Çok abartmıssınız ...
evet..
ben de söylüyorum ama anlamıyorlar..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok abartmıssınız ...
şimdi olay şu; konu sahibinin eşi küçükken annesini çok kıskanıyormuş ve sanırım etek giymesin istiyormuş..kadıncağız da hep pantolan giyiyormuş..konu sahibi de diyor ki sizce bunlar ne yapmaya çaşıyor? yazarın vermek istediği mesaj ne diyor?
pantolon olayı bu..
bende küçükken anneme etek giydirmezmişim,açık bacak görüm mü dayanamaz saldırıp ısırırmışım :) adı üstünde çocukluk,takılmamak lazım..
başka bir gün de şöyle bir konu açılırsa artık şaşırmayacağım.
"kayınvalidem eşimi bebekken emzirirken, bebek ısırıyormuş"
ne demek bu arkadaşlar???
neyse ben kaçar iyi akşamlar![]()
allah,böyle hastalıklı düşünceli insanları çevremizden uzak tutsun
konu sahibinin kendi çocuğu da kendi kardeşine benzeyebilir.o zaman diyecek mi çocuğum kardeşimden galiba diye![]()
Dua et kızın yok kadiş,
Benimki 4-6 yaşları arasında benim kuaföre gitmeme bile izin vermiyordu.
Saçımı fönletince kendinden güzel oluyomuşum,gitmemeliymişim.
Çocuk işte.![]()
benim durum daha vahim.büyük oğlum herkesten bir parça almış.kiminle resim çekilse ona benzerliği ortaya çıkıyor.benim babama,kayınpederime.erkek kardeşime ve kaynıma.
küçük oğlum da teyzesiyle babasına benziyor![]()
Kv ve görümce de en az konu sahibi kadar kıskanç bence. Tamam benziyor olabilir ama ikide bir "tıpkı dayısı" demeleri sinir bozucu. Dışlıyorlar sanki konu sahibini. Karşılıklı kıskançlık var.
Abartıyor muyum bilmiyorum ama bu konu çok canımı sıkıyor benim.Her karşılaşmamızda görümcem ve kayınvalidem her seferinde çocuğun eşime benzediğini söylüyorlar.Huyu suyu hep aynıymış. Onun gibi ağlıyor onun gibi gülüyormuş. Ağzı burnu hep eşimmiş. Birgün dayanamayıp çocuk dayısından galiba demekten korkuyorum. Sizce ne yapmaya çalışıyorlar? Ha bir de sürekli kv eşimin küçükken kendisini çok kıskandığını anlatıyor. o yüzden artık pantolon giyiyormuş.
şimdi olay şu; konu sahibinin eşi küçükken annesini çok kıskanıyormuş ve sanırım etek giymesin istiyormuş..kadıncağız da hep pantolan giyiyormuş..konu sahibi de diyor ki sizce bunlar ne yapmaya çaşıyor? yazarın vermek istediği mesaj ne diyor?
pantolon olayı bu..
bende küçükken anneme etek giydirmezmişim,açık bacak görüm mü dayanamaz saldırıp ısırırmışım :) adı üstünde çocukluk,takılmamak lazım..
Konu sahibinin eşi annesini etek giyiyor diye kıskanıyor muymuş..???:44::44:
Bence topic başlığı bu olmalıydı..![]()
Kv ve görümce de en az konu sahibi kadar kıskanç bence. Tamam benziyor olabilir ama ikide bir "tıpkı dayısı" demeleri sinir bozucu. Dışlıyorlar sanki konu sahibini. Karşılıklı kıskançlık var.
Ne münasebet? Kız halaya oğlan dayıya çeker muhabbetini duydunuz mu hiç?