- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.416
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başım ağrıyor veya yorgunum üstünüze alınmayın diyebilir...ben bana yapıldığını düşünüyorum..
ne alıp veremediği varsa artık takmamaya çalışıyorum cnm bellide etmedim zaten bozulduğumu...
Bazen insan onu bile diyemiyor. Sanki bir kraliyet ailesi gelmiste. Esiniz onun abisi ve siz her hafta sonu oraya gidiyorsunuz. Görümcen 50 yasinda bile olsa, kendi evinde, helleki her hafta sonu gelen kendi ailsine karsi istedigi gibi davranir, özelikle moreli bozuksa.
Canım sen haftasonları görüyorsun ya ben..!
iki kat üstümde oturur kvlerle... sokakta,evde,markette anlayacağınız bizi gördüğü her yerde surat beş karış ve kvlere çıkmamızı ,mutfağa dahi girmemizi istemez...!
genelde böyle cnm...Her zaman mı bu şekilde davramıyor? Yoksa o güne özgü bir hareket miydi?
Benim gorumcelerimde aynen boyle..
Kendilerine ederler baska kimseye degil.. Bende gorumceyim mesela, gelinimiz var ooo kiz bize gelince aman Allahim bir kirmizi hali sermedigim kaliyor..Kapilarda karsiliyorum, giderkende ayni sekilde guzel ve guleryuzlu ugurluyorum.
Ne oluyor sonra, gelinimiz bizden hic cikmiyor :)) Abla da abla, abla da abla deyip duruyor..
Benim sansima banada ayni senin gibi buz nevalaler denk gelmis..
Amann!! cokta umurumda,ne halleri varsa gorsunler. sende hicc takma..
Herkeze ne hak ediyorsa o degeri vermek en guzeli..
cnm konu sahibi haftada gidiyormuş. biz yılda iki kez gideriz. görümceyle kaynana mutfaktan yarım saat sonra hoşgeldine gelir. bunların derdi ne Allah aşkına. görgüsüzlük eve gelen misafire böyle yapılmaz. biz ailemizden öyle gördük. benim eve gelince de kusana kadar yediririm.(şaka deil kaynım yemekten kustu) hizmette sınır yok . soğuk nevaleler nolcak