Gorumcemin yaptığı normalmi banami garip geliyor🙄

Bizim bi komşu vardı eskiden, bi gün yemek getirmişti bize. Baktı şans eseri benzer yemek pişmiş bizde. Ben bunu geri götüreyim dedi kendi kendine ve yemeği geri alıp götürdü. Biz bakakalmıştık. Sizin görümceyle bi akrabalık var mı acaba o kadının merak ettim.

Hahha bitirdik deme şansım yok. Hem mesafeli hem labalidir. Bana sormadan dolap açıp bakıyor zaten. Görmezden gelmeye devam edeceğim sanırım. Saklama gibide olamaz görmediğini sorupta isteyen tıp yoksa onu denedimtepki veririm ama dediğiniz gibi iki lokma şeyi kiskandi konumuna sokar ama durum farklı işte

Hahaha ciddimisiniz ya valla neler duyuyorum

Valla allah yardımcınız olsun. Böyle insanlarla geçinmek zor. Mantıklı bi insana benziyorsunuz, en doğru çözümü bulursunuz eminim. umarım daha uzun aralıklarla görüşürsünüz

Zor olmaz ama bu seferde onun algısı su olmazmi. Babam buraya ne taşırsa taşısın her halükarda yarısı benim sende bunu öğrenmiş oldun deyip bide aferim çekerse
Yarısını koyma, çocuklara tadımlık olacak kadar koy. Haddini öğrenir belki. Yavaş yavaş koymayı kesersin, az olduğunu görünce yüzsüzlüğü bırakma ihtimali de var. Gözünü doyurmayacak çünkü

Valla allah yardımcınız olsun. Böyle insanlarla geçinmek zor. Mantıklı bi insana benziyorsunuz, en doğru çözümü bulursunuz eminim. umarım daha uzun aralıklarla görüşürsünüz
Allah'tan annesi yokken gelmiyor da daha fazla muhatap olmuyoruz. Çok sağolun en içten amin dedim

Verdiğiniz fikirler çok güzel. Lakin biz salonda otururken kendisi kalkıp bana zahmet etmeden alıp koyuyor onu engelliyemiyorum ki sonrasına çare bulayım.

Ama annesi babası onada eli dolu gider hep. Onun çocuklarınada alırlar fazlasıyla benim neyim varsa onunda vardır bilemedim şimdi
İşte sizi kıskanıyor. Size yapılanlarda değil ki gözü. Sizin herşeyinizi kıskanıyor. Saç telinizden ayak ucunuza kadar. O kadar iyi tanıyorum ki böyle insanları. Size yaptıklarının 2 katını ona yapsalar, onun gözü yine size yapılanlar da olacak. Ben sizin yerinizde olsam onu daha da çatlatırdım. Örnek veriyorum geldiğinde yine bişeyleri toplamaya mı başladı. “Al abla al biz zaten eşimle alışverişe gideceğiz eşim bize her şeyden kilo kilo alıyor çok şükür dolaplara sığdıramıyorum”derdim . Hakaret yok. Laf da yerini bulur. İnce ince “Marketi var, manavı var başkalarının evinden erzak toplayacak kadar aç gözlüsün” demiş de olursunuz. Üstelik kendi eşi cimriyse 2 katı çatlar.

Verdiğiniz fikirler çok güzel. Lakin biz salonda otururken kendisi kalkıp bana zahmet etmeden alıp koyuyor onu engelliyemiyorum ki sonrasına çare bulayım.
Vallahi işin zor, her mutfağa gittiğinde arkasından gitmen lazım o zaman, allah kokaylık versin, benim 12 yıllık görümce tecrübem bu kadarına yetti

Ay bu çok sert olur eşim yuh artık abla dedi mesela bende al al götür dedim orda bı insan kardeside olsa çekinir daha neler yani eşim buzdolap kapağını açıp burdanda götürmek istediğin şeyler varsa al götür ya çekinme fln der hiç alınmaz ya ben onlara giderim dönüşte evimde yemek olmaz mesela gece yatrmadan bebeğime illa biseyler yediriyorum ordan çıkarken abla küçük bir kaba yemeğinden koyda eve gidince ugrasmamayim demem gider gecenin 12de çorba yapar yediririm bizde var heralde sorun

Peşinde dolaşın evin içinde rahatsız olsun. Atıyorum banyoya mı gidiyor peşinden yürüyüp başka odaya girin başka işiniz varmış gibi. Mutfağa mı gidiyor peşinden gidin ben de su içecektim deyin. Size her geldiğinde peşinde dolaşıp onu rahatsız edin. Belki böylece senede bir gelir

Görümcenızden tıksındım .İğrenc .

Ben az önce ne okudum ya bu gerçek mi???

görümceniz gerçekten fazlasıyla garip biri.. tek yapacağınız şey böyle olduğu gibi kabul etmek. yıllardır değişmeyen biri sanmıyorum ki farklı yöntemlerle değişsin
en iyisi siz kvde görüşmeye devam edin

Görgüsüz bir görümce.ister anası babası alıştırma olsun bu yaptığı basbayağı görgüsüzlük.hele.de senin evinden götürmesi.Ne diyin böyle insanlarla karşılaşmaktan Allah korusun.sen de birgün laf şok,çok.ciddiyim.

Zaten iki ayda bir hemen hemen görüşme muhabbeti çıkıyor sürekli kv evine gidiliyor o dönemde de ama gorumcemin çocukları bizim evede gelmek istiyor sürekli dillenincede bir süre kabul etmeyip sonunda büyür ediyoruz sık sık ne o bana gelir ne ben ona giderim bazen iki ayı bile geçiyor zaten. O kendi annesine her hafta gider ama benim bulunmam iki ayı buluyor anca okadar sallayabiliyorum

O zaman bol bol değilde o an yenip bitirilecek kadar alıp gidin ne alıyorsanız. Ay ne aç gözlü arsız insanmış hayret verici
Bı kaç yıldır öyle yapıyorum. İnanın iki ay önceki görüşmede kv evinde buluştuk eşime dedim annen yemek yapmasın dışardan soyleyim dedim gorumcemde gelecekti gelirken çocuklara dondurma almış yolda eşimde abla bende bilirdim sadece çocuklara yemek ismarlamayi bize neden almadın dedi nebiliyim ben fln diyor eşimde ısrar etti kocana sole gelirken hepimize Magnum alsın dedi eşi bı kap dondurma getirmiş kaşıkla yenen. Eşimde enişte Magnum dedik ohooo fln dedi deseydin alırdım ablan bunu almamı söyledi dedi biz şok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…