- 27 Kasım 2015
- 103
- 164
- 33
- Konu Sahibi smollgirl20
-
beni sevmiyeni ben hiç sevmem:) bukadar net...Daha yeni konu acmistim.ama bu olay simdi oldu arkadaslar..tam yatacakken esimin vatsapina bakayim.dedim "ailemiz sevilen insanlar" adli grup olusturmus gorumcem...grupta esimin yeni evli teyze oglunun eşi de var...ama kim yok bitek..ben yokum? ....daha oncede bir grup olusturmustu.."grup aile" diye...yine herkes o gelin de dahil vardi ben kac senelik gelinim.yok 1 senelil.gelini aileden gorup beni dısliyorlar.tabikide sevmis olabilirler onu biz daha once birsuru problem yasadik..hala daha izleri var ama.bazen mecbur gorusuyoruz...hatta yarin aksam bebehine hayirli olsuna gidiyoruz ve ben isteksiz gidicektim.bunu gordum.daha da isteksiz gidiyorum..suan uyuyamiyorum sinirden....tamam herseye tamam ama ayip edildi bence bana ..gelini ekleyip beni eklememesi....bukadar sevmiyorsun madem neden surekli yapisiyorsun illede bize gelin kahvaltiya gelin caya gelin yemege gelin diye....esim icin nadir de olsa gidiyorum ama.her gittigimde de iskence cekiyorum sevilmedimi hissediyorum...ama illede hep yapisiyorlar gelin gelin diye...ben bu insanlara anlam veremedim ya ...
gayesi o zaten... niye istedıgını veriyorsunki ona...Ama yeni gelini ekleyip.beni eklememesi sinirimi cok.bozdu 2.kez...
aynen benimkiside ama sordugu zamanda cevap vermezdi... ele vermezdi yani kendisini.Benim eşim olsa çıkardı gruptan
Yok asla yapamaz zaten ben hic bir zaman sahip cikmadi..Eşin koca olsun da 'smollgril20 neden yok?' diye ortaya bomba soru atabilsin. 'Ben çıkıyorum eklemeyin' diyebilsin bir zahmet..
Ama yapmazlar. Çünkü erkek milleti kimseyle kötü olmak istemez. Sen el kızısındır onlara göre..
Neguzel sukret isteBenim eşim olsa çıkardı gruptan
Kocana aynen böyle anlat. Ve de kiDaha yeni konu acmistim.ama bu olay simdi oldu arkadaslar..tam yatacakken esimin vatsapina bakayim.dedim "ailemiz sevilen insanlar" adli grup olusturmus gorumcem...grupta esimin yeni evli teyze oglunun eşi de var...ama kim yok bitek..ben yokum? ....daha oncede bir grup olusturmustu.."grup aile" diye...yine herkes o gelin de dahil vardi ben kac senelik gelinim.yok 1 senelil.gelini aileden gorup beni dısliyorlar.tabikide sevmis olabilirler onu biz daha once birsuru problem yasadik..hala daha izleri var ama.bazen mecbur gorusuyoruz...hatta yarin aksam bebehine hayirli olsuna gidiyoruz ve ben isteksiz gidicektim.bunu gordum.daha da isteksiz gidiyorum..suan uyuyamiyorum sinirden....tamam herseye tamam ama ayip edildi bence bana ..gelini ekleyip beni eklememesi....bukadar sevmiyorsun madem neden surekli yapisiyorsun illede bize gelin kahvaltiya gelin caya gelin yemege gelin diye....esim icin nadir de olsa gidiyorum ama.her gittigimde de iskence cekiyorum sevilmedimi hissediyorum...ama illede hep yapisiyorlar gelin gelin diye...ben bu insanlara anlam veremedim ya ...
Daha yeni konu acmistim.ama bu olay simdi oldu arkadaslar..tam yatacakken esimin vatsapina bakayim.dedim "ailemiz sevilen insanlar" adli grup olusturmus gorumcem...grupta esimin yeni evli teyze oglunun eşi de var...ama kim yok bitek..ben yokum? ....daha oncede bir grup olusturmustu.."grup aile" diye...yine herkes o gelin de dahil vardi ben kac senelik gelinim.yok 1 senelil.gelini aileden gorup beni dısliyorlar.tabikide sevmis olabilirler onu biz daha once birsuru problem yasadik..hala daha izleri var ama.bazen mecbur gorusuyoruz...hatta yarin aksam bebehine hayirli olsuna gidiyoruz ve ben isteksiz gidicektim.bunu gordum.daha da isteksiz gidiyorum..suan uyuyamiyorum sinirden....tamam herseye tamam ama ayip edildi bence bana ..gelini ekleyip beni eklememesi....bukadar sevmiyorsun madem neden surekli yapisiyorsun illede bize gelin kahvaltiya gelin caya gelin yemege gelin diye....esim icin nadir de olsa gidiyorum ama.her gittigimde de iskence cekiyorum sevilmedimi hissediyorum...ama illede hep yapisiyorlar gelin gelin diye...ben bu insanlara anlam veremedim ya ...
Kardesinj bukadar dusunseydi karisina saygisizliklar yapmazdi...Ya cidden bazen sizleri anlamakta sıkıntı çekiyorum..
Anlaşamıyosunuz, sıkıntılar çekmişsiniz araya mesafe girmiş ee daha ne? Hala mıç mıç olmak için neyin çabasını veriyosun? Ne güzel işte uzaklaşman için bahanen varken, neden beni gruba almadılar diye dertleniyosun. Madem çok içine dert oldu görümcenle aranı iyi tut seni de sevsinler.
Ayrıca sürekli çaya gelin kahvaltıya gelin diye seni değil kardeşleri için davet ediliyosun. Bu da bi gerçek.
Korkusuna cikmiyo babasi falan da varEşinizinde gruptan çıkması gerek çok net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?