Gorumcemin olayi lutfen okuyun :(

Yazkis

Evlat kokusu cennet kokusudur..
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
1.244
437
158
32
Kizlar merhaba . dertlesicek birilerini ariyorum gercekten kendimi ifade edememekten yoruldum . gorumcem 1.5 ay once evden kacti sevdigine kayinpederim vermiyodu her neysr.barisildi dugunu kinasi yapildi kayinvalidesiyle birlikte oturuyorlar biraz kadin sanirim sorunlu yani anlattiklarina bakilirsa kayinvalidemler suan koydeler findik zamani . gorumcemle konsurken iste ben ayri eve cikmak istiyorum filan dedi annemi aradim bana yardim edermisnz dems kayinvalidemde ederiz dems . bende bunu esime soyledim gorumcem boyle boyle diyo iste kiz ayri eve cikmak istyrmus kocasyla yardm istemis babandan ddm . esimde kizdi ben sana demedim mi onunla konusmicaksin filan dedi . kayinpederimi aradi kizin aramis boyle boyle demis kizinizla ilgilenin . ortalik karisti resmn kayinpedrmde gorumcemi aramis bagrmis cagirmis sen orda eziyetmi cekiyosun filan filan uzattilar . simdi ben kotu oldum sanki aralarini bozmusum gibi esim bi ton laf soyledi . girdik birbirimize bundan snra.sana guvenmiyorum beni.herkesle kotu ettin dedim . daha da konusmuyoruz smdi ben kayinvalidemi arayamiyrm kendimj ispatlayamiyorum yani ne dicegimk de bilmiyrm off napcm ben ya

Anlamadım siz niye kötü oldunuz?
Yardım istediyse de eşinize niye söylediniz?
Eşin aşırı tepkisi niye?

Madem eşiniz kardeşine tepkili neden söylüyorsunuz? Karışmayın.
Ya normalde hayatta birsey demem dengesizligim tuttu bi an uzuldum dertlesmek istedim hersy mafoldu yank gorumcem sadce ayri eve cikmak istyrm.dedi bunu esim orda mutsuz gibisindn anladi hemen kayinpedermi aradi ortalik karisti anlicanz

Ben olsam kacmadan once dusunseydin, baban vermemisse bunun icinmis derdim. Bile bile ayni eve gidipte sonradan oyunbozanlik yapanlardan gina geldi. Kabul ettiysen kal iste niye milletin duzenini bozuyorsun dimi. Bak ucu size bile dokunmus. Kacarken dusunecekti onu.

Kocanın sorunu ne?
Sen kendini niye ispat edeceksin bir de onu anlamadım?

Görümcenizin olayı değil de eşinizin boşboğazlığı olmuş. Ne kadar da sırt dayanmayacak bir erkek.
Aynen oyle gercekten bosbogaz ya sirtimi dayanipta ben esime guvenirim hersyimi ona.anlatirim diyemiyorm hep boyle olmustr tartismalarmz.ben ondan bsy gizlemek istemiyrm soyluyorum ama ne yapiyo ortaligi karistiriyo sonra suclu ben oluyrm kayinvalidemler beni hep bos bogaz saniyo

Erkekler kızkardeşleri kaçtığında genelde anne babadan daha çok tepki gösteriyor,daha doğrusu gurur yapıyor.Eşiniz konuşma dediyse konuşmayın ,ileride elbette bu kırgınlık biter kardeşler arasında ,hatta konuştuğunuz taktirde görümcenizin eşinin ailesi bile sizin akıl verdiğinizi bile düşünebilir,uzak durmak en iyisi.

Ben olsam kacmadan once dusunseydin, baban vermemisse bunun icinmis derdim. Bile bile ayni eve gidipte sonradan oyunbozanlik yapanlardan gina geldi. Kabul ettiysen kal iste niye milletin duzenini bozuyorsun dimi. Bak ucu size bile dokunmus. Kacarken dusunecekti onu.
Wolfie, hep merak ediyorum.
En baştan böyle olacağının nasıl farkına varılmaz??

sizin ne suçunuz var? kaçan kendi kardeşi arayan kendi kardeşi.
bu kadar baskıcı olmasalarmış kız da kaçmazdı belki. hiç karışmayın bence.

Kötü olmuş eşler arasında konuşulan dışarı çıkmamalı eşin seni mahçup etmiş.

benimde başıma gelmişti böyle bişi bende artık kocama hiç bir şey anlatmıyorum olan oldu niyetinin kötü olmadığını görümcenle paylaş kocanada bıdaha anlatma bence fazla takma kafana gelip geçio bunlar rabbım başka dert keder vermesin...

Esine herseyi anlatmican esin de babasina anlatdi. Görümcende sana anlatdi sende esine yani ikiniz de aynisini yapmissiniz

Ya aslinda simdilik oturuyo ev alip cikacaklardi hatta birlikte altli ustlu oturcaklar bende kayinvalidemlerle otuuyrm evimiz dublex mesela ortada merdiven var esime bunu da dedm ortadaki merdiveni de istemiyrmus daha iyi dedm biliyo bnmde o merdiveni istemedigmi.hemen yanlis.anladilar ya

Back
X