• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcemin yaptığı....

boşver canım hiç takmaya bile deymez, ekmeğini vermiyo suyunu vermiyo
herkes kendi yerini yapar başımızın üstündede ayağımızın dibindede:34:

başım ağrıyor veya yorgunum üstünüze alınmayın diyebilir...ben bana yapıldığını düşünüyorum..
ne alıp veremediği varsa artık takmamaya çalışıyorum cnm bellide etmedim zaten bozulduğumu...

Bazen insan onu bile diyemiyor. Sanki bir kraliyet ailesi gelmiste. Esiniz onun abisi ve siz her hafta sonu oraya gidiyorsunuz. Görümcen 50 yasinda bile olsa, kendi evinde, helleki her hafta sonu gelen kendi ailsine karsi istedigi gibi davranir, özelikle moreli bozuksa.

Bazen insan onu bile diyemiyor. Sanki bir kraliyet ailesi gelmiste. Esiniz onun abisi ve siz her hafta sonu oraya gidiyorsunuz. Görümcen 50 yasinda bile olsa, kendi evinde, helleki her hafta sonu gelen kendi ailsine karsi istedigi gibi davranir, özelikle moreli bozuksa.

cnm gidişimiz 20 günde birde oluyo çoğu zaman sizde görgü kurallarından bir habersinz sanırım..
neyse ne hali varsa görsün bayramdan bayrama gidilir artık... eden kendine eder...:34:

Canım sen haftasonları görüyorsun ya ben..!

iki kat üstümde oturur kvlerle... sokakta,evde,markette anlayacağınız bizi gördüğü her yerde surat beş karış ve kvlere çıkmamızı ,mutfağa dahi girmemizi istemez...!

allah kolaylık versin cnm..

Her zaman mı bu şekilde davramıyor? Yoksa o güne özgü bir hareket miydi?

Dernmurcuğum genelde böyleyse zaten hiç sorgulama tavırlarını bak kendi canını sıkıyorsun sonuçta.Belki de psikolojik anlamda kendini de iyi hissetmediği bir dönemden geçiyordur belki yaşadığı sıkıntılardan dolayı olabilir mi?

eşiyle de ayrıymış. belki onun verdiği bir üzüntü bir can sıkıntısı bir moralsizlik vardır. bende moralsiz canım sıkkın olduğunda hiçbi ortama karışasım gelmez. hatta kimseyi istemediğim kendimle kalmayı istediğim de olmuştur. ama görümcen en azından misafiri gücendirmemek adına biraz iyi görünmek için, az da olsa kendini zorlayabilirdi diyorum.

Son düzenleme:
benim görümcemde ortada hiç birşey yokken ara tafra yapar benden 8 yaş büyük 4 çocugu var ben evime gelince güler yüz gösterrm en iyi şekilde ağırlarım eşimde bende napsak yaranamayız ona

gıcığın teki bizden başka herkese melek kendine kötü davrananlara bile iyi bize karşı surat beş karış önceleri seviyordum şimdi nefret ediyorum eşimde sevmiyor artık ama yinede herişi düştüğünde eşimi ararlar bizde yaparız işlerini

eşimle bu konuda çok kavga ettim bayramda aramadı gelmedi 10 gün sonra geldi artık allaha havale ettim eşimnde kardeşi atmamaz oyüzden biz insanlığımızı yapıyoruz aşırı samimi olmuyorz ama yinede işi düştüğünde yapmayalım o bize değer vermiyor diyorum ama eşimin iyi niyetinden hep iyimser taraf biz oluyoruz konu sahibi arkadaşım sen canını sıkma herkes ayrı bir çeşitt

benim küçük görümcemde böyleydi, abisine çok düşkündü evlenince kıskandı, suratlar laf sokmalar
ama herkesin birbirine alışma dönemi var, ben hep iyi davrandım, iyimisin, canınmı sıkkın falan
eşime kayınvalideme dedim kardeşim sayılır depresyondamı üzülüyorum
anladılar sonunda beni kötü birisi olmadığımı
şimi gerçek abla kardeş gibiyiz
mutlaka oluyor böyle saçma şeyler kırıyorlar üzüyorlar ama herşeyi de görmeyin duymayın kafanıza takmayın
yoksa geçim olmaz

Benim görümcem de keşke öyle olsa. Arkasını dönse ilgilenmese. Nişan boyunca beş karış suratıyla karşımda oturdu. Sanki zorla getirdik. Hep yüzü mahkeme duvarı gibi. İnsanın içini karartıyor.. Ama öğrendim artık hiç sallamıyorum.
O surat astıkça ben daha da kahkahayı basıyorum :9::27:

Benim gorumcelerimde aynen boyle..
Kendilerine ederler baska kimseye degil.. Bende gorumceyim mesela, gelinimiz var ooo kiz bize gelince aman Allahim bir kirmizi hali sermedigim kaliyor..Kapilarda karsiliyorum, giderkende ayni sekilde guzel ve guleryuzlu ugurluyorum.
Ne oluyor sonra, gelinimiz bizden hic cikmiyor :)) Abla da abla, abla da abla deyip duruyor..

:nazar:

Benim sansima banada ayni senin gibi buz nevalaler denk gelmis..
Amann!! cokta umurumda,ne halleri varsa gorsunler. sende hicc takma..
Herkeze ne hak ediyorsa o degeri vermek en guzeli..

cnm konu sahibi haftada gidiyormuş. biz yılda iki kez gideriz. görümceyle kaynana mutfaktan yarım saat sonra hoşgeldine gelir. bunların derdi ne Allah aşkına. görgüsüzlük eve gelen misafire böyle yapılmaz. biz ailemizden öyle gördük. benim eve gelince de kusana kadar yediririm.(şaka deil kaynım yemekten kustu) hizmette sınır yok . soğuk nevaleler nolcak

cnm konu sahibi haftada gidiyormuş. biz yılda iki kez gideriz. görümceyle kaynana mutfaktan yarım saat sonra hoşgeldine gelir. bunların derdi ne Allah aşkına. görgüsüzlük eve gelen misafire böyle yapılmaz. biz ailemizden öyle gördük. benim eve gelince de kusana kadar yediririm.(şaka deil kaynım yemekten kustu) hizmette sınır yok . soğuk nevaleler nolcak

kaynının kusmasına çok güldüm.:1:

gorgusuz diye hemen yafta yapistirip kendinize pay cikaracaginiza neden neyi oldugunu sormuyorsunuz?gorumcenin esinize nasil davrandigi sizi neden bu kadar kizdiriyor ki abi kardes onlar,olabilir boyle seyler,bi esref saati var bilirsiniz...ayni hareketi gorumcem yapsa cekerim kenara sorarim cani neden sikilmis,sormamissiniz da..yani o kadar ufak bir mesele ki hayirdir canim neyin var desen problem kalmayacak belki,yok yere problem yapiyosunuz uc gunluk dunyada...esinizin de kendinizin de canini sikmayin bu tip olaylar icin,olayi o anda hmen cozmeye bakin inanin kafaya takilacak konu acilacak mevzu degil...eger gorumceden yana devamli bir problem varsa,yine cozumu konusmaktir...benim de gorumcem kapisir bazen esimle kiza neden surat yapayim bakin selam vermemek demiyorum tartisma diyorum,o onlarin arasindaki birsey..ben yine konusurum gezerim gorumcemle..ne olur yapici olun..saygiyi gorguyu de boyle basite indirgemeyin,saygi gormek icin once o saygiyi kazanmak lazim...ilk yapacaginiz sey gorumcenizin de problemleri olacagini hatirlamak olsun...sevgiler

Belki canı birşeye sıkılmıştır zaten eşinden ayrılmış muhtemelen ruh hali iyi değildir.
Aranızda somut bir sorun yokmuş o halde sana ne?

Assın suratını otursun..boşver..

üzerine gitme kafay da takma..

Canım sadece anlattığın kadarı ile ise, yani aranızda bunun dışında bir husumet olmadıysa bence cidden büyütecek bir şey yok. Yani her hafta gidilen evde artık misafir değil de o evin bir ferdi gibi olmuşsunuzdur. Nasıl ki kardeşler her zaman birbirine hoşgeldinler falan yapmıyorsa, sürekli ilgilenmiyorsa bu da böyle. Ayda yılda bir gitseniz de surat yapsa neyse ne. O zaman bile canın bir şeye mi sıkıldı diye sormak yeterli olur. Gerçekten biraz daha rahat olun. Böyle el gibi, misafir gibi davranılmak istemem ben de. Uzatsın ayaklarını otursun, bilgisayarda dizi mi izliyor izlesin, ev hali eşofmanları ile mi duruyor dursun. Bu bana samimiyet gibi gelir. Yanım da kasılmıyor ne güzel diye düşünürüm.

Canım kendi üzerine alınma :34: Belki eşinden ayrılıp anne evine döndüğü için sorun yaşıyor olabilir bilemezsin. Sizi de bu yüzden kıskanıyor ve tepki vermiyordur. Buda bi ihtinal. Sizde umursamayın konuşmayın o yokmuş gibi davranın.

ayıp valla koca kadın, onun yaptığını evi ergen çocukları bile yapmaz. görgüsüzlük çok kötü birşey...:ssz:

sen de hiç yokmuş gibi davran gül konuş sohbet et kayınvalidenlerle o bişey sorarsa soğukça cvp ver anlasın ondan kaynaklı bi problem olduğunu

Back
X