pantolan giyiyormuş..konu sahibi de diyor ki sizce bunlar ne yapmaya çaşıyor? yazarın vermek istediği mesaj ne diyor?

pantolon olayı bu..

bende küçükken anneme etek giydirmezmişim,açık bacak görüm mü dayanamaz saldırıp ısırırmışım :) adı üstünde çocukluk,takılmamak lazım..

Konu sahibine davetiye mi yollasak acaba ,buraya teşrif etmesi için.:26::26:

Arkadaşım dediğim insanların rasyonel çıkarımları beni benden aldı, seviyorum sizi :)

benim durum daha vahim.büyük oğlum herkesten bir parça almış.kiminle resim çekilse ona benzerliği ortaya çıkıyor.benim babama,kayınpederime.erkek kardeşime ve kaynıma.:27:

küçük oğlum da teyzesiyle babasına benziyor:1:

şimdi olay şu; konu sahibinin eşi küçükken annesini çok kıskanıyormuş ve sanırım etek giymesin istiyormuş..kadıncağız da hep pantolan giyiyormuş..konu sahibi de diyor ki sizce bunlar ne yapmaya çaşıyor? yazarın vermek istediği mesaj ne diyor?

pantolon olayı bu..

bende küçükken anneme etek giydirmezmişim,açık bacak görüm mü dayanamaz saldırıp ısırırmışım :) adı üstünde çocukluk,takılmamak lazım..

Dua et kızın yok kadiş,:1:
Benimki 4-6 yaşları arasında benim kuaföre gitmeme bile izin vermiyordu.:9::9:
Saçımı fönletince kendinden güzel oluyomuşum,gitmemeliymişim.:1::1:
Çocuk işte.:9:

pantolon olayı bu..

Konu sahibinin eşi annesini etek giyiyor diye kıskanıyor muymuş..???:44::44::37:

Bence topic başlığı bu olmalıydı..:27:

pantolon olayı bu..

Teşekkür ederim canım :)
Ya bunlar bakmışlar konu sahibi sıyırma seviyesinde kıskanç veriyorlar odunu :)
Çocuk dayısından mı diyecek insana da haktır yani bu muamele.

allah,böyle hastalıklı düşünceli insanları çevremizden uzak tutsun:50:

konu sahibinin kendi çocuğu da kendi kardeşine benzeyebilir.o zaman diyecek mi çocuğum kardeşimden galiba diye:51:

Aminnnnn,aşk olsun egemcim hiç böyle düşünüp söylermi hiç sonuçta kendi canı kanı o...

Ama çok terbiyesiz şekilde yaptı bu ve kendisi aldı tüm eleştirileri…ay akşamları açıyorlar ya böyle konuları tam tavan yapıyor olay eve gidiyoruz.

Hangi ruh haliyle yazdıysa artık :1::1: ekşınlarda akşamları oluyor zaten :1::1:

Kimseye boyle demem
ama

Konu sahibi resmen sacmalamissin!!!

Benim oglum da ayni amcasi
Kafasinin sekli, kafa arkasindaki hafif yuvarlak cikinti,
alni tamamen amcasi

bunu ben de dahil bir cok kisi hatta eltim bile soyluyor

senin zihniyetin kotu bir kere

Gorumcene olan dusmanligin icin esini ve cocugunu karaliyorsun

farkinda misin sen ne dediginin?

Back
X