Gorumcemin yaptığı normalmi banami garip geliyor🙄

Eşim herkesi kendi gibi düz sandığı için ulu orta anlatır. Anlatmada bile bı şekilde ortaya çıkıyor yani masumca kızımın isteği dillenirken o konuşulurken konu bı anda parasal yine evriliyor işte. Kendi cocuklari dedelerinden eşimden falan herşeyi isterler yani karne hediyesi bayram hediyesi gibi. Ama nedense dededen bisiklet telefon isteniyor dayidan daha makul ayakkabı oyun setleri gibi şeyler. Herşey bilinçli bence çocuklarında öğretmiş. Geçen kızım tablet istiyor eşimde halanin çocuklarını örnek alsana biraz dedelerinden paranın yarısını al yarısında ben verim alalım dedi. (Yine kıymayıp konuşurken bile yarısını işte diyor) kızımda baba cikolatami bu öyle şeyler başkasından istenmez dedi (5yasindakizim). Daha önceleri hep dedeleri pahalı şeyler aldığında almaya götürecek olduklarında engelledik gerek yok cikolatami bu derdi eşim ondan öğrendi büyük ihtimalle.

Eşim söyledi annesi ve babasına. Onlarda bize karışmayın ne getirip getirmeyecegimize zamanında ona götürdük hala daha görüyoruz gittikmi dediler. Zaten bize ne getirseler bizde kv ye giderken elimiz dolu gidiyoruz hep birazda canımı sıkan bu benim oraya aldiklarimida toplayıp götürüyor annesi babası huzursuzluk çıkmasın diye ses etmiyor ama kv kp bana gelrken eli dolu geliyor bende oraya giderken alalım diyorum gorumcem alıp götürecek diye almak istemiyorum ama eşimde boşver diyor. Bende olur biz öyle ablanı besleyelim dedim bikere dayanayip ama eşime desem ne fayda asıl kişiye söylesem keske

Hayır bana ve annesine yapıyor. Dışarıya kendini çok zengin gibi lanse eder yapamaz başkasına yani arkasindan söylenecek şeylerin her daim farkında birisi

Tamam işte sizden daha doğrusu babasından alıp kalan parayla da hava yapıyor

Sonuçta çocuk yiyecekse ortaya konulduğunda yeseydi sizinki de çocuk

Dedem bana x çikolata getirdi sonra halam onu kuzenime verdi, çirkin bir ortam

Davet etmeyin, bana gelin asla demeyin

Bu arada evlerin yakın olması akraba olmak vs virüse engel değil

Herkes kendi evinde otursun da bari Eylül de okul açılsın

O zaman bol bol değilde o an yenip bitirilecek kadar alıp gidin ne alıyorsanız. Ay ne aç gözlü arsız insanmış hayret verici

Bu görümce tam bir görgüsüz

Görümcen tam bir görgüsüz hatta dağ ayısı, asla görüşmez ve gerekmedikce evime almazdım, yuhhh yani...

Sınır mevzusu yani bi kere yaptığında “abla burası benim evim her ne kadar babam da alsa burası abinle bizim evimiz bizim düzünemiz hoş değil bu yaptığın istesen zaten verirm rica ediyorum birdaha böyle birşey yapma “ deseydin bir daha yapamaz en fazla bi meyveye laf söyledi derdi. Derse desin meyveye söylemedim bana söyle ben veriririm der geçerdiniz.

Görgü kurallarını anlatın bence. Insanlar baskalarının evınde tuvaletı kullanırken bıle musadenızle bı lavaboya gıdeyım dıyor, baskasının evınden ızınsız bırsey alıp goturmek ne demek ya

Zaten iki ayda bir geliyormuş. Sizin yerinizde olsam bazı zamanlarda , onlar kalkmadan gelenlerden ve hazırladıklarimdan bir paket yapar kapıya koyardım.
Mutfağa yöneldiğinde poşetini ben hazırladım zaten dersiniz.

En azından siz ikram etmiş olursunuz. En azından bu şekilde ki istifleme durumunu görmemiş olursunuz.

Çok arsızmış.
Aç gözlülük resmen.
Diyecek bir şey bulamadım. Böylesi ile başa çıkılmaz.

Edepsizden ve de arsızdan uzak durmak gerek.

Görümcenin kıskandığı meyveler değil, kıskandığı sizsiniz

Allah aşkına bi kere kalanı saklayın da arandığında kalmadı hepsini yedik deyin. Garip yani yaptığı, hatta çok ayıp. Şimdi bunun için kalkıp bi şey söyleseniz derler ki iki lokma şeyi mi sakınıyor, siz kötü olursunuz. Zaten çok sık görüşmüyormuşsunuz. Ya görmezden gelip onu da böyle kabul etceksiniz ya da (belki bu da hoş değil ama) bitirdik diceksiniz, götürcek bi şey bulamıcak.

Zor olmaz ama bu seferde onun algısı su olmazmi. Babam buraya ne taşırsa taşısın her halükarda yarısı benim sende bunu öğrenmiş oldun deyip bide aferim çekerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…