Görümcemin olusturduğu watsap grubu..siz ne hissederdiniz?

Aman bosver hic takma benide eltilerimle gorumcem disladilar biara hic orali olmadim kesinlikle hicbirinide arayip niye boyle davraniyorsunuz diyede sormadim simdi hepsinin havasi söndü kendileri beni arayip konusmaya calisiyorlar benim tavsiyem kendinizi agirdan satin esinizede bu konuyu soyleyipte onemli biseymis gibi aranizda problem olusturmalarina izin vermeyin bir insana verilecek en buyuk ceza onu onemsemedigini deger vermedigini gostermektir umuesamaz kendi kendinize mutlu olursaniz esinizde dahil herkes sizin pesinize duser

Bizim yaptigimiz en buyuk hata gorumceleri kv cok onemsemek tam tersini yapsak kendi hayatimizi yasayip bizde kendi cevremizle mutlu olsak butun sorun biter sizde kendinize birsuru arkadas edinin sevildiginizi yanliz olmadiginizi onlara gosterin kendileri gicik olsunlar gordugunuz yerde cok mutlu davranin bi sure sonra onlarda vazgecer sizinle ugrasmaktan

Bence hic takma benim gorumcem de esime sarilirdi sarilirkende bana sinsi sinsi bakardi :) Yeminle hic umursamadim hatta ablammm diye sarilip yine bana bakarken ben hep dedim ki ay cok guzelsiniz durun resminizi cekeyim. Boyle boyle anladi onu bi tarafima bile takmadigimi :) Bence bosver takarsan ve bunu belli edersen kendini cok onemli gorur.Kimse icin degmez amann bosver hayatin tadini cikar :)

Sevilen insanlar grubu nedir ya altın kızlar gibi
Muhatap bile olmaya gerek yok bence

Benim gorumcelerin de var kurdugu 2 grup..hatta biri ben aklettim grup kurmayi diye cocuk gibi sevinip geziyor ve beni de almadilar hatta esim bukremi de alin dedi aa ne gerek var dediler bizzat yanimda..aman cok da seyimeben boş muhabbet sevmem abla haklisin dedim hic de merak etmiyorum ne konustuklarini dolu insanlar degiller cunku

Eh zaten sevmiyorsun? Ekleseler devamlı saçma sapan şeyler yazsalar, isimlerini duyunca bile uyuz olduğunuz insanlar. Daha mı iyi olacaktı?

Ben de olsam sinir olurdum kizi eklemesinden cok beni eklememesine ve caktirmadan laf sokar gibi bir grup adi koymasina. Eminim gruptaki herkeste senin olmamana dikkat etmistir. Ben de size bayilmiyorum diye durum paylas

Kv de olusturmus ama ben dahil degilim cocuklari ve annesi var alinacak bir sey yok belki ozel konusacaklar hic de sorun yok bu arada. Ama baska birileri olup da esim hala o gruptan cikmamissa buyuk sorun cikartirdim.

Ben zaten dahil olmak istemezdim..ama bunu gordugimde nedense şok.oldum...gelini eklemesi beni ayirmasi baslikda damga gibi sanki ayip be
Bilerek yapmıştır bence hiç umursama bırak o cildirsin hatta eşini de grupta bırak ama yazmasına izin verme onlar takilsin yemeğe giderken deki çocuk çocuk grup kuruyorlar isimleri bile komik de laf çak kadına.

valla o tarz gruplarda pek olmak istemem ama
ayırması iyi olmamış tabi sor bence yada eşinle konuş
mesafe koyman için sebep işte ne güzel ben yakın olmaya çalışıyorum
onlar beni dışlıyorlar dersin bişey olursa.

Beni de sevmiyorlar üzülme:) benim kocamda kıymetlilerine laf söyletmez x e neden bunu dediniz yaptınız demez :)) o kırgınlıklar hic bi zaman geçmez ne yaparsak yapalım.. ama eşin grubun konusunu açıp sen de aa ne grubu hic haberim yok deyip ablasını sasirtabilirsin amaci ne anlamadim

ekleyincede görümce belası gruba eklemiş diyecektiniz böylesi daha iyi işte herkes uzak olmak ister

Böyle iki yüzlü görümceler bende de var. Baktım çaktırmadan uyanıklık yapıyorlar eşimin yanindada canım cicim yaparak evlerine davet ediyordu. Bende yaptıklarından dolayı hep suartim asıldı hem eşimin gözünde haksız bulundum hem ailesnn. Onun için sende milletin içinde ablacim yap özellikle eşinin yanında uyaniklarinida gizliden yaparsın. Bazı insanlar bu dilden anlıyor malesef

Ben senin yerinde olsam "Ay ablacım beni eklemeyi unutmuşsunuz" der kendimi ekletirdim.Böyle surat asıp oturdukça kadının ekmeğine yağ sürüyorsunuz.Baktınız eklenmiyorsunuz "Grup kurmus görümcem ama beni eklemedi söylediğim halde böyle yapması çok ayıp çok üzüldüm,böyle dışlanacak ne yaptım insan ayırt etmek çok günah" diye herkese anlatın.

Öyle bi durum yaşasam eşimide o gruptan çıkarırdm. Eşinize Sorarsa görümceniz “eşim grupta yoksa bnde yokum “ dicek.
Amaaa bunu yapabilecek yürekte bi erkek daha türemedi. Bi deneyin yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…