- 29 Aralık 2010
- 1.244
- 437
- 158
- 32
Kizlar merhaba . dertlesicek birilerini ariyorum gercekten kendimi ifade edememekten yoruldum . gorumcem 1.5 ay once evden kacti sevdigine kayinpederim vermiyodu her neysr.barisildi dugunu kinasi yapildi kayinvalidesiyle birlikte oturuyorlar biraz kadin sanirim sorunlu yani anlattiklarina bakilirsa kayinvalidemler suan koydeler findik zamani . gorumcemle konsurken iste ben ayri eve cikmak istiyorum filan dedi annemi aradim bana yardim edermisnz dems kayinvalidemde ederiz dems . bende bunu esime soyledim gorumcem boyle boyle diyo iste kiz ayri eve cikmak istyrmus kocasyla yardm istemis babandan ddm . esimde kizdi ben sana demedim mi onunla konusmicaksin filan dedi . kayinpederimi aradi kizin aramis boyle boyle demis kizinizla ilgilenin . ortalik karisti resmn kayinpedrmde gorumcemi aramis bagrmis cagirmis sen orda eziyetmi cekiyosun filan filan uzattilar . simdi ben kotu oldum sanki aralarini bozmusum gibi esim bi ton laf soyledi . girdik birbirimize bundan snra.sana guvenmiyorum beni.herkesle kotu ettin dedim . daha da konusmuyoruz smdi ben kayinvalidemi arayamiyrm kendimj ispatlayamiyorum yani ne dicegimk de bilmiyrm off napcm ben ya